Пъстро лято пак дойде ЮНЧЕТО се стяга за море

• 26 205
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Зори Честито,как мове да не ни се похвалиш.Да ви е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва,а Ани да помага.

# 256
Честита принцеса на Зори!Да ви е жива и здрава и много да ви радва!
Бързо въстановяване на мама  Zori.

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 09:18 от vancheto

# 257
  • Пловдив
Ха, добро утро от мен и честито на Зори. Малката да бъде едно здраво и щастливо бебе, кака Анинай-добрата кака, а мама и тати най щастливите родители.

TABBY, честити ти нова съдомиялна и работа. Сигурно е много трудно да си възпиател, но ти м и изглеждаш доста спокойна и търпелива и знам че ще се справиш.

Кабранскааааааааа, времето е хубаво и защо не дойдете до градската. Че ние вече излизаме без количка и най-много до Сани да се замъкнем

# 258
Zori , честита рожба  ! Нека малката принцеса расте закриляна , обичана и много щастлива .Честита радост и на цялото ви семейство!
Само с две думи  добре сме .Нана се адаптира без рев и иска да ходи на ясли , даже вчера рева че си тръгваме , защото си играеше хубаво с едно ново приятелче  Simple Smile
Пожелавам ви хубав ден и бъдете здравички ! 

# 259
Зори, Честита ви дъщеричка!

Да ви е жива и здрава и да ви носи много радости!

Мила Таби Hug, напротив, много се радвам когато се разписваш! Съпреживявам с теб всяка твоя радост и скръб! Heart Eyes Просто май повечето сега сме в такъв период и нямаме много време да пишем. Когато ви прочитам сутрин с кафенцето ми идват много идеи, но все излиза нещо друго и не мога да се обърна конкретно към всекиго поотделно. Честита ти нова придобивка! Със здраве да си я ползваш и да те улеснява в ежедневието за да имаш повече време за принцеската Иванна! Дано да ти хареса новата работа и занапред!

Ане, чакам с нетърпение нови снимчици...

Сега е много напрегнато на работа и не мога повече да пиша. Дано скоро успея да започна нещо друго, че ме хващат лудите вече.

# 260
  • София
Ех, че хубави новини...

Зори, честита ти рожба! Да е здрава, спокойна и усмихната госпожица!
Много радост да носи на всички у дома! Много целувки и за кака Ани!

Вили, много се радвам, че Нана така добре се адаптира в яслата  Hug

Таби, честита нова работа! Изненадана съм... не си споделяла досега, че точно с това искаш да се занимаваш, но предполагам сега си доволна от решението си Simple Smile Успех! Не каза дали Иванна ходи на ясла, как се справя там?

Ани (от Бургас), да е лека и спокойна бременността на сестра ти и само положителни емоции за всички у дома Simple Smile

Ане, как сте с юнаците? Много целувки от нас!

Ние с Ени вече трета седмица сме вкъщи. Гадните сополи не спират и днес за трети път ще ходим до лекарката. Добре поне, че гадната кашлица спря, че милото ми детенце се измъчи две нощи. Аз о тложих тръгването си на работа с един месец и се надявам скоро бузанката ми да оздравее и нещата да се подредят.

Целувки на всички сладки дечица. Болничките да оздравяват бързо!   Hug
Слънчев и усмихнат ден за всички!

# 261
Толкова ни е ретро заглавието  Confused
Давайте да я изписваме тази тема.
То е ясно, че май активността няма да се върне за жалост,
но и с форумските страсти е така.
В момента в който започнем работа или поотраснат децата
минаваме на друга вълна.

Таби, радвам се за теб.
Отново на работа.
Ти спомена, че Ивана не е приета на ясла,
какво стана?
Честита ти придобивка, наистина е ценнта за домакинята.
Таби, аз обикновенно чета всичко,
но наистина пропускам коментарите понякога, прости.
Макар, че затова пишем, да се води диалог, ама  Confused

Ананасче, как е в новата квартира ( Вече стара)?
Спомням се, че имаше емоций по преместването.

Ани
, честита ви хубава вест.
Това са може би най-хубавите вести-
за идването на нов живот.
Хайде последвай сестричката,
ако трябва ще ти вдъхна кураж Simple Smile
Макар, че съм сигурна, че нямаш нужда.

Пепи, честито християнче!
да ви е здрав!
Ще искам координати на Арапя.
Любе, послушай Пепи и живот и здраве,
отивайте на юг др. година.
от Равда нищо не става вече.

Вили, мислех и за вас с Нана.
Сигурна съм, че малката сдка бъбривка Нана, бързо се адаптира.

Любе, страшни сте Кабрански  Hug
И ти най-вече.
Мило момиче, през какви ли не трудности мина,
сама се пребори и пак надъхана  Hug
След като се роди Борис,
все повече мисли ми се редят за трето дете, но да речем
малко по-късно, 5 години например.
защото разлика от по 2 год, между отрочетата ще ми дойде множко.
от както е роден Борис сме с поделени задължения.
аз се занимавам с бебето, мъжа ми и свекърва ми със тефан.
след ясла е толкова активен, че
апартамента му е тесен.
вечр крещи, вика, това натоварва бебето и съответно
се затваряме с борис в стаята.
стефа и баща му спят в хола, ние в спалнята.
докато правя вечерния тоалет на бобо,
мъжа ми е с със Стефан.
след като приключа с това си занимание,
отивам да нацелувам и нагушам баткото.
оценявам, че на този етап прекарвам по-малко време с него,
за което в началото плачех,
но така ще, свиквам вече.
надявам скоро, като дръпне Бобо,
всичко да дойде на мястото си. А Бобо дръпва здравата.
За 35 дни, везната удари точно 2 кг разлика,
или 5 600 кг, на 100% кърма.
на тези кила стефан беше около 3 месец.
жив и здрав да е, другото е лъжа.

Едва сега оценявам силно всеки "бебешки" момент.
От умора, недоспиване, неизвестност,
липса на опит, съм пропуснала толкова моменти
със Стефан.
В желанието си да порасне, да разбира,
наистина не съм оценила, не съм се нарадвала достатъчно
на бебе Стефан  Sad

а това ужасно време така лети,
не искам да мисля даже.

Анитке, радвам се че и при вас нещата вървят.
къде изчезна котето.
не активна от 2 месеца, видях
откакто започна работа, съвсем изчезна.

Лиде, малко остана. Наслаждавай се сега на спокойствието,
макар че най-хубавото започва след раждането.
Ще има ли кой да ти помага поне в началото?

Таталинка
, сега те видях.
Какви кофти новини. освен да пожелая бързо възстановяване  Hug
на 2 седмици Бобо беше с хрема.
с есента идват всички хреми и т.н.  Sad

доста поизчезнаха, но един разпис веднъж на месец,
би било добре, си мисля.

Поли, Боши, ъ уич, Корнишонка,, къде сте, ако въобще прочетете въпроса ми?

А относно гърнето, Стефан се справяше по-добре преди месеци.
Сега е само с нощтен памперс, но денем се оппуска понякога.
започнах ЕБХ с Бобо, издържам го над легенче,
свикна бебока и се справя чудесно.
даже правим показно на баткото,
за сега обаче гледа тъпо,
да ме извини.

ето и снимките. целувам ви всички.

http://media.snimka.bg/0924/008103196.jpg

http://media.snimka.bg/0924/008103233.jpg

http://media.snimka.bg/0924/008103260.jpg

http://media.snimka.bg/0924/008103272.jpg

http://media.snimka.bg/0924/008103307.jpg

http://media.snimka.bg/0944/008143621.jpg

http://media.snimka.bg/0944/008143630.jpg

http://media.snimka.bg/0944/008143638.jpg

п.с. извинете за грешките и малките букви.
бобо е в ръцете ми.
нямам време за редакций.

