Цър - пър по арабски или отчет за 74- ти път .

• 23 668
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • по пътеката
добро утро! някой ,ако иска сауна да заповяда, при нас ве4е минаха  50 градуса!  Mr. Green
 мерси за кафето, магде, аз трябва да повторя, днес съм в 7 станала и ве4е съм като труп! жегата направо те пие! след 4истенето  пускам климатика и няма да си покажа носа днес до дове4ера!ве4е не става да се готви дори, ако бяхме в бг щяхме да караме на сирене , домати,салам4ета или шунка  и плодове, ама тукаааааааа!
наде, млад ти е таткото, една година разлика имат с моята майка, здрав ли е ? щом  досега е работил ,зна4и е държелив старец! не ви знам какви проблеми ви създават родителите, но дано не ви е наблизо свеки, толкова негативен 4овек едва ли ще срещнете през живота си!дори ,4е линда си клати краката или се отваря 4адър в къщи да се суши и се мърмори! оня ден недомислих и викам, ако мога да по4на работа някъде  ще е добре, ей тя оттогава не ми говори, дигнала скандал на свекъра, 4е съм искала да проваля сина й, да си загубел работата!а моят изнемогва, даже вика за цигари няма понякога изкарано!как не мисли добро за децата си, това не мога да го разбера, моята майка даже  би се гордяла с мене и би ме окуражила! егати хората!ама това е  тежък манталитет!
гали, 4ести рожден на марти! на колко става? весел празник и да си остане ваШето слън4ице и като порасне!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 181
Марси, пак ти е накипяло  Cry   Hug   И неговите роднини подхвърлят за мен защо работя, демек свалям се с мъже на работата. Пък за лелята в Бг защо не работела, много била мърезлива значи.  Нали сме чужденки, няма угодия  Rolling Eyes  И да работиш и да не работиш, все си крива .

Наде, този последния нахал не е роднина бе, а приятел на роднини , дълга и широка  Thinking

Хаяти, гледам , че си наоколо , разпиши се де.

# 182
 newsm59
 nbirthday

Тук съм, тук съм.
Дтти честито голямо за успехите на децата а това стихче е върха.Голяма комбинация  smile3501
Нареждам се и аз да искам от това мляко, а-маха ,то след такава реклама няма друг начин.А аз съм по мазилата,каквито и да са - искааам.

Топло ,много топло а и тук е голяма влага,та топлото става двойно.

Лек и усмихнат ден, целувки и гунки,както казва Другарче

# 183
  • сред маслини и портокалов цвят
Гали, да ти е жив и здрав рожденника! Много радост да ви носи и много да го слушате!

Кате, не съм била аз. В близките месец-два не се виждам на ресторант. Щото малката лакомийка е залепена за мен почти денонощно. Laughing

# 184
Ясминке, ще водиш и лакомииката с теб Simple Smile

Добре, че не съм се приказала тогава, да изкарам акъла на някоя нищо не подозираща женица  Embarassed  Чоплех си аз из колата и видях 2 жени и един мъж, едната ми заприлича на някой, зазяпах я, като отмина помислих дали не си ти  Joy

# 185
Привет, привет   bouquet

Sarated ние наистина сме съседки Simple Smile Трябва някой път да направим едно квартално кафе по комшийски! Може и да го гарнираме със сладолед, нали е на близо Simple Smile А тези педофили да ги затварят... толкова много побъркани хора има по улиците, чак се плаша. Вчера една жена крещеше и размахваше едни табели на стълбите на Съдебната Палата. Тръвдеше, че била от царско потекло и цар Фердинанд и дължал нещо..  ooooh!

Шилан & Шиар
меденките наистина изглеждат чудесно, но не съм ги правила аз Sad Иначе имам страхотна рецепта за меденки, аз също ги рисувам, слагам гказури и т.н. Ако искаш можем да обменим рецепти   chef

Water Lily Извинявам се, ако въпросът ми е глупавичък  Embarassed ама аз съм много нова в тези неща... какво значи "Алхан уа Салхан"?

MERI-AM Добре дошла   bouquet

Nadja-Jasem - Честито за дъщеря ти! Много щастливи и споделени мигове на бъдещото младо семейсво txtloves Да се обичат като в приказка Simple Smile

Gali
Да ти е живо и здраво съкровището и много много да те радва!

Отивам да се трудя.. че стана никое време.. А как не ми се иска в тази жега  Tired
Хубав и усмихнат ден!

# 186
Добрютро девойки  Grinning

Гали, честит ти рожденник,  да е жив и здрав Марти

Рени, честит рожден ден на патерици, много щастие ти желая, късмета си го имаш, щом си родена на такъв хубав ден

Оххх исках още нещо да пиша ама ми е топло и само ще чета  newsm08

# 187
Охх, забравих нещо малко... уж си водя бележки  newsm78

Nadia-jasem - Не, никой не ми е покривал щетите... Няма и изглед да се случи, всичко си беше за наша сметка. А тя стана за съжаление доста солена след всички поразии, покупки и подмени. Няма кой да поеме отговорност. А цялото каре кооперации нямахме ток 5-6 часа след аварията. Т.е. не беше нещо изолирано в нашия апартамент.

Хайде пак - приятен и ползотворен ден на всички   bouquet

# 188
Здравейте момичета!  Hug

Гали Честит Рожденник! nbirthday

Вени Тука съм, но толкова сте активни, че пропусна ли да погледна за няколко часа изтървам края на хорото и се чудя от къде да подхвана и само тихичко си чета.  Laughing
Честит ти зет като мед!   bouquet Не се притеснявай може след време и да го харесаш, важното е да са щастливи те.  Heart Eyes

Лили  Blush е не съм чак колкото актрисата... Ти остави майка ми , да видиш само баща ми как ме пази като окото си  Laughing не мога да ходя свободно, където си искам. Много ме ревнува моя бащататко  Rolling Eyes  Laughing А кюрда си е в Америка все още...чуваме се и поддържаме връзка. Да видим какво ще стане като се върне.

Деси Браво на твоята принцеска!  smile3501

Марси То голяма жега било при вас  Shocked и тук беше топло, но снощи заваля малко дъждец и днес времето се търпи.

Тони Може би болката, която си усетила е нямало някаква причина, а си е майчин инстинкт.  Как е Таричето?  Hug

Забравих какво щях да пиша  newsm78

# 189
  • In a surreal moment!
Привет момичета !

Рени  -  Честит ти рожден ден , все така да си усмихната , весела и щастлива .
                        Да си жива и здрава да осъществиш всичките си планове !  bouquet

Гали -  Марти е голям красавец , да му е честит и на него рожденния ден - да е жив , здрав и много щастлив !   ura  party023 Gift

Благодаря на всички за пожеланията , дано издържа повече от 9месеца , както преди няколко години . За сега от среда на януари са приблизително 6м - държа се , макар да ми се припушва .
Откачам понякога , чак място не си намирам , раздразнителна съм и прочие , вие сами го забелязахте , но да речем , че целта оправдава следствията .
Като ги попреборя пушитата , ще се прицеля в килата , но по ред , да не ми избушат батериите .

По темата за свръхестествените преживявания - имам такива , чак не ми се споделят , защото звучат на ръба на нормалното ... Едно такова е преди държавния изпит , конспекта беше огромен , у дома двама болни старци и грижите около тях не ми позволиха мн. добре да преповторя всичко , бях адски притеснена да не се изложа . Вечерта като си легнах , на ум се помолих "Боже , дай ми някакъв знак какво ще се падне , много съм объркана и не знам какво знам . Моля , те Боже , помогни ми " !  Заспала съм , сутринта със звъна на часовника , събуждайки се чух глас - "Седем" ! Бях сама в стаята и на етажа , беше мн. рано по пътя нямаше хора , за да ми се е счуло нещо , а и аз бях сигурна на кой е гласа .
Чудих се 7 въпрос ли , сбор някакъв , реших да прегледам 7-ми , 3 и 4 , 5 и 2 .
Теглеха се по двойки в-си в 1 плик , 2 плика , да си избереш , по която двойка в-си знаеш повече.
Така , който не вярва да се смее и да не чете по натам , но когато изтеглиха в-сите , аз доста време бях в безтегловност , паднаха се 1-ви плик , 1-ва двойка 3и4 в-си   ,  2-ри плик , 2-ра дв-ка в-си 5 и 2 . Последно преговарях 3 и 4  , всичко ми беше лесно и прясно в главата , писах без проблем . Рядко го разказвам , защото ми се смеят и казват , че е съвпадение , аз си знам какво беше .
Имам много дежа вю-та , понякога съм убедена какво ще се случи за години напред и така си става , но ако е хубаво трябва да мълча , споделя ли го не става . Някой казват , че раците сме с по-голяма чувствителност или нещо подобно не съм се замисляла , а и не мога да го контролирам и да изказвам , пък да казвам пост фактум "аз това го знам " не върви .

Както и да е ...

Ето ви нещо красиво на което попаднах - Синия град - красота и простота - забележително !
http://www.mixlady.ru/article-2851.html

Лек ден !

# 190
 sun
http://www.youtube.com/watch?v=8mSXd2sTA3A

Хайде с едно поздравче да продължим днешния ден...  Heart Eyes

Наде, помайтапих се за пръстенчето, мила, да са ти живи и здрави зет и детенце!!  Hug Много щастие и любов им желая, и хармония най - вече, защото брака е един голям компромис...  Heart Eyes  bouquet
А за синчето - спор няма - много е симпатичен, машаАллах. Аз пък съм хвърлила око на "синчето" на Мариума  Party Embarassed Embarassed

Iska, като чуеш нещо - казвай тук, информирай ни - много сме мераклиите за концерта  Party

Лили, не съм залязла, бе мила моя, изчезнах снощи уж за малко, но се разчистих - прах зимните ботуши за да ги прибирам по кутиите да не заемат място в шкафа, чистих там... замотах се и стана късно...
Аватара ми са ръце на мъж, който държи "сърце" от полен (не е леща  Mr. Green ) Това са ръцете на марокито, а сърцето било за мен  Embarassed Допадна ми снимчицата и си я сложих на аватара, че ми писна от фалшиви цветенца (миналото цвете, онуй жълтото с росните капки ми беше "подарък" от масрито...  hahaha  Confused )
Абе, аз не изневерявам с цветарките от "Хоби", ама теб те забелязах да изневеряваш при цветните лещи....  Crossing Arms Naughty

едно две три-тук се разпиши
четири пет шест-тест купи днес
а бе ве-показа две
ге де е-тризнаци или пък две
момиче ли или момче?

каквото и да е - здраво да расте;
с късмет да е орисано;
с красота изписано;
да носи радост на мама и на тате;
да е компания на кака и на бате!
 Hug

Абе.. оплаквате се вие от камилите, ама ако не са те... мадре миа  Mr. Green Така е, тез мъже какво ги прихваща - все на високи скорости  ooooh! Вчера пък едно момиче падна много лошо в маршрутката. Човека наби рязко спирачки, защото една кола се изпречи и другия вариант беше да се удари в нея. Момичето пък точно му подаваше парите и не се държеше никъде, и тупна на д-то си... скараха се, но според мен и двамата имаха вина - тя не се държи, а той наби рязко спирачка... Случват се такива неща, но тя се заяде с водача, оплакване щяла да подава.. ич бива ли в ПАРАШУТКА да не се държиш???....  Whistling ooooh! те това е вече безотговорно!! А пък аз един път участвах в едно "преследване" с полицейска кола... Полицаите махнаха на маршруктата, но тя не спря, полицаите включиха сирените, но не беше дълго преследването - след малко човека отби - оказа се и поупотребил...  ooooh! Тогава да не ви казвам след това той пък как караше по Цариградско - ама това е - глоба отнесъл, ядосал се, 100% виновен, хора кара.... и накрая ПАК!! Ама добре че стигнахме живи и здрави... Такива трябва да ги затварят даже...

И от кога се каня да пиша за ексхибиционистите - това са хора, които изпитват удоволствие да стряскат хората с голотата си. Обикновено са страхливи, и ако му се развикаш той по-скоро ще избяга, отколкото да стане агресивен. Аз лично няколко пъти съм попадала на такива, главно в парковете, обикновено есенно или пролетно време с едни шлифери... подминавам ги с безразличие, все едно нищо не съм видяла - кото пък тях не ги удовлетворява... и се махат  Mr. Green Е, не казвам че сърцето ми не е било свито, ама... мани, и аз съм ЗА да се затварят на подобаващото за психичното им състояние място  Peace

Много са интересни историите на всички, ето- и Тарикмом е доказателство, че има Бог, който ни пази!  Hug

Хари, много хубава песничка - сложих си я на скайпа, тъкмо се чудех с какво да сменя  Party

Другарче, ти ходиш ли още при онова момченце, което имаше нужда от помощ след комата? Как са нещата, отдавна не си казвала за него?
По повод изпитите - аз най - редовно ЗНАМ какво ще ми се падне. Но ако са 2 въпроса - усета ми е само за единия. Спомням си как на един изпит казах какво ще се падне, накарах моята приятелка да го научи, когато се падна - тя не можа да повярва... Изкарахме 6-ци (без пищови  Mr. Green )
Така например, на държавния изпит, на кандидат - докторантския изпит, и на докторантския минимум се падна ЕДИН И СЪЩИ въпрос... който знаех не изуст вече от повтаряне  Mr. Green
Обичам когато предусещам нещо и то се сбъдне.
Веднъж пък търсих цял ден един адрес в Плевен, не го намерих, прибрах се, нощта го сънувах къде е и действително - на другия ден отидох на мястото - те там беше!!  Party Много хубаво така  Mr. Green

Кате, какво да правя - знаеш как е - на работа по цял ден и то... деня минал  Joy Ех, как искам и аз на моретооооо   sport027 Те затва почнах аз диета, поне тестото да огранича... само не знам как бих яла арабска храна с ръце без хляб  Mr. Green
По повод  диетата - днес съм на крушов ден. Обаче -за 4 круши дадох 5 лева  Rolling Eyes Ужас...

от мен обяда!
пълнени крушки  Mr. Green

# 191

Честит рожден ден , Марти !

Галии , весел празник  Hug !

Nadia , честит годеж , скоро за сватба да почерпиш  Flutter

Деси , браво на умниците за постигнатите резултати , иншаалла догодина още по -добри .

MERI-AM , добре дошла в отбора   bouquet

Амал , как си ? Липсваш , всичко наред ли е  Praynig?

Свеар , аз се появих ти изчезна  Rolling Eyes .Пиши как си .

magda_mm3 , Crazy това с рестото  ooooh! , що ли се учудвам , задобряли са просто  Mr. Green

Като прочетох поста на Хари и се сетих за един мой сън .Бях бременна в 7 месец , сънувах , че корема ми се е отворил от горната страна и бебето излезе от там , опитвах се да затворя раната, като притискам с ръка , но тя не се затваряше . ...
Сутринта разказах съня на мъж ми , защото много често сънищата ме се сбъдват и това ме притеснява мисля си , че откачам  Crazy. Като ги разкажа на някого съм по - спокойна , че някой ги е чул по -рано .
Влязох да раждам с мисълта , че ще е нормално раждане, варианта секцио за мен не съществуваше . Да , ама не , секцио по спешност . Изписаха ме и на следващия ден бях в кабинета на хирурга с отворена рана, която той отвори ще повече , доста време мина преди да се затвори .
Сънят го бях забравила мъжът ми ме подсети за него , когато всичко приключи .

Отивам да ви чета , че пак минах отгоре - отгоре през постовете .

Леле докато пишех 3 нови отговора  Crazy

# 192
Latea -Ахлан уа Сахлан!-Добре дошла! WinkАма нямаш ли кой да питаш,а?

Дезърт-мен не ми се мисли като принцесите пораснат...и нашия татко сигурно ще ги ревнува Simple SmileТой сега като заговорим за женитба,бъдеще и т.н.и става тъжен и намусен Laughing
Я кажи типично ли целуването на ръка на по-възрастните и после докосването на челото?
Думи казват ли се някакви,обичайно ли е и за в БГ освен в Турция?
   А тези актриси от Гюмюс,все едно от модна агенция са ги избирали-все високи,слаби,хубави FlutterА тоя Каванч много млад-83-та год ShockedГледала ли си другия сериал с него и какво ти е впечетлението.

Гали-разражи за рожденника как се роди,дай да го видим като бебенце Simple Smile

Шилан:все се сещам:яж Катино до насита-не мисли за целулита Joy
Ахлан в ислямския,тъкмо четох за Дженна(Рая)...не очаквах бг-мохамедани да са толкова на вътре в нещата,даже не казват ,,ве,,ами ,,уе,,машаАлла,табаракАлла!

Ра-хубаво продължение на стихчето,трябва да предупреждаваме новите,че има вирус на 9-тте месеца тук:naughty: Party.
По-добре да не ми беше казвала за аватара,шукран ктир(много благодаря) Crossing Arms
Кеда Ра,кеда?така ли ма Ра,така ли?Даже не се разбира,че е сърце Crossing ArmsМуш хелоу!Не е хубаво!.......

Значи в Бг директно на полицаите ли плащащ глобите?
На моя мисля да му забраня да ходи с камилата на работа,а да ползва обществен керван...че по 2 пъти на ден кара с по 150км/ч на магистралата ooooh!
Като го питах и той потвърди и аз сигурно прежълтях Rolling Eyes,а той вика:не се бой,имам застраховка-живот #Crazyразсърдих му се...
А последната ни глоба беше,когато идвахме от друго емирство към Дубай-на магистралата,аз с бебето на предната седалка и го кърмя...и в един момент нещо светна:радара ни заснимал Shockedс колко караш скъпи?-със 165км/ч #Crazyразрешено е 120км/ч.....
И снимката е истинска-на предницата на колата,викам на хабиби-ама как изглеждам,ок ли(кърмех Crazy)и той гадния-ми пулиш се!А аз:олееее,и грима ми е размазан...после в нета видях,че не се виждат хорта в колата-умен радар Naughty.Глобите трябва да идеш да си ги платиш...

Амал-агентката,Дала(тя е на гости,нали Марси) и египетските снахи липсват,и Самира също,но лято е-море,планина,басеин,река,язовир.....а кака ви Лили-хол,кухня,спалня,баня,другата баня,тераса,гросери,гарбидж рум CryВсеки с късмета си...

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 13:13 от Water Lily

# 193
  • In a surreal moment!
http://www.vijte.com/br62/

това е БГ списание , разгръща се стр. по стр-ца , пише за Т-во , на който му е интересно...

# 194
Цитат
Обичам когато предусещам нещо и то се сбъдне.
Веднъж пък търсих цял ден един адрес в Плевен, не го намерих, прибрах се, нощта го сънувах къде е и действително - на другия ден отидох на мястото - те там беше!!   Много хубаво така

Eye of Ra , на теб ти е хубаво , но на мен тези предусещания са ми страшно неприятни . Това да знаеш какво ще се случи преди да стане за мен е страшно натоварващо . За съжаление аз не искам да имам предусещания, напротив много пъти съм се молела това да спре , има моменти когато от безсилие съм плакала . Винаги съм се питала тези врачки как живеят , не ги ли натоварва всичко това , при тях е желано , което още повече ме изумява .
Когато бях по млада ходих 2 пъти при  гледачка .И двете ми отказаха , не виждали нищо за мен , едната ме попита , защо съм питала като сама съм знаела отговора . Направо си ме изгони , много беше ядосана  Laughing.

Другарче  и ти ли , много станахме  Joy Дано не чете някой от психиатрията , че ще ни затворят групово  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт