От два дена само чета тук и тъкмо да се включа и малкия се събужда....А той като е буден се свършва с моята свобода.
Ане,благородно ти завиждам,че си на края.Желая ти много леко раждане и здрав,пухкав и послушен бебок.

Любе,четох и препрочитах твоя пост.....мале д-то да ми е яко.Много здрави нерви трябват май,а дали ги имам аз?
.Голяма работа си ти,дай боже всичко да мине добре при нас,пък после ще даваш съвети:hug:Прочетох за неволите на повечето от вас с малките калпазани и да ви кажа и ние сме така
.Вече не смея да изляза никъде с него,защото такива циркове ми прави,тръшка се на земята и пищи в несвяст или пък хуква на някъде и аз с големия корем се тътря като патка след него.Добре,че има добри хорица та го хващат,като ме видят препотена след него
Жив и здрав да е,пък другото....Иначе сме без памперс за пикане,но......стане ли въпрос за аки и дума не иска да чуе.Казва си,слагаме памперса,вършим работа и после пак сме с гащи.През ноща сме все още с пампер и май няма скоро да го махнем,но това да ми е проблема.За сега няма ревност от бебто и час по час ми надига блузата да ми гали корема,да го слуша(казвало му "Бати,бати"
),дава му да яде и пие всичко....Пък да видим живот и здраве като се роди как ще е.Говорим много и повтаряме всичко,не млъква за секунда,понякога главата ми става като футболна топка от него.На английски знае само няколко думи,ама не се притеснявам,защото тръгне ли на детска градина,за един месец го е проговорил.
Хайде,ще приключвам, че станах многословна и ще ви досадя!
Целувки на всички!
!
ех че са сладки и невероятни тези деца .Онзи ден си седим на една пейка с Нана и виждаме едно бебенце и аз и викам - тихо мамо да не събудиш бебето .А тя ми заявява че искала и тя бебе и аз я питам - аз ли да и го родя и тя съгласна , продължавам с въпросите смело - братче или сестриче иска и тя ми вика две братчета и аз 
. Праща ме на гинеколог, но не знам вече къде да ходя, миналия месец ходих уж профилактични и се оказва, че са я проспали тази киста или там каквото е. Мамчета от София, моля ви споделете ми за някой добър гинеколог ехографист от София - по възможност да има договор с касата, че и парите не са ми излишни. Благодаря ви предварително.
. Вече се бях отчаяла, че юнската съвсем ще се скапе и даже...изчезне
. Силно ти стискам палци всичко да е наред и скоро да ни се похвалиш. И аз да ви кажа, много се тревожа от факта как ще се справям с две деца
. Имаики предвид, че маика ми ще доиде този път да ми помага, ама после...? За мене е важно да има кои да обръща внимание на Буби в началото докато аз се съвзема от раждането поне малко и докато свикнем с новото попълнение. А и изкарването и на разходка е много важно за нея. А Ноември вече си е студено и не мисля да бързам да изкарвам бебчо на вън. Но общо взето милата ми все още е доста зависима от мен и направо незнам как ще сме, надявам се нещата от само себе си да потръгнат.
, че имам дрехи не за едно а за две поне бебета. Избрах тези които ще пасват за момченце - неутрални цветове, та горе-долу като за начало съм уредена.
,напуши ме на смях, но пък и ужасно мирише
и той един гузен .