Пъстро лято пак дойде ЮНЧЕТО се стяга за море

• 26 212
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Хайде и аз да помогна малко да доизпишем лятната тема  Simple Smile
Ананасче, къде започна работа? Как е, харесва ли ти?
По повод ревящите дечица- скоро четох една статия, че момчетата по принцип били по-привързани към майките си (лигльовци като всички мъже според мен Wink). Та затова ревяли повече на ясла и градина.
Криско уж посвикна, от доста време не е ревал, но като го водя е един такъв тъжен, не му се говори... и все казва " не я-я, баба- дядьо" , като "я-я" е яслата. А там днес имаха театър, в петък правиха апликации...забавляват ги все пак. За здравето не смея още да се похваля, че тази седмица нашите са на почивка и ако се разболее просто нямам вариант...
Станало е време да тръгвам за яслата... лека вечер и послушни деца  Hug

# 241
Отново, здравейте!

Анелиз, върнах се на предишната работа, където бях преди да забременея. Финансовите кризи

се отразиха на обема от работа в офиса, тъй като клиентите ни оперират на международните

фондови и стокови борси, както и на Българската фондова борса. Това естествено се отразява

лошо и на заплатите и затова сега съм на кръстопът и се оглеждам за нещо друго.... Във Фонд

Земеделие не ме огря късмета... Иначе много се надявах да стане работата там.

Тъкмо бях похвалила Елена, че почти не пълни памперса по време на спане, но със

захлаждането на времето отново се събужда напишкана и дори през нощта ме буди да и го

сменям. Rolling Eyes

Лека вечер и поздрави на всички пишещи и по-малко пишещи майки!

# 242
 Здравейте и от мен!
И ние сме с ясленски проблем - болни сме вече втора седмица и нямаше как да ни се рамине АБ, изписаха ни го от днес след три прегледа и опити за лечение с хомеопатия и леки сиропи. Това е положението за пъррви път Руми ще пие АБ, дано няма някаква реакция на непоносимост, че нали сме и алергични. Та така с нашта яслена история - ходихме 5 дни и сега 2 седмици и половина в къщи. Само дано се оправи Руми, че така гадно кашля, особено през нощта. Иначе няма други симптоми, нито темперетура, но кашля лошо, според педито има бактериална инфекция на трахеята и ларингса. Иначе Руми не плачеше от яслата, даже с желание ходеше, само на обедния сън е поплаквала малко и ме е търсила, но после се успокоявала и заспивала.
Хайде чао от мен, че и аз съм на работа! Simple Smile
Поздрави на всички  bouquet!

# 243
Здравейте!!!, Уйасно съм несериозна, чат-пат попрочитам за вас и гледам снимки на децата. Всички са толкова големи, ама са запазени Laughing Laughing
Ние сме ок, Йоана си ходи на ясла. Тя знае от миналата година и не плаче, но не мога да кажа че и е особено приятно. Станала е доста разбрана и добричка, но вероятно и това е моментно...не знам с техните периоди....засега я хванах е като почне да ми противоречи значи и се спи. Говори невероятно много и ползва лафове като "по принцип", между другото" и обичам тати два метра или два часа или "осемдесет и две". Залива ме с купища въпроси, на някои от които лесно отговарям и други на които не знам какво да й кажа, така че да ме разбере малката главица. За капак онзи ден ям кебапче и тя истерясала ми се развика " Мамо, духай го това кебапче бе, ти ненормална ли си?"    #Crazy #Crazy #Crazy
Аз на работа не ходя от първи юни и си взех всичкия отпуск. Помагам на мъжа ми и се чувствам екстра. И да ви споделя нещо, ударили са ме лудите по бебе, ама не съм 100 процента сигурна, та не знам...даже съм навита и да бременея...
айде лека от мен и сега като е по-студено сигурно по-честичко ще съм на линия.

# 244
Здравейте пак от нас!
Хващат ме лудите вече тук в Америка,по цчл ден самичка с малката.абе вече ще почна да си говоря самичка.
А и то известно време не иска да спи и на обяд и вечер трудно се слагаме да спим,дайте съвет,вече незнам как да се справям,а не може все да и се карам и пляскам.
Както бихте ли ми казали вашите деца дърпат ли си кожичките на ръцете,мочта до кръв и нямам идея как да и премахна този вреден навик.
Относно бебета и аз съм тая вълна,ама пусто явно пак ще стане трудно и ще отнеме време.
Лек ден от мен.

# 245
Eхоо-о-о-о-о!
Веднага влизам тук , защото ми сте много скъпи ,за да ви споделя ,че преди два часа, разбрах ,че ще ставам леля, моята сестричка ще си има бебе за втори път. Това се казва хубава новина! Истински се радвам и й стискам палци!
Иначе ние сме добре, Ники не е на ясла вече седмица, има май същия проблем както Руми, нашата доки каза нещо подобно, кашлицата е ужасна и няма спиране. Утре ще отидем на село да смени въздуха малко, дано и сополките намалеят.
Хубави почивни дни!
Ама ,че ми е хубаво.....

# 246
Здравеите по никое време. И моита мома е с ужасна хрема ве4е втора седмица, за капак от снощи е и с температура ooooh!. Разтривам с ракия и преобличам посред нощ. Проблема е, че иска да си легна до нея, а ми е толкова неудобно на неиното единично легло с този корем Rolling Eyes. Едвааааам се нагласям и после не мога да мръдна ни на лево ни на десно, абе цирк. Но няма как, ако мръдна и имам чувството че ме дебне, почва веднага да реве "мамооооооо.......лягаи тука....."
Mucunka, искам да ти кажа, че този гаден навик го имаме и ние, и тои се появи в деня в които и махнах бибата. Така си заспива, няма да ти казвам какви са и станали палците, че тя ги чопка с показалците ooooh!. Аз много и се карам, но тя не престава и казва "мамо, Бубка чопка....". Пробвах да и слагам лепенки, но не би, докато не ги изчопка и тях не мирясва. Надявам се с въремето този наик да отмине, а до тогава какви ще и станат пръстите не ми се мисли Confused.
Ох ама много ни е запустяла темичката, ето и Люба ни изостави тотално вече Whistling, дето без нея ден не минаваше. Любееее, стига с тия маиски мами де, ела малко и при нас smile3503.
Хаиде да се ориентирам, че все по никое време лягам напоследък.

# 247
Е,Лида,ако така ще се засрамваме/поименно/ и аз доста народ мога да изредя....ама както и друг път съм казвала-то срам ме хваща ,че през пост,през два съм все аз/пък темата не е отчетна за моите/нашите преживявания,ами е за доста родили/родени през юни/
Но,тъй и тъй съм седнала-да се разпиша:
Ние сме добре......и мен ме тресе манията за още едно бебе,но тоя месец пак се разминахме със него/за съжаление хормоналните ми проблеми не са се оправили след двете бременности/.Отделно,че изкарах и някакъв много странен вирус-бях замлъкнала тотално и три дни не се вдигнах от леглото,но добре че всичко това се случи по времето в което нашия татти не беше на работа/в болнични беше,че имаше големи проблеми които направо му бяха блокирали ставите/.....,та малко стана "болен здрав носи" работата.......,но поне децата бяха здрави и енергични/повече от необходимото,редвид нашите възможности да ги забавляваме и обгрижваме/.......та поне засега с тях дертове нямаме.
Гледам тук яслените неволи са също много актуални,но ние нали ще пропуснем тая инстанция-не мога да вземам отношение.Единствено мога да стискам палци на дечковците/и на мамите им/ да се адаптират бързо и да няма поводи за притеснения Praynig
За развитието-наш Иво все още е с "беден" речник-употребява десетина думи/но пък се справя много удачно с тях/,но пък не млъква-цял ден намила нещо си на неговия непреводим засега/просто незнаем какъв е/език.Е,като е на кеф повтаря и каквото чуе и имаме в речника си думи като"бомба"/това от любимия ми израз-"тук все едно бомба е паднала,я си прибирайте играчките"/,"боМбон"......и дори"Хуба Буба"/това е от батко му дето все ме "работи" за дъвки и бонбони/,което незнам доколко ще му е от полза в живота...но на тоя етап-толкова...надявам се,че ще стинем и до по-интелектуални изяви Mr. Green
За памперса-ами все още си го разкарваме,но не ще и не ще хайвана да ака или чишка ни на гърне,ни на тоалетна....пък е случил на демократична мама/или по скоро на твърдо убедена,че трябва да изчака той да е готов/....иначе за всичко останало сме толкова самостоятелни,че чак през три етажа се чува,като се опитам да се намеся било за хранене/вкл. и сервирането на масата/,било за обличане или обуване..да не си помисли някой,че се справя перфектно сам-НЕ Naughty,но винаги държи да се пробва/и го отстоява на висок глас/........същата история е и с воденето за ръчичка навън-не дава и държи да ходи сам,та и излизането вече си е приключение/пък и количката ни се поразскърца съвсем,но няма да му купуваме на дърти години нова,я Crossing Arms/.За постоянната борба за дистанционните,телефоните и кой да оперира с домакинските уреди-няма да Ви разправям-предполагам ви е познато......аз само ше споделя,че благодарение на неговата помощ имам красиво изгорено на капака на печката.....както и,че повечето уреди вече се изключват от контакта и водата/`щото и пералнята,дето баща му със сигурност не може да пусне,няколко пъти беше успешно програмирата от дИвчо/....та -нищо ново под слънцето..........но като цяло се справяме  прилично-поне откъм опазване на живота,здравето и семейното имущество.
За да не прекалявам/какъвто навик имам/,сега ще се поспирам,пък тия дни ще пусна малко снимки-от Ловешкия зоопарк/много ни хареса въпреки,че в ужасно време ходихме/ и от нашето ежедневие/паркове,детски кътове и мерене на Пловдивските улици/
От мен-лек и спокоен уикенд и много положителни емоции Peace
И на бремелинките-да се отчитат по-често,че да не ги дебнем в другите отчетни Wink

# 248
Ееееее Любееее, така ти се зарадвах Hug. Искам да ти кажа, че искренно ти се възхищавам на желанието да имаш трето детенце newsm10. Това си е героиство в наши дни. Пожелавам ти го от все сърце, ти си страхотна и го заслужаваш. Радвам се, че дечковците са добре и белите им не стихват smile3506 
 Наща мома, след снощната доза ракиика за разтривка, днес вече беше нов човек. Дори не си легна на обяд. Цял ден тича и обикаля из къщата, че маика и се хвана да поизчисти тук-таме. А пък и да ви кажа при нас зимата си доиде, вече си пускаме парното и реших че дребосъчка хич не е за изкарване след тази хрема и т. Та така с нас.
 Хаиде бе мами каде се изгубихте, маи всичко живо започна работа. А в същност не трябваше ли вече да имаме ново бебе в отбора... newsm78? Нещо ми се губи една от вас, надявам се скоро да се похвали.
 Хаиде лека и спокоина от мен.

# 249
Здравейте и от мен Simple Smile
Виждам, че не ми обръщате много внимание на постингите, но няма нищо свикнала съм  Wink
Искам да се похваля, че от вчера вече и аз съм от работещите майки. Започнах работа като помощник- възпитател в детската градина в квартала. Работата не е лека, но пък за сметка на това е приятна и децата са много готини Simple Smile.
Ани от Бургас, честито за сестричката ти. Пожелавам й много здраве и леко бременеене  Peace
Гледам, че много мами липсват за разписване. Явно всеки го е завъртяла шайбата на живота  Hug Вили, Таталинка, Бътарфлай, Пепи, Поли, Поли-Уоли и другииииитеее. А да не говорим, че Мишелката не се разписвала от 100 години Simple Smile

Пожелавам ви лек и слънчев ден   bouquet

# 250
Привет майчици!
Таби честита нова работа, боже и аз ми се иска да работя като възпитател, особено в яслата ,където е Никола  Sad, та да съм по -близо до него. Това е чудесна професия, и ти си готина, вярвам,че децата ще те приемат и много ще те слушат. УСПЕХ!!!
Чудесно е ,че ме поздравяваш за бебето, и аз ужасно много се радвам  Hug.
И аз ще съм работеща съвсем скоро, но ще ви кажа,щом всичко се нареди.От днес сме пак на яслата, обаче зора е същия,рев и сълзи ,ох иде ми да пропуша  ooooh!.

# 251
А пропуснах, Любе  Peace ,просто ти свалям шапка, дано скоро наистина да си имате трето детенце. А за постинга ти -  Joyумориме от смях, ама какви си ги писала... Хайде успех и на теб в начинанието  Hug

# 252
Аз нали съм лична клюкарка,да ви кажа какво намерих в една от отчетните теми- на октомврийки 2008г.:
  Да ви се похваля - ИМАМЕ СИ БЕБЕ!!!!
Казва се ВЕЛИНА.
Роди се днес в 12.00ч. 48см. и 3.200кг.
                                     Таткото.

Да им е жива и здрава малката принцеска и много да ги радва,а кака Ани да помага много на мама!  bouquet  bouquet  bouquet
Ани,честита ви хубава вест!

# 253
Бравоооооо smile3501. Много се зарадвах на новините Party.
Зори, честита ви принцеса, честита ви радост! Да е жива и здрава, наи-послушна на света и много, много да ви радва. И каката да помага и да е наи-добрата кака на света.

Зори с нетърпение те очакваме при нас да разкажеш за събитието. Възстановяваи се бързо и всичко наи-добро Hug.

# 254
Таман днес смятах, че на Зори й е дошло времето и наистина дошло.

Зори, честита ви рожба, честита радост!
Всичко най-хубаво от тук - нататък
   Hug

Добре, че такива хубави поводи ни активизират.

Олеееее, искам много да пиша, но Бобо плаче...
Ще се пробвам до довечера + снимки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт