Пъстро лято пак дойде ЮНЧЕТО се стяга за море

• 26 208
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
  Здравейте!!!Ако сте ме забравили,няма да се сърдя Grinning  Какво става тука Shocked Shocked???Не съм влизала от много време и съм направо шашната,много бебета, много бременни  ShockedЧЕСТИТО МОМИЧЕТА!!!  bouquet  bouquetОт къде тази смелост за още бебета?Аз със моята пакостница не мога да се разбера,пък за още едно чудо...нямам сили.А да се и похваля,имам си племенник,късно снощи сестра ми роди едно прекрасно момченце ,та сега моята е много горда КАКА Вики Laughing.Иначе сме добре,малко боледуваме Praynig за мое щастие.Купихме си една къщурка и вече сме тук,а малката е като бясно животно по двора,няма прибиране това дете. HugПрегръдки на всички  HugДано намирам повече време и да влизам по често при вас.Чао за сега.Хубав ден ви желая smile3525

# 286
  • Варна
Вили, благодаря за прекрасното кафенце  Hug Бързо оздравяване на Нана и татко й. За съжаление така е с яслите и градините, колкото и да се стараят лелите да ограничат болните дечица, вирусите се разпространяват. А и никак не е трудно да се намери бележка от лекар, че детето е здраво и тогава ако няма видими признаци няма какво да кажат от яслата...

Меца, честити Ви къщичка и племнник! Да си ползвате със здраве новата придобивка, а племенника да расте здрав и усмихнат!

Зори, самичка ли се справяш с двете щерки? Браво на теб, герой си! Бързо възстановяване и чакаме снимки на Велина.

Сонка, много жалко за племенничето. Аз си мислех, че салмонелата се развихря през лятото... Дано не стигне до вас и бързо да отмине. Колко е годишно детенцето?

# 287
Сонче, Hug току що погледнах снимките и разбрах, че наистина сме били в болницата по едно и също време с племенника ти. Такава терца рядко се среща като него. Колкото е чаровен, толкова е и палав! ooooh! Много поздрави на сестра ти и бързо оздравяване на малчугана!

Аз сега съм без мъж повече от месец и ми е криво. Сама съм със свекито ooooh!. Опитва се да гледа Елена, обаче нещо много взе да вдига децибелите и да и крещи. После се прави на обидена и си стои в стаята. То и аз на моменти съм на ръба на нервна криза, но се сдържам. Вчера Елена чак повърна след като я овика баба и. Явно е по-чувствителна. Но нямам друг избор и трябва да търпя положението. Като си представя, че можеше да я пратя в една по-далечна ясла ме хваща яд. Свекито беше много настоятелна да не я пускам... Сега разбра, че не е лесно..., но да си пие успокоителните...
И нещо смешно: винаги като си облече някоя дреха Елена обича да и казват, че е хубава. Свеката не е по похвалие много и вчера като и обух един гащеризон на малката, който е на ръба вече и доста го опъва, баба и и каза: "Ти си космонавт", макар че аз не видях голяма прилика с космонавтите в случая.... newsm78. Елена веднага направила асоциация, че космонавт = хубава = мадама на нейния език. По-късно и слагам едно герданче на врата и тя ми казва: "Мамо, аз съм космонавт!" #Crazy И аз да замажа положението се изцепих: "Ти си космополитън"

Продължавам да си търся работа, но нещо много бавно се развиват нещата.

Честито племенниче на меца!!! Да е живо и здраво и много безгрижно детство! Simple Smile

# 288
  • Пловдив
Мили момичета, заповядайте в НОВАТА ТЕМА : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=338823.new#new

# 289
Аз,понеже се разписах в новата тема,да взема и тук да се отчета,че да я заключват спокойно после Mr. Green
Зори,ами ти като не се обаждаш и тръгнах да те търся из отчетните.....дано не се сърдиш,че съм Ви издала Winkама сърце юнашко не трае/и аз тайна не мога да пазя/...дано да е кротка Велинка и с кака си да се разбират и да те слушат.И дано времето се позадържи хубаво,че да почнете да излизате по-скоро Peace...а ти бързо да се възстановяваш....
Сонка,добре си си дошла/още малко на общофорумско издирване щяхме да те пускаме/....дано Дидко се кротне скоро и дано лесно да ги носите всичките дини /в тоя аспект-честита ти работа/.Дано и племенничето бързо да се оправя.
Меца,честито ти племенниче на теб.  bouquet
Ананасче,то това си е цирк вашето...ама пак е помощ/макар,че аз отдавна съм на принципа по-добре без,отколкото с такава/.....късмет с работата и дано свеки се поуспокои/и мъж ти да се връща бързо. Peace
Анелиз,дано не се окаже сериозен проблема  Praynig.........
Лида,и ние сме в такива периоди/днес например беше ужасен Иво-цял ден не спря да се инати,оня ден пък бяхме на цирк и такъв цирк спретнахме за да го качим на пони,че засенчихме артистите/....,но рано или късно почват да отбират от дума/поне при Сами беше така/...та и аз чакам...а на теб-стискам палци да е леко раждането/и да свиркаш като си готова,че да не търся из отчетните Naughty/
a witch ,каквито и да са проблемите ти,пожелавам скоро да ги няма......и пиши по-често...липсваш и ти....
И още много мами липсват/но да не се изброяваме поименно/,дано в новата тема да се обадят поне с по-едно"Живи сме,здрави сме,добре сме..."

Общи условия

Активация на акаунт