Цър - пър по арабски или отчет за 74- ти път .

• 23 676
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
MERI-AM -добре дошла   bouquet  bouquet  bouquet
снеже в държавно са но едната за върши 6ти,а другата 7 ми ,та се водят средна степен и за това сега им дават свидетелствата
ама и твоята история ,си я бива ,сега се сетих още 2 неща била съм колкото Даяна и със едно съсед4е сме играли в къщи-ска4а ли сме по леглото,аз съм подско4ила по силно и съм паднала,когато майка ме е вдигнала не съм дишала-та баща ми ме е взел на ръце и без да 4ака асансьора е хукнал по стълбите надоло към към друга съседка която била мед.сестра-та малко преди да стигне до там съм се свестила
другата е по скоро за лекарската грубост и некомпетентност -била съм 2 годишна и съм се разболяла от шарка и то в тежка форма-извикали бърза помощ,та лекарката казала пред нашите ,а и бабите и дядовците са били събрани-това детете умира  #2gunfire,но все пак са ме закарали  в болницата в инфекциозното
снеже напомни ми като се прибереш в Сирия или ако има кой да ти го донесе-да ти дам марката на протеиново мляко за кожа-супер е и раглажда бръ4ки и подхранва кожата-нали имахме проблеми с Даяна та доктора и го изписа,за 2 дена се оправи,а и аз го ползвам Peace
надя -4естито  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 151
Деси, знаеш си ти , че за поспиването завиждам и се дразня  Joy
Сега успокои ли се сърцето ти, като видя дипломата  Twisted Evil  и остави децата на мира!

А какво е това протеиново мляко??какво представлява и за какво се ползва? Да потъчам и аз за моята ужасна кожа  Sick   вчера жестоко се настисках и сега носа ми е червен като на еленчето на дядо Коледа- Рудолф  Sick

Мериам, добре дошла

Наде, честито ти зет като мед  Laughing 

Имате ли нешо общо с тоя заговор   http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=12&id=15497

# 152
Надя, поздравления за дъщеря ти, дано е много щастлива с избранника си!!!
dtti, тортата е супер проста.
Понеже съм мързелива купувам готови блатове...но може и пандишпанови ако ти се прави.
Слагам един блат(много е лесно когато имаш форма за торта от алуминиевите дето после се разтварят лесно и са с подвижно дъно), нареждам 2 банана на кръгчета нарязани и заливам с крем който приготвям с 1.5л.прясно мляко и 3 пакета пудинг на д-р Йоткер(май беше), в крема може да сложиш кори от портокал за аромат, или ванилия. Крема не бива да бъде много течен, а по гъст.
Слагам следващият блат поръсвам го с компот от череши (може и друг от праскови например)поливам изобилно с крем, понякога когато в къщи имам бисквити или искам тортата да е голяма слагам един ред бисквити и ги поливам с кафе, ако бисквитите са нежни и поемат бързо кафето може да е хладко, ако са "закуска" например кафето е горещо за да попият по добре.
След това блат, пак крем и така завършвам като отгоре заливам с крем.
Оставям да стегне в хладилник и нареждам големи парчета плодове, най вкусни са ягоди, банани, ананас, праскови, може и други.
Напръсквам ги с желатин концентрат един пакет разтопен само в 100 мл. вода и малко захар, за да не потъмнеят и да изглеждат блестящи.
Хубаво е формата да е по дълбока за да се хванат и плодовете в нея и да може да стегне желатина, но моята е плитка и слагам отгоре една по малка.
После всичко престоява в хладилника поне 4 часа, а може и ден и добър апетит дано да ви хареса!

# 153
Деси,
Сега успокои ли се сърцето ти, като видя дипломата  Twisted Evil  и остави децата на мира!

А какво е това протеиново мляко??какво представлява и за какво се ползва? Да потъчам и аз за моята ужасна кожа  Sick   вчера жестоко се настисках и сега носа ми е червен като на еленчето на дядо Коледа- Рудолф  Sick
катенце не съм се упокоила още,след някой друг 4ас като взема и на голямата  ,цербер съм си аз  Mr. Green
 а млякото е като крем за кожа-но е разкош-аз като го видях и не ми хвана вяра-опаковката хи4 я няма ,а и 250 мл струва по малко от 2$ ,а нали щом е козметика трябва да е скъпа  Grinning,но се оказа  4е греша ве4е взехме 2ра опаковка
а за моми4енцата-ужас,добре поне 4е в у4илище са им направили и ясли
мариам благодаря  chef  bouquet

# 154
Надя- честито, като дойда в петък в Русе /живот и здраве/, ще черпиш  Wink Шегувка  Heart Eyes Сега ви предстои една вълнуваща подготовка за още по- вълнуваща сватба   bouquet
Кате 1- чувала съм за този китайски обичай, като малка гледах един документален филм за това. Но ти благодаря за линкчетата, сега ще чета.
Мари- ам- добре дошла   bouquet От къде си, от къде е либето, с какво се занимавате  и прочие обичайни и банални въпроси...
Деси- честито, умни дечурлига имаш  smile3501
Някой спомена заговор  smile3516 На мен всички тези приказки и рецепти за торти, снимки на сладкиши и т.н. ми приличат на заговор   Laughing Иначе аз утре ще водя моите хлапета на пица, по случай завършването на учебната година.

# 155
  Набързичко да се включа и аз  Laughing
  Малкия вече ме дърпа за крачола , и вика ли вика , защото го облякох и обух и знае , че следва излизане...
  Първо- честито Nadia Jasem!!! Познавате ли се с бъдещия зет? Сватбата е скоро- нямате много време- успешни приготовления им желая!
  Деси , браво на щерката!  Сигурна съм , че и голямата ще те зарадва подобаващо! Браво!
  Мари-ам привет и от мен! Добре дошла !
  Тръгвам , че такъв терор настана тук... до после !

# 156
Шиланке нямаме нищо общо с този заговор ама те затова американците нямат проблем с прираста на населението си Simple Smile Какво стана с твоите гости?
Нафасима засега планираме в петък вечер да сме на гости у мойта майка, че нали така се ходи по сички роднини, но ще се чуем пак, защото незнам на 100% от колко ще се съберем и колко ще останем. Малко не ни е по сърце зетя, ама всеки сам си избира щастието и нещастието. Дано за мойта щерка да е първото!!!
Дина ами те се запознаха по Интернет. Тя не е ходила там, че нали знаете как е с визите, затова искат да сключат брак, че да може да кандидатства за виза.
Уж там ще живеят пък тя ще си идва за сесиите, че е студентка. Пък и той ще се оглежда за работа тук, та да видим...

# 157
МОМИЧЕТА МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА МНОГО СЪМ ТРОГНАТА!!!наде честито и от мен за бъдещият зет Мариам добре дошла. хайде пак да ви почерпя но този път с италианска кухня  Laughing Laughing  

# 158
Наде-честит ти зет,то сега е модерно запознаването по интернет.
Деси заинтригува ме стова протеиново мляко-то сирийско ли е,а става ли за предпазване от стрии,защото в момента се чудя какво да купя.Една приятелка ми каза да си купя бебешко олио,но в момента е много горещо и не ми се иска нещо толкова мазно.честити ти отличнички,който не знае да кажа-образованието в Сирия е много трудно и е на второ място по стандарт след Йордания от арабските страни.

# 159
добър ден Hug
наде-честит зет и не се притесняваи всичко ще е ок Peace сигурна съм,мн поздр на принцеската и на сестра й,абе я прати и на сина ти Laughing
тука е много топло маи започна вече истинското лято  Party
и аз си дръпнах филма за чудесата на египет и сега сядам да го гледам Grinning
до после...

# 160
aaa sexy момчето ми е в начален стадий на 19 си година, много са опасни в тази възраст поздравите от малко по-големи момиченца като тебе Wink  Crazy

# 161
Аз вече имам буква на клавиатурата, та мога да пиша и от тук...

Наде, честито пръстенче на другата принцеска!!  Heart Eyes
Що така зета не ви е по сърце?? Е, вярно - друго си е ориенталския темперамент, ама и Америка не звучи лошо. Макар, че аз никога не съм имала симпатии към тая страна. Между другото - и аз имах един обожател ИТ-инженер от САЩ, и той ми показва някакви такива диамантени пръстенчета... ама като разбра за интереса ми към ориента се преориентира към Румъния. Там си намери работа, а доколкото имам последна информация - и приятелка.... абе тия хора хич не ги мислят тия работи...  Thinking
Определено Снежна е права -  интернет е най-често срещаното място за запознанство в днешно време, и съвсем не е толкова рискован и безотговорен, както моята баба смята, например... Все пак никой не сключва брак по мрежата... Или Наде... newsm78 предполагам пръстенчето не е виртуално  newsm78

Лили, днес забелязах допълнението към подписа ти и разглеждах форума, към който води. Много полезни неща има - машаАллах. Когато заговоря на масритата все ме питат от къде знам това или онова, като не съм мюсюлманка...  Crazy
За сватбата ми се иска да видя "на живо", но ще се въздържа.... има време и за сватбени партита...  Wink

Добре дошла на Мери-ам!!   bouquet От къде е хабибито?? Разкажи за себе си - любопитни сме  Crazy

Браво, Сексимомиче, гледай и се учи  Wink Wink Остави го тоз Ливан и се преориентирай към Египет - виж какви са чудеса, какво нещо!!  Mr. Green  Wink
И да споделиш впечатления от филма!!  Naughty

Иска, какво става с концертите на Ищар, имаш ли инфо?? Да не са отпаднали, не чувам реклама??  newsm78 Не че се задържам много пред телевизора де...

Рени, срам нямаш!! Каква е тая пица, бе жена?? Аз съм битер бременните булки - каквото видя така силно ми се прияжда... А пък гледам да се ограничавам от тесто - от няколко дни не ям хляб и тестени произведения (ограничавам до минимум), за да започна след 2 седмици безвъглехидратната... Искам малко да вляза във форма, дрехите не ми стават...  Sad

Отивам да спретна салатка...
Хайде, вечеря от мен за диетуващите:

# 162
  • по пътеката
секси, да не с егласиш за големия син на надето, хитруша? Mr. Green
наде, 4естито зет, американ4е ли е? какво му е на мом4ето, 4е не го одобрявате? newsm78 да се женят хората, скайп или реална връзка, то ако са се намерили, друго няма какво да се пожелае освен попътен вятър и да се държат за ръцете до дълбоки старини!  bouquet  bouquet  bouquet

# 163
Rali тъкмо тръгнах да ти пиша и мама ми звъни да чуе новините покрай ново сгодените. Ами не ми е по сърце щото е далеко а и не съм фен на американците, щото пък те не долубват арабите Simple Smile Пък и си падам по чернооки и чернокоси мъже, а този светъл, светъл а ла Бил Клинтън Simple Smile
Пръстенчето е реално и много добре стои на пръстчето и. Утре заминават за София за посолството да си видят какви документи ще им трябват.
Мери-ам и аз съм любопитна да чуя откъде си и така нататък Simple Smile
Марси то момчето ми е 185 високо и красиво така, че секси може да се захласне, ама то си пада по чернооки момичета и е много морално момчето ми, не обича разголени работи.... Simple Smile по улиците, де
Те се запознаха чрез hi5.com та не бяха тръгнали да търсят запознанство, просто са се намерили.
Момчето е фен на България и не я бърка с Боливия или Белгия Simple Smile
Момичета как е вечерта по вашите сараи?

# 164
Надя, честит зет! Hug
Лили и ДТТИ, много ви благодаря за информацията!  bouquet
Око на Ра, ще си сваля филма. Simple Smile За концертите на Ищар и аз започнах да се чудя. Търсих из нета в колко часа ще е концертът, но нищо не намерих. Преди около месец съобщиха датата на концерта по новините, но оттогава нищо. Дано да не се провали концерта! Praynig

Днес се замислих, че древните римляни също не са с италиански корени. Италианците са греманско племе и нямат общо с Древен Рим. Император Шах Джахан, създателят на Тадж Махал също не е бил индиец, а е бил могул. По това време Индия е била под властта на Могулската империя. Тоест Тадж Махал изобщо не е индийски и Колизеумът изобщо не е италиански, както и пирамидите не са арабски. Затова пък Айфеловата кула наистина е френска. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт