Цър - пър по арабски или отчет за 74- ти път .

• 23 674
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Какво заядохте С.Момиче бе арабиятки??Има усет тя,той какъв хубав момък е сина на Надя,машаАлла!

Ра-що залезе ма слънце,платила ли си нета тоя месец?
Канех се да те питам-какво държиш на аватара ти newsm78Мен на семена или оранжева леща ми прилича....Да не би да ни изневеряваш с посещения при цветарките в хоби?!

Значи така ги омайваш масритата-с туй онуй за Исляма,лисица такава NaughtyА ако им проговориш на диалекта-направо са паднали  Wink

За сватбата помисли,но жега е там:халибалек хабибти,халибалек Naughty

Мариам-каква история за Нил само Shockedтогава ли повярва в Исус?

Рени-с пицата тотално ме довърши,заговор е това Crossing Arms Laughing

Надя-честито на момичето ти,съветвай я,знаеш Naughty

Шилан-интересно за тия Ин шин или както там ритуали...ама кой им е казал бе,да не би някой да е възкръснал и да е казал:трябват ми пари,ядене,булка Simple Smile

Саратед-пази си децата,в центъра на Сф казваш SickТия типове са много маниполативни,наистина ез надзор да не играят на вън....че ако не най-лошото то увреждане за цял живот може да получат....една приятелка имаше преживяване в подлеза на ЦГ в Сф-и беше много страсирана(от оня с шлиферите) Confused

МАРИАМ-каква ти е арабската връзка?

дтти-честито на умницата!

Марси-подписа ти е с притиснителен текст Mr. Green

едно две три-тук се разпиши
четири пет шест-тест купи днес
а бе ве-показа две
ге де е-тризнаци или пък две
момиче ли или момче?

Магда-много е къдрав Яси,батковците и те и са били?А си си мацка и половина,знаеш Naughty

Дезърт-ама много приличаш на актрисата бе,леле CrazyПърво помислих,че е някакъв колаж на твоя снимка Laughing
И на снимките си по-хубава и от актрисата,ако ти бях мама нямаше да те пускам на вън-да не те открадне някой Naughty Heart Eyes
Кюрда дойде ли?

Иска-мугалите са индийци,да не си гледала Джодха-Акбар???Не вярвай на фактите там-измислица са повечето NaughtyИмператор Акбар е индиец,но е завлядял и Тибет и Пакистан и ,,малко,, от сег.руска земя..
Заключението ти ми харесва Laughing

Наде-моя паша си дойде гладен,жаден...
Цял ден е бачкал да пълни гушата на шейх Мохамед оф Дубай.
камилата я е паркирал в некви пясъци,защото паркинг няма
и има да и плаща две глоби,общо 1200 жълтици за превишена скорост Mr. Green
заради което жена му пак ще и се размине шопинга без мяра в
Мега Сука
Сега ще потанцувам малко(в кухнята) и ще си лягам,Тесбах ал Кхейр-лека нощ

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 01:51 от Water Lily

# 166
  • Монреал
Здравейте момичета!
Много сте изписали и само хубави и чудни истории  Grinning Всички ми бяха много интересни.
За мен най-голямото чудо беше в деня на раждането. Изобщо не очаквах, че ще родя в този ден. беше близо 2 седмици преди термина. Мъжът ми беше на работа, а аз в къщи си кукувах, но през целия ден имах някаква странна болка в страни на корема - някак си в мускула беше, не вътре, не и кожно, а по средата  newsm78 Та като се върна мъжът ми от работа му казах да ходим до болницата, поне да чуем тоновете да знаем, че всичко е наред. Отидохме ние, а през това време болката се увеличава, едвам вървях в един момент. Довлякохме се, приеха ме, вързаха ми коланите да записват тоновете и сестрата ме остави за малко и по едно време търчат 20тина сестри в стаята - от празна, изведнъж се напълни с хора. Една ми слага маска с кислород, друга ми дупчи ръката за система, трета ми слага катетър, четвърта нещо обяснява на мъжа ми и го кара да подписва нещо - нищо не усетих от паника и страх, беше пълна лудница.(много организирана лудница  Laughing) Сестричката ми се беше свила като мишка в ъгъла и гледаше от страх и тя не можеше да мръдне, само това си спомням. Машината за тоновете е свързана с някакви монитори в стаята на сестрите и са видяли, че за 1-2 минути е нямало тонове на бебето и веднага са се обадили на моята лекарка. Тя пък как дойде, точно за има няма 5 минути беше в болницата и айде в операционната. После са изучавали плацентата, да търсят причина за тази болка, която ме накара да отидем в болницата и нямаше, просто е нямало никаква причина и така и не разбрахме защо ме е боляло, при това толкова силно на края. Ако я нямаше тази болка, изобщо нямаше да отидем в болницата тогава и просто не ми се мисли какви биха били последствията от това. Ето това е моето чудо, надявам се да не съм ви отегчила с огромният ми разказ.  Hug

Рени, специално за теб малка почерпка. Да си жива и здрава, и винаги усмихната и обичана!

# 167
Отново ти благодаря за информацията Лилиbouquet
Като стана дума за империята на могулите, се сетих за една много хубава песен. Поздравявам всички с тази песен. Тя е от филма "Великият могул", който е от 1960 г.

http://youtube.com/watch?v=fJOkkUOU7UQ

# 168
Lili ама и вие една камила имате много високи скорости дига бе Simple Smile Я и махни единия цилиндър отгоре Simple Smile Simple Smile Simple Smile да си остане само с един Simple Smile
Тарик мом, чукало ти е момченцето, давало ти е знак да му обърнеш внимание. Simple Smile

# 169
да се от4ета,прибрахме се -голямата е по добре отколкото о4аквах,но все пак е с по ниски оценки от приятелките си-да и е за урок,догодина да се стегне  Mr. Green
ка4их снимки-който иска да гледа
снеже пише 4е става и за стрии,ето го млякото,поне визуално да имаш представа за какво става въпрос
-марката е мила- ميلاء
http://img106.imageshack.us/img106/9796/image139oz8.jpg
абе кантара не мърда ,но днес ми казаха 4е видимо съм отслабнала,от последния път  newsm78 Laughing,дано ,ама като гледам какво вкусотии пускате и изкушавате горкия народ..................

# 170
Даа интересни неща сте разказали тука ...все неща ,които не се забравят нали... Peace хайде и аз да спомена едно споменче такова Simple Smile- като лежах с моя малчо със спукана вода в 7мия месец  в болницата/лежах така доста дни/ , корема ми беше отпуснат ,безжизнен...не усещах никакви движения (поради липсата на дост. течност бебето не се движи много и ако намалее драстично количеството -съответно то може да загине лесно.) Та тъкмо тогава съобщават по новините че на един от министрите тогава ,новороденото му преждевременно бебе не е оцеляло въпреки грижите...и на мен като ми стана едно криво...отворих с един замах точно Библията си и директно очите ми върху точния стих за мен- където идеята на стиха беше ,че още в утробата на майката Бог те е познал,има протекция за тебе .(после няколко пъти го търсих и още не мога да го намеря същия стих отново Embarassed  ) Спомням си ,че просто се усмихнах и знаех че Бог е в контрол.

Лиле , и ние нашата камила като я паркирахме последния път в централен лондон /в ''арабския'' квартал да ядем в един ливански ресторант/като се върнахме нашата камила я намаше .....трябваше да откупваме с 260 лири глоба, не сме я вързали на правилното място.

Наде ,я да си захаресваш зета Simple Smile,че кво като е бял и рус и американец.....нищо му няма - сладур! Какви сладури внучета ще имаш ,дай Боже.   Ти ме подсети за една песничка  -  за всички мами със смесени бракове   bouquet
                                                                                                             http://www.youtube.com/watch?v=j14w5oIRZHE&feature=related

А ,Магде -супер са ти и 2те племеннички,красавици !

# 171
ееее хаиде добре няма Laughing,майтап си направих,никакви момченца само по-големи,пък и аз по такива си падам Mr. Green
лягам че утре пак няма да мога да стана сутринта Stop
лека...

# 172

честит рожден ден на Марти,Гали-нека да ви радва много  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

днес Даяна нау4и едно стихотворение-ето как зву4и в нейно изпълнение
оригинал                                                          даяна
                                                                                       зайо байо
                                                                                        видиш тук,аз съм хъдет/донесох/ 4еле4ук
зайо байо                                                                            Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
гледай тук аз ти нося зелен4ук

# 173
Гали,да Ви е жив и здрав рожденника и да Ви носи много радост !
Наде,честит ти зет!  bouquet
Снежке,всички сте много хубави ,а за шаферите нямам думи..  bouquet.
Деси Hug,честита ти отличничка,а на каката не се сърди.Не може всички да са еднакви.Много хубаво си е запомнила стихчето Даяна,той и Яси така ги помни ,вижда самолет и почва-Самолет номер5,а после кацна на летището го казва на арабски и всички пред блока се чудят какво ли им говори.
Лили Hug и аз заради камилата често си патя.Все си има актове за плащане ,то на мъжа ми точки не останаха.Но в неделя ,като ходихме до Банкя,бяха културни,поискаха 20 и като им даде 50 ни върнаха 30 лв.Това направо си е чудо.Иначе и тримата ми са къдрави като са с дълги косички,като сестра ми иии свеки.Като малки добре ,че им помня дрешките и количките ,та ги различавам.Всеки следващ е копие на предишния.
Дина, Hug за мое голямо съжаление трябва да призная ,че и аз имам подобен проблем с баща си.
Мери-ам,добре дошла! Разкажи ни нещо за себе си.
Кате Мар. Hug ,оцеля ли телефончето.Ако не е не се ядосвай,всяко зло за добро.Ще има новичко.
На всички Ви историите Ви ми бяха много интересни. Hug
Аз днес реших да се поглезя.Мама беше при децата и аз като си плюх на петите ,маникюр,педикюр,козметик,само за фризьор не сколасах.Но на финала така добре се почувствах ,че си купих и едни дънки,но един номер по-малки.За сега ги обувам до някъде ,но се надявам скоро да ги закопчая,ако не пицата на Рени ще е виновна.
Hug Hug Hug и спокойна нощ !

# 174
  • София
Галии,Да Ви е жив и здрав Марти и много да Ви радва!

# 175
Добро утро, хубавици!

Как сте? Колко проятни поводи имаме тук:

1. Гали, честит ти рожденик Марти! Много да те радва и да е щастливо и умно дете;
2. Наде, честит ти зет! Ех, късметлийка майка си ти!

Телефончето се напи с кафе и сега работи хубаво, че не ми се купуваше още една вещ.

Деси, много смешно стихотворение знае Даяна!

Магде, какво прави къдрушко? Ще си ходите ли, за да се радват и другите баби?

Сетих се за Дуа и за Дала... какво ли правят?

Аз ви пожелавам весел и усмихнат ден! Днес от 18 часа в Клуба на архитектите се открива изложба на марокански фотографии. Каква веселба и речи ще има - това ме кара да се усмихвам още отсега. От 3 дена ме карат да кажа като се представям "Аз съм Екатерина еди коя си, аз съм мароканска снаха!", понеже като съм кажела така и "мед ми накапва на сърцето!"       hahaha hahaha

Който има интерес или му е чоглаво нещо, да дойде да се посмеем и запознаем с живота в Мароко - на снимки.       

саратед, с какво хубаво сладоледче ме почерпи виртуално. Как е приказливата Мони? Измислихте ли място за рождения ден? Да не е пак в боулинга,  Thinking че чух рекламации:  Joy hahaha .. и на Скай сладоледените чудесии.... Няма край, мъката на всички диети!!

Рали, какво правиш, душо?

# 176
Здравейте момичета,
Май проблема с бащите е общ. Моя навършва следващия месец 70, да ми е жив и здрав доскоро работеше като охрана. Ако не му се обадя по телефона ще си трае. Като се чуем как си, нещо ново? и това е. Ако не живееше там нямаше да се притеснявам толкова за него, ама ......
Магде браво на тебе, така трябва грижи за телцето и за самочувствието женско.
Аз много пъти казвам, като си навън и мъжете ей тази колко е хубава, я виж тази каква мацка е, а като им кажеш дай пари за козметика или нещо друго, ти само пари за глупости харчиш.
Е, аз нямам такъв данъчен инспектор на главата си, но 80% от бг мъжете са си такива.
Гали, честит рожден на Марти, само слънчеви дни с него Simple Smile

# 177
Гали, честит ти рожденик!  newsm59

Магде, айде сега, на Рени пицата виновна, нас не можеш ни заблуди, че вечер като будуваш до 2-3 не прескачаш до хладилника  Joy 

Мелани, къде сте? Имате ли вече насрочена дата за пътуването?

Надя
, ще те бия , само за гости ме питаш, и дърпаш дявола ! Да, ще имаме  ooooh!  Този дето ми се стори симпатичен, а после ми изпи уискито за подарък, утре щял да прати жена си и децата си, та ние да ги чакаме на летището! Аз да съм си вземела 1 ден отпуска, за да мога да им се посветя изцяло, дааа, нали при нас те молят да ти дадат отпуска!  И другото заръчал, да ги нахраниме хубаво и после да ги водим по забавления и атракции! Няма що, ресторантите и атракциите са без пари в България.
И това го иска човек, който дори не ни познава, просто е приятел на роднини на момчето и се видяха 1 път!  Абе джанам, тия гостувания винаги са свързани със загуба на солидна сума!!!   #2gunfire

Деси, добре че беше стихотворението да ме разведри, че преглъщам за гостито!
И на момчето голямата сестра е била първенка в училището някога. Сега малката също натиска, ама нещо не става, та майка му ходи да се кара с учителките   Joy  Joy  Joy

Снеже, знаем за образованието в Сирия, как да не знаем! Аз ако бях там, нямаше и до 3и клас да стигна . Момчето като се сети и започва да се изпотява  Joy 

Ясминке, я да те питам сега. Ти ли беше снощи в Студентски / с жълта блузка/ в един ресторант ?

# 178
Добро утро хубавици от мен кафе с пожелания за хубав и пълен с усмивки ден.
Наде,права си ,че човек трябва да се грижи за самочувствието си.Аз все нямам време ,ама това май ми е за оправдание.Иначе и аз нямам данъчен инспектор,и слава богу.Моя никога не ми е държал сметка къде ,какво и колко.Но и аз не злоупотребявам с ненужни неща.И така си живеем в мир и любов.
Кате Ш.,вечер като будувам забравям за хладилника,карам на чай и вода,а ако имам компания и чаша бяло вино понякога.Виновна ми е итал. кухня ,че съм и фен,та Рени с тази пица ме съблазни страхотно,но се въздържах и хапнах само с очите.
Hug Hug Hug

# 179
Kate нема вече да питам, че нещата май загрубяха наистина. Може ли така сега цялата рода? Ама как имат визи?
Ажда къде се изгуби, Ани и ти работа ли много те налегна в тия жеги?
Извадка от едно интервю от тази сутрин:

- Мислите ли, че в мъжете е закодирано да изневеряват?
- Генетично им е заложено. Мъжът знае, че с колкото повече жени бъде, толкова повече гени ще остави след себе си. Жената знае, че с колкото и мъже да бъде, ще зачене само от един. Затова жените предпочитат качеството, а мъжете - количеството.

И във връзка с вчерашната информация за онези 16 годишни бременни момиченца от САЩ:
Населението на САЩ нараства повече от населението в Европа заради постоянната имиграция и високата раждаемост, въпреки по-ниската продължителност на живота в Северна Америка, сочи изследване. През 2005 г. населението на ЕС е било 463 млн. души, а на САЩ – 296 млн., сочи проучване на Националния институт по демографски науки във Франция.

Лошо Седларов, лошо Sad

Общи условия

Активация на акаунт