# 262
Ане,решила си да ме подминаваш на обем писане ли? Crossing Armsнали знаеш,че трудно се давам Wink
Мерси за предложението за южно моренце/че то в унисон със заглавието на  темата а вече правя планове за догодина/,но категорично няма да ходим пак в Равда-въпреки,че комплекса дето се настаняваме се облагородява и развива чудесно,но там вече е страшно откъм ренаселеност/сигурно скоро ще трябва да се прелите м/у хотелите,че то и пътечки не са останали незастроени/.........,но на мен слабост си ми е Северното Черноморие......отделно,че повечето ни познати се преориентираха към чужбински курорти и май и ние ще поемаме натам вече............За бебе Борис просто нямам думи-явно имаш манджа за още поне едно бебе.....то са бузи,то е едно предизвикателство-за нащипване .....ама това е най-важното на тоя етап-здрава храна и спокойна мама.А,баткото щом има кой да го занимава-значи сте се организирали перфектно.А,аз искам  и трето,защото след второто вдях,че страшно няма/май с първото се шашкаме за всичко,пък после време-няма за такива мисли/.пък и Иво е достатъчно голям вече да става батко,отделно,че си представям как след време ще пазят двамата с батко му и една руса и зеленоока сестричка.ама засега си оставаме в сферата на пожеланията,че явно не и е дошло времето/
На мен също ми липсват Котето,Анитка..и още много други мами,ама едва ли всички разполагатс достатъчно време за писане/но не се сърдя,както и не очаквам  някой специално да ми обръща внимание,защото и аз самата не успявам да огрея навсякъде-пък уж и на работа не ходя... Thinking/,но се радвам като има движение по темата...........и с умиление си спомням времето дето се изписваха темите с бясна скорост.,но ми е ясно,че не може пак да  е същото ooooh!
 Хайде ,дадох и аз своя принос в изписването-ще бягам да забъркам  нещо в тенджера,че надвечер ,като вземем батко от ДГ щурмуваме Градската градина и се опитваме да не оставим кестен неприбран/ако някой проявява интерес имаме вече един чувал вкъщи и продължаваме да събираме активно още/.....пък се надяваме ,че все някога ще се засечем с Любето и Пепи/че е срамота вече колко време не ме се виждали Embarassed/
Пускам ви и малко пресни фотоса на Иво-да видите колко ми се е разхубавило гарджето Grinning:
От мен лек и спорен ден....много здраве и късмет пожелаваме с Ивчо Heart Eyes Hug  bouquet

# 263
  • Варна
Честита дъщеричка Велина на Зори! Да е здрава, щастлива и да папка много!
Зори,
пожелавам ти бързо възстановяване, добри помагачи и скоро да разкажеш за раждането   bouquet

Ане, Любе, това се казва разписване  Hug

Ане, поздравления за успешното изхранване на бебе Бобо, все така добре да си папка. Малкия е голям сладур, наистина прилича на теб. Целувки на бебчо и на Стефи!
За Котето и аз не знам нищо, писах и скоро на лични, но не ми е отговорила... дано са добре.

Таби, поздравления за новата работа, дано децата да слушкат и да те зареждат с много положителна енергия. И аз се изненадах от прочетеното, не знаех, че те влече към тази професия  Wink А съдомиялната наистина е най-добрия приятел на жената в кухнята, със здраве да си я ползваш!

Лида, сега май идваш ти наред. Колко остава още? Може и да си писала по-назад, но не помня точно,  извинявай  Embarassed

Любе, тук съм мила, но все време не остава. Но ето сега като си имаме ново бебе темата се пооживи. А за курортите да ти кажа- нашите бяха сега в Анталия и са много доволни. Имало чудесни условия за деца, със забавления, съоръжения, клоуни и всякакви занимавки. Имало хора, които остават децата и си ходят по плаж и разходки по цял ден. Ей на това му викам аз почивка с децата  Joy Joy Joy За вашето трето бебе съм убедена, че един ден ще си имате момиченце... нали знаеш, когато много и от сърце искаш нещо то се случва.

Мимик, голяма бърборивка ти е станала Йоанка,браво... сигурно ако ги съберем с моя Криско ще си умра от срам. Тя нашата кака не иска да играе с Крис, защото не можел да говори. И на теб ще кажа същото като на Люба за бебето- помня от кога искаш бебче, сигурна съм, че скоро ще ни се похвалиш с 2 чертички и всичко ще е наред  Peace

# 264
  • Варна
Сега да си довърша, че бях се притеснила да не ми се затрие написаното.

Ананасче, и тук да ти пожелая късмет с работата  Peace

Ани от Бургас, честита Ви хубава новина! Да си имате здраво и кротко братовчедче догодина!

Вили, радвам се за успешната адаптация на Нана в яслата. Така е, децата са различни...едно отива с плач, другото не иска да си тръгва. Да са ни живи и здрави! А ти някое кафенце няма ли да почерпиш? Wink Може да не пишем, но се радвахме на почерпките ти сутрин Wink

Хммм....сега се сетих кой ми липсва осезаемо...Корнишонката се изгуби някъде в сезона на туршиите... И чушката.
Хайде мацки, напишете по някой ред да не ви мислим Simple Smile

# 265
Честит рожден ден, Буболина!
Нека всички твои желания бъдат мои най - искрени пожелания!

Много здраве на теб и семейството, любов и щастие!

Анелиз, благодаря за пожеланията за работата!

Ане, голямо бонбонче е бебо, много целувки по сладките бузки! Апартаментът го стегнахме и се адаптирахме вече! Обзаведохме с нови мебели само хола и сложихме голям телевизор (голям зор имаше мъжлето). Че заради ТВ-то трябваше и подходящя секция да поръчаме.... а сега аз страдам от цялата работа, защото вечер само филми се гледат и аз не мога да си гледам риалититата. Naughty

Таталинка, дано Ени се оправя вече, че се измъчи милата! 3 седмици са много време!

Лида, стискам палци всичко да мине както трябва!

Ани, Честита Новина! Да  и е лека и безпроблемна бременността на сестричката ти!

# 266
  • София
Честит рожден ден, Буболина!
Здраве, Любов и Късмет във всичко!
    bouquet

Здравейте, момичета!

Ени е на антибиотик. Съобщавам го така, щото й е за първи път. Хич не ми се искаше, обаче три седмици не можахме да се справим с другите варианти като капки и сиропи. Даже според лекарката трябва още поне една седмица да сме вкъщи, че да се излекува съвсем. Уф, оплаках се. Сега дано по-бързо се оправи бузанка-бърборанка. Хубавите новини са, че е почнала да говори много, повтаря всичко и вече съм по-спокойна. Вчера като се събуждаше и докато й бършех нослето тя закачливо ме пита "ей, къде се киат сопоите?" Simple Smile Вече стават много забавна и можем да водим някакви разговори. С гърнето, обаче сме до никъде. Не иска да сяда на него. Докато пишка или ака казва какво прави, но не дава да я сложа на гърнето. Ами това е от нас.

Ананасче, пусни снимки от новата ви къща. Да я изпълните само с положителни емоции! Simple Smile

Ане, бебко голям бузначо, пу, пу, да е здрав и да папка добре! А за Стеф не плачи, сега пък е времето да изградят отношенията с татко си.  Simple Smile

Усмихнат, слънчево галещ ден за всички!  Hug

# 267
  • Варна
Честит празник Буболина! Пожелавам ти много здраве, любов и много да те радват дъщерите!

Таталика, съжалявам, че така се е получило с Ени. Стискам палци по-бързо и леко да отмине  Peace

Криско и той от вчера след обяд е с температура и сополи, ходихме при личната, че хомеопатичката я намаше в града. Вечерта изкарахме на панадол и капки в нослето, днес ще ходим при другата лекарка да видим тя какво ще даде... аман вече от тези болести  #Cussing out

# 268
  • София
Здравейте и от нас!
Ние от доста дълго време не сме се разписвали,но вече сме в София и ще гледам да наваксам.
Гледам в темичката има бебче - Зори да ти е жива и здрава малката!
Таталинка бързо оздравяване на Ени!
Ние също сме със сополи вече трета седмица и ми писна от капки,инхалации и физиологичен разтвор. И Ники и Емо ги заведох на хомеопат. Лекарката им даде по едно хапче и едни капки и ще видим какво ще стане. За сега втори ден положението е същото.Нищи даже получи и кашлица,но лекарката каза,че това е нормално защото организма се чисти. Дано да се оправят!
Ще почета малко какво сте писали и пак ще се разпиша!
Лека вечер!

# 269
Здравейте и от мен!
Зори, честито ви детенце! Да е живо и здраво и много послушно!

Руми също е болна вече 4 седмици не ходи на ясла. Сега само кашля, няма темперетура, сополо и други симптоми, но кашлицата не минава и не минава. Пихме и АБ, но не помогна, ходихма на консултация с УНГ - имаме си уголемена трета сливица. Идната седмица ще ходим и на консултация с алерголог да не би да е на алергична основа кашлицата. Не знам вече каво да и давам и на какъв лекар да я водя Sad. Дано се оправи, че като я чуя вече да кашля и направо ми се свива корема на топка.

Tatalina , много неприятно че и Ени е в отбора на болните ясленчета, дано скоро се оправи Praynig.

Анелиз, yanan , бързо оздравяване и на вашите дечца Praynig.

Вили. , радвам се че Нана свиква с яслата, дано само не боледувате Praynig. И Руми ходеше с желание, но пусти болести не ни подминаха.

Люба , хубави снимчици, да нагушкаш дечковците от мен!

Анe , и Руми имаше периоди на по-добро справяне с гърнето, но откакто е болна и изнервена от стоенето в къщи забелязвам, че го бойкотира и пишка в гащите. Явно е период който ще отмине.

Таби, честита нова работа. Пиши дали Ивана е на ясла и как се адапитра с вече работеща мама?

До скоро момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт