Пъстро лято пак дойде ЮНЧЕТО се стяга за море

• 26 225
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • Канада
Здравейте момичета!
От два дена само чета тук и тъкмо да се включа и малкия се събужда....А той като е буден се свършва с моята свобода.
Ане,благородно ти завиждам,че си на края.Желая ти много леко раждане и здрав,пухкав и послушен бебок. Hug
Любе,четох и препрочитах твоя пост.....мале д-то да ми е яко.Много здрави нерви трябват май,а дали ги имам аз? newsm78.Голяма работа си ти,дай боже всичко да мине добре при нас,пък после ще даваш съвети:hug:
Прочетох за неволите на повечето от вас с малките калпазани и да ви кажа и ние сме така Sad.Вече не смея да изляза никъде с него,защото такива циркове ми прави,тръшка се на земята и пищи в несвяст или пък хуква на някъде и аз с големия корем се тътря като патка след него.Добре,че има добри хорица та го хващат,като ме видят препотена след него Mr. GreenДруг голям проблем ми е,че удря,хапе,скубе,не си дава играчките на никои,а иска чуждите.Абе,въобще голям дивак е,но живея с надеждата,че ще се кротне един ден PeaceЖив и здрав да е,пък другото....Иначе сме без памперс за пикане,но......стане ли въпрос за аки и дума не иска да чуе.Казва си,слагаме памперса,вършим работа и после пак сме с гащи.През ноща сме все още с пампер и май няма скоро да го махнем,но това да ми е проблема.
За сега няма ревност от бебто и час по час ми надига блузата да ми гали корема,да го слуша(казвало му "Бати,бати" hahaha),дава му да яде и пие всичко....Пък да видим живот и здраве като се роди как ще е.
Говорим много и повтаряме всичко,не млъква за секунда,понякога главата ми става като футболна топка  от него.На английски знае само няколко думи,ама не се притеснявам,защото тръгне ли на детска градина,за един месец го е проговорил.
Хайде,ще приключвам, че станах многословна и ще ви досадя!
Целувки на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 151
Добро утро и от мен с неизменното ми кафе , да не вземе да ви липсва  Wink!
Ане , съжалявам за "прецакването ' .Хората напоследък са свикнали да нямат срам и скрупули от нищо за съжаление . Sad Тъжно , но факт .вярно че не всички хора са такива , но ги има и изнудвачо-използвачите .

Таталинка , съжалявам мила за падането на Ени по стълбите ! Много целувки от мен .
Аз Нана ще я давам на ясла от 15-ти , та нашите изследвания ще стартират от другата седмица .Няма как .Утре ще се обадя на педиатърката , за да я питам от кога да се замъкваме и когато каже тогава .

Мацки , мерси на всички за миличките думи по повод моята пътуваща половинка .Вече осъзнавам колко много ми е помагал у дома и ми е жал че само го навиквах че нищо не прави .Като си спомня как вечно си мърморех за нещо и бях все недоволна ме хваща срам . EmbarassedПовече няма да правя така .Обещавам си.
Най - тържествено .

dany_ip много се радвам на твоето детенце как обгрижва бебето  Grinning ех че са сладки и невероятни тези деца .Онзи ден си седим на една пейка с Нана и виждаме едно бебенце и аз и викам - тихо мамо да не събудиш бебето .А тя ми заявява че искала и тя бебе и аз я питам - аз ли да и го родя и тя съгласна , продължавам с въпросите смело - братче или сестриче иска и тя ми вика две братчета и аз  Shocked и спрях да задавам въпроси .То у родовете ни близнаци бол и майки героини дето са си ги отгледали също само дето ми настръхна косата като за миг си се представих и аз  .

26 Нана много плаче на сън .Разказва си какви ли не неща , като я погаля по гръбчето заспива , понякога се налага да я събуждам , защото пищи неудържимо .всяка вечер се старая да сме спокойни пред сън , разказвам и приказки , понякога гледа филмче детско ... абе трудно е да ги предотвратя тези неща , още повече че децата са доста емоционални , а при нея емоцията е в повече и вероятно ще го израсте .Стискам палци и при вас да е само един малък кратък период .

Анелиз    , как е Криско .Надявам се да е добре .

Хубав слънчев и не така горещ ден момичета . Grinning

# 152
Та така...
Взех си парата.
Чудно как въобще ми ги даде, но ако не го беше направила, щях да дам жалба в камарата на нотариусите и на адвокатите. Лошото е, че и самите служители на банките не си знаят нещата и ако беше така, нямаш е да бъде нужно да научавам от друго място ( слава богу познати имам), че нотариусите подписали договор с банките не вземат комисионни и таксата им влиза в изработването на ипотеката. ще ми е за урок, но да не би всеки ден да купувам и продавам.

Таталинка, прочела съм репликата ти само към мен и съм пропуснала падането на Ени.
Съжалявам.
Преди време Стефан така "обра" един ръб на масата, че ухото му беше синьо-черно.
Зле ми стана направо. Господ да ги пази, не че бягам от отговорност, ама тъй си е.

Дани, тежко, душко. И ти с този енергичен син. Да ти е жив и здрав. Знаеш ли пък,
като се появи бебето може да стане разумен и отговорен батко Simple Smile
И аз се надявам на това. Подготвяме Стефан, говорим му.
Той знае, че бебето е на мама в корема, щял да го облича, да му обува чояпки   Mr. Green

Онзи ден ходихме на хомеопата, че кашлицата се засили.
По едно време Стефан заби глава в мен, гуши се... Поогледах се и видях негова "съученичка", пак болна.
сетих се веднага, че много се срамува и не може да възприеме децата от яслата на улицата.
Срам го е та се къса. Аз я познах. Разбъбрихме се с бабат.
Доката стефан се късаше от срам, Анабел го гледаше абсолютно безразлично, без и грам да покаже, че познава. Умрях от смях.
Той завалията не може да й произнесе името - Амабел, Бабамел   Mr. Green
Напоследък много Анабели, Изабели...абе модерна работа.

# 153
 Здравейте пак и от мен!
Имам в предвид да пусна снимки, но сега пиша от работата, а от тук ни е ограничен достъпа до сайтове за хоби и развлечения и включително до сайтовете с албуми. Та ще трябва да я свърша тази работа от вкъщи, което е нелека задача, предвид дивата госпожица Руми Но , че ще намеря време когато е заспала и ще я свърша тази работа.
Tatalina, мила дожаля ми за Ени, дано скоро да ви минат раните и да забравите за болката от падането. Много ми е жал когато някое мъниче се удари. Руми се беше удряла преди време с  дръжката на една от тези играчки за бутане много близо до очето, добре че беше малкия дявол и ни няма нищо на очето, сума ти време имахме оток, все едно ни е бил някой.
Вили., съчувствам ти за отсъствиетето на таткото. Знам колко е трудно да си сама с детето. Нашия татко нали беше за 6 месеца в чужбина миналата година, та едвам се оправях сама с Руми и на работа.
Анe, и ние скоро купихме жилище с ипотека, но да ти кажа право не съм плащала на адвокат, само на нотариус ходихме да се учреди ипотеката и покупко-продажбата. Може и да е грешка, че не наех адвокат, но мисля че се справихме и без негов помощ. Пък и виж ги мръсниците какви са шарлатани. Извинете ме за думите, ама са си такива. Иначе за парите и ние дадохме май кък 3000 за нотариални такси по прехвърлянето и прочие, но поне за всичките такси ми дадоха документи. Браво на теб, че си си взела парите, само така ще се оправи държавата ни - като всеки си търси правата.
Момичета, да ви се оплача днес ходих на гастроентеролог, че имах съмнения за колит и ми правиха ехография на коремните органи. Лекарката видя някаква киста на яйчника. Много съм притеснена, дано не е нещо лошо Cry. Праща ме на гинеколог, но не знам вече къде да ходя, миналия месец ходих уж профилактични и се оказва, че са я проспали тази киста или там каквото е. Мамчета от София, моля ви споделете ми за някой добър гинеколог ехографист от София - по възможност да има договор с касата, че и парите не са ми излишни. Благодаря ви предварително.
Това е от мен, малко негативни емоции в темичката ни, но реших да споделя с вас.
До скоро.

# 154
Здравейте виртуални приятелки  Hug
Вече и аз съм на линия
Приключихме с ваканцията и сега ще си чакам кротко бебето в къщи...е имам още цял месец ама се приготвям вече с дрешки,правим ремонт в къщи и се настройваме всички на бебешка вълна  baby_neutral
Болничките да се оправят бързо
Ани е на ясла от понеделник.Днес бяхме в яслата и тя се радваше и даже искаше да влезне в стаята при децата  Grinning Вече ще я оставям и да спи там не точно от 1.09,но няколко дни след това.
Сега излизаме на разходка тъкмо е малко по-хладно
Лека вечер сладурки   bouquet

# 155
# 156
Добра ви вечер момичета. Еиии тука се раздвижила темичката, бравос Party. Вече се бях отчаяла, че юнската съвсем ще се скапе и даже...изчезне Confused. Толкова се зарадвах на всички които сте писали Hug.
Ане, дръж се мила, ние сме с теб fingerscrossed. Силно ти стискам палци всичко да е наред и скоро да ни се похвалиш. И аз да ви кажа, много се тревожа от факта как ще се справям с две деца Thinking. Имаики предвид, че маика ми ще доиде този път да ми помага, ама после...? За мене е важно да има кои да обръща внимание на Буби в началото докато аз се съвзема от раждането поне малко и докато свикнем с новото попълнение. А и изкарването и на разходка е много важно за нея. А Ноември вече си е студено и не мисля да бързам да изкарвам бебчо на вън. Но общо взето милата ми все още е доста зависима от мен и направо незнам как ще сме, надявам се нещата от само себе си да потръгнат.
 Иначе за сега бременността ми върви нормално, само дето яко започна да ме гони мързела, а малката си иска нениното и направо ви казвам....офф, завиждам на тези дето живеят близо до баби и свекърви. По някога е много важно и от значение да има на кои да оставиш дребосъка поне за час-два.
Онзи ден реших да видя дали ще мога да използвам някоя и друга останала дрешка от Буби и установих, че така зверски съм купувалаааа ooooh!, че имам дрехи не за едно а за две поне бебета. Избрах тези които ще пасват за момченце - неутрални цветове, та горе-долу като за начало съм уредена.
 Ох ще взема да се спирам, че пак стана никое време.
Ех Любееее каде се загуби бе душата, така ми липсваш тука, пиши по-често де, а пък ако може да пишеш и както преди ..... Kissing Heart
 Милички желая на всички ви лека и спокоина нощ Hug.

# 157
Здравейте момичета!
И ние сме добре,растем и дивеем.Ще гледма да се включа за повече другия път но мъжо ми мрънка да лягаме.
Няма с какво да се хваля и затова и не пиша.
  bouquet

# 158
Влизам набързо да се похваля, че Елена ще бъде декор на предаването "Часът на мама" по БТВ, на 08.09.2008 от 10 часа. Спечели конкурс от сайта им и сега ще ни представят. Няма да участваме на живо, а само нейна снимка.

На мен цяла седмица ми върви на чакане по опашки: във вторник чаках в КАТ Русе от 7,30 до 14,00 часа за да си взема обновената

шофьорска книжка, а вчера 4 часа в Фонд Земеделие за интервюто. Направо много се изнервих. Интервюто мина на 2 етапа.

Компютърен изпит и разговор с някой от шефовете. С компютъра се справих, но толкова се изморих психически от това чакане права

/нямат 1 стол в сградата/, че като влязох на интервюто забравих как се казвам и от къде идвам, та камо ли нещо повече. Няма да се

учудя,ако ..... , но да не казвам нищо предварително. Повечето кандидати бяха по джапанки и тениски от битака, само аз стоя права

костюмирана и се потя. Аз очаквах някакви грандомански въпроси по програмата САПАРД, а те ме попитаха, какви са ми

предимствата пред другите кандидати. Направо ме забиха. И аз започнах някакви тривиални обяснения все едно съм прегешила

монахиня... / нещо се спекох, както казват сега тинейджърите/. Щели да ме уведомят по е мейла ако ме одобрят newsm78. До там ли

са стигнали да си пестят стотинките за тел обаждания, а иначе източиха евро фондовете. Става дума за разплащателната агенция и

в обявата пишеше, че с предимство са кандидатие със стаж във Финансова фирма поне 2 години. Изобщо не ме попитаха, какво съм

работила или какво съм завършила, защото искаха и магистратура. Опитах се да подхвана темата, но не ми се даде възможност да се

изкажа. Явно, че кандидатите са избрани вече. Така е в атрактивните държавни учреждения

После ще ви чета, че сега ме боли адски главата.

# 159
Привет на всички! Чета ви вече няколко дни ,ама нещо нямам вътък за писане...Приготвила съм ви снимки от нашата кратка ваканция ще ги пусна по-долу.
И ние сме си тука вече, бяхме на почивка малко с нашата приятелка Ивка ,прекарахме си чудесно.Върнахме се с нови сили и енергия...
Сега пиша,а съм така изнервена, Ники ме разиграва цял следобед , не иска да спи, имаше шамарки, викове от моя страна и сега не му говоря  Embarassed/ не съм много добричка,а?/. Ама ,че юнчета всички ли са в пубертета  ooooh! ooooh! ooooh!.
Ане, миличка и аз влизам излизам, само гледам дали си тука.За сделките - та това си е нормално, поне 90% от хората изобщо не питат и адвокати и нотариуси просто вземат каквото им падне. Та бравос,че си се усетила !
Ние стягаме багажите за яслата, така се притеснявам, че не е истина, и все си мисля,че много навътре вземам нещата, сигурно съм ви мрънкала и друг път по въпроса.Е здраве да е само, все ще го приживея някак.
ето и снимките:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=278484

Слънчев и прекрасен уикенд!

# 160
  • Варна
Ани, поздравления, изглеждаш чудесно! Ники и приятелката му са големи сладури, изобщо снимките ви са много слънчеви и изпълнени с позитивна енергия  Grinning Разгледах ги с удоволствие.

Ананасче, дано все пак имаш положителен отговор за интервюто. Не може да не е направило впечатление на интервюиращите адекватното за случая облекло, а това, че не са те питали за опита ти може би е защото са разгледали автобиографията. Надявам се да няма предварително избран кандидат и скоро да те зарадват  Peace
Уж безработица във Варна няма, сайтовете са пълни с обяви, но не е лесно да си намериш свястна работа. А от друга страна пък кандидати за работа има всякакви. Ние в нашата фирма търсим шофьори, общи работници и касиерки, и ако знаете с какви полуидиоти се разправяме по цял ден по телефона  Shocked Дори обявата във вестника не могата да прочетат правилно. Писали сме "Фирма дистрибутор на .... търси шофьори,......." А хората звънят и искат да стават дистрибутори  Mr. Green

Ане, браво, че си се усетила навреме и си потърсила правата си. Много измамници се навъдиха, човек не знае от къде ще му дойде. Ама можеш ли да четеш постоянно закони, наредби и споразумения, че да си знаеш правата?!? Нали за това се доверяваш на адвокат, да защитава правата ти?!?! Целувки на бебока в коремчето, и да му кажеш, че го чакаме  Hug

Лида, ти кога чакаш бебчо? А нямаш ли вариант да пускаш малката/т.е. бъдещата кака  Simple Smile/ на ясла? Вярно е, бабите колкото и да се бъркат все пак са голяма помощ в критични ситуации.

Диди_б, това с кистата наистина е неприятно, но изчакай да чуеш мнението на гинеколога. Може да се окаже функционална, т.е. такава, която от самосебе си изчезва след 1-2 цикъла. Аз миналата година имах такава, откри ми я гинеколожката при профилактичен преглед. Беше над 2см, но след 2 месеца вече я нямаше. А докато минат четях по разни форуми за операции и се побърках от страх... оказа се, че е било излишно да се притеснявам. Дано и при теб всичко да е наред  Peace Разгледах снимките, Руми е много готина и чаровна.

Таталинка, как е Ени? Минават ли "окраските"? И аз в такива моменти си казвам дано Господ ги пази, ние колкото и да се стараем не можем да сме винаги на 1 ръка разстояние и да ги пазим.

Благодаря ви за загрижеността за Криско, за щастие температурата беше само миналата неделя вечерта, от тогава е добре и ходи на ясла. Започва да казва по някоя нова дума през ден, но има още мнооого да наваксва. Онзи ден каза "мау"-за коте, вчера сочи една крава на картинка и каза "му". А ние с баща му се смеем, че децата на 1 годинка ги казват тези неща. Иначе казва далеч по-сложни  думи, които не сме и очаквали от него -Бамби, Диня, ОтиУа /очила/, Кия /ракия/. А хляба и водата още са ам-ам. 

# 161
  • София
Здравейте приятелки  Hug

Не съм ви чела три месеца. Днес си дойдох за два дни до София и след това заминаваме за Батак /в събота ще  кумуваме с Боби/. Виждам,че има още бременни мами,а на някои вече им предстои раждане. Доста неща съм пропуснала за тези месеци Simple Smile
Ники не го приеха в нито една ясла в София и аз го записах в Кюстендил. Беше една седмица на ясла /и то само до обяд/ и вече има сополи. Sad Ние с бебчо ще се приберем в София към средата на септември,а Ники ще остане до зимата в Кюстендил.Малко ми е гадно,че ще ги разделям децата но нямам избор.
Ето малко снимки от нас. А като се върнем от дългата ваканция ще пиша пак.
Много целувки то нас!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227788&pid=7295080
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227788&pid=7294985
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227788&pid=7295030
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227788&pid=7295038
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227788&pid=7295043
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227788&pid=7295050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227788&pid=7295055

# 162
Привет на всички мами.
Отдавна се каня да се присъединя към Вас и ето,че дойде и този момент.Казвам се Десислава от София мама на палавник Мартин роден на 02.06.2006 в Тина Киркова със секцио.Много ще се радвам да се "запознаем" и да Ви споделям за нашите воли и неволи.
Това е засега от мен - после ще кача и снимки на Марти. newsm03 newsm03 newsm03

# 163
Здравейте момичета!
Yanan - какви прекрасни мъжлета имаш, гледам снимките и не мога да им се нарадвам...приличат си ужасно много, и двамата с едни очи...
Добре дошла на мама Десислава и малкия Мартин  Hugзаповядайте и разказвайте де....

Ние си караме по старому , все една и съща, започнах да му говоря за предстоящата ясла, не е много ентусиазиран,може би и усеща моето настроение, а днес как ме изненада - до сега съм прала килима и съм чистила дивана в хола.Ники си направи кална баня / с ако/ докато се мотаех из кухнята да приготвям обяда му и той на гърнето, не пожела да стане ,а да стои и играе.Чувах разговори се водят и аз спокойна, след 3-4мин. влизам - ако на всякъде по краката ,ръцете, по дивана,по килима хубаво размазано с една лъжичка... ooooh!лудница!!! Е това ,ако не е номер, кажете ми кое  Joy,напуши ме на смях, но пък и ужасно мирише  Whistling и той един гузен .

Дано нямате подобни изненади....

# 164
  • София
Момичета, имаме си още едно бебе в редиците  Party

Ани днес следобед роди един здрав и хубав юнак с царственото име Борис - 3.950 кг. и 54 см.
Раждането е минало "бързо, само с малко шев", както ми писа тя. Изпрати много поздрави на всички мацки тук. Много се радвам за тях и им желая здраве и щастие! Ани, чакам с нетърпение снимки и подробности Hug

Ани (от Бургас), много се смях на пакостите на Ники, незабравими са тея бели Simple Smile Летните ви снимки са много весели Simple Smile

Янан, ама малкия много почнал да прилича на батко си, пу, пу, хубавец! Ники ревнува ли от бебето, интересно ми е как го приема. От снимките виждам, че се гушкат, дано се разбират добре Simple Smile

Добре дошли на Деси и Марти Simple Smile От кой квартал на София сте?

Диди, ама много е пораснала госпожицата Simple Smile

Чакам разкази от първите дни в яслите на юнските ни сладкиши. Споделяйте, момичета, че такова притеснение ме е гепило... май аз повече ще рева от Ени.. уф...  Cry

Но преди това с Теди (не съм ви се похвалила, че последния месец отношенията ни са по-добри... май има светлина в тунела, ама да не чуе дявола... пу, пу) заминаваме за няколко дни на разходка в Търново. Никога не съм била в този град и ми е мечта да го видя. Надявам се да се заредя положително.

Целувки на всички и усмихнати слънчеви дни!   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт