Пъстро лято пак дойде ЮНЧЕТО се стяга за море

• 26 207
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен!
И ние сме вече от доста време със сополи,но интересното е че са някъде навътре,в смисъл,че не му текат като при хрема.Ходихме при личната и ни даде капки и сироп бронхикум,че били тръгнали надолу към гърдите.Сега в понеделник сме на контрола и ще видиме какво става.Иначе това не му пречи да прави бели и не спира да бърбори.
Пожелавам на болните скоро да оздравяват и приятна почивка на всички мами Wink

# 271
  • София
Здравейте!

Виждам,че тези сополи са плъзнали при всеки #Cussing outДано по-бързо отмине този период за всички Praynig
Ники от три дни изобщо не си казва,че му се пишка или ака и си върши всичко в гащите и дори и тогава не си казва. Вече незнам какво да правя - карам му се,обяснявам по-мило,а той ми се хили насреща #Crazy Дали не е от хапчето,което му даде хомеопатката?
Ох оплаках ви се Wink

Леща вечер!

# 272
Привети на всички ! Ще пиша малко телеграфно и бързо , но съжалявам .Мъчно ми е за всички болни деца - не правим изключение и ние де въпреки вашите мили пожелания . Tired
Нана пак е със сополи   Sad писна ми от безхаберието  на много майки дето си пускат болните деца ма ясла .Чудя се дали и аз да не си пусна утре моето така ....защо не в края на краищата преди има няма 10 дни беше у дома и аз бях болнични , детето отиде съвсем здраво , но ето ти пак е зле .Има ли разлика , има ли смисъл от седенето у дома след като постоянно е в контакт с болни .
Много ми е мъчно и се чувствам доста огорчена .
Сега излизам на разходка с малката , съвсем соло , защото не искам да се вижда с никакви деца понеже подсмърча , а утре ще я водя на доктор , за да и чуе гърдите .
Капя и в носа Аркол , пък да видим .
Ане , много ти е сладък малкия мъж .Да го нацелуваш от мен!
Нямам време да пиша повече , Нана ме дърпа да излизаме , за това прощавайте   bouquet Може и да имам правописни грешки от бързане , ама моля не ми обръщайте внимание нямам време да ги проверя !
Целувки и гушки на всички ви ! Hug

# 273
Здравейте ,милички!
Първо да честитя на Зори дъщеричката!!!   bouquet

И ние сме със сополи вече не помня от кога, може би от две седмици.Тъкмо спряха и цяла седмица бяхме на ясла, беше напълно здрав и хоп в петък с температура, и ние не се  разминахме без антибиотик #Cussing out, но положението трагично 39 гр. температурата вече два дни, проблемът този път гърлото. И аз не мога да се начудя на майките ,които пускат децата си на ясла болни, в петък чувам едно бухане от стаята, някои от децата с два реда сополи, и изобщо на никой не му прави впечатление. Дори и възпитателките не обръщат внимание ,все едно че нищо. Изобщо не съм доволна от отношение и грижи, но няма как.
Та тази седмица се очертава стоене у дома, пак да се лекуваме, аз вече съм на работа, сега малко таткото ще го погледа.
Ане - ама тоз бузанчо голям мъж станал, направо ти се възхищавам ,и щом ЕБХ си приложила това е направо похвално, и аз ще се опитам ,ако има втори шанс за нас  Wink. Днес мярнах Стефи с таткото на Велека, но ми стана неудобно да го щипна по бузките...грабнал юнака една пръчка,точно като Никола и бягаше като хуна  Laughing.
Това е от мен , аз тайно се надявах да сме започнали нова темичка, хайде пишете де...
Хубава седмица! Нека дечицата бъдат здрави!

# 274
Здравеите мили маичета. Много ми е мъчно за болните дечица Sad. И ние бяхме така около две да не кажа три седмици при положение, че не ходим на детска, но тука се запознах с едни българки и един път отидохме на кафе заедно, и точно тогава на едната малкото и дете беше с ужасна хрема ooooh! (оабаче все едно че нищо няма), наща си облизва от неговата близалка, играха си на воля и такива ми ти работи. Вече беше късно да я пазя при положение, че бяха дошли да ме викат на кафе. Мога ли да не давам на моита да играе с детето. На другия ден вече носът на малката беше сериозно запушен. Ох как съм я нареждала тази маика няма да ви казвам smile3515. Та чудесно ви разбирам какво ви е на вас. Това положение е ужасно, особено за тези които вече ходят на работа.
 Иначе Буби е добре, само дето нещо в последно време хич не ме слуша. Много често си отпуска ръката да удря и такива караници стават у дома че не ми се приказва. По милион пъти и казвам да не посяга, но то като че ли му е тик. Накрая вече баща и я наказа до стената под стълбите и тя един рев му удариииииии......ама няма начин, ти му приказваш, обясняваш, то си знае неговото. Колко пъти я пляскам през ръката и пак не разбира. Обаче виж баща и като се ядоса и тогава за дълго забравя да посяга. Но ще видим до кога ще я караме така, дано скоро се откаже от тези си навици, че много ме дразнят Naughty.
 Иначе аз съм ок за сега. Ослушвам се сериозно за симптоми, макар че още ми е раничко, ама знае ли човек, уж вторите бебета идвали по-рано Whistling. И да ви кажа срам не срам, ама такова шубе ме гони.... Много ме е страх от раждането като се има в предвид какво преживях с Буби. Дано Господ и Св. Богородица са с мен този път и всичко да мине по-бързичко Praynig. Бременна му работа. Чудя се дали да си поискам епидурална или пък да стискам зъби. Но маи на място ще решавам.
Ане каква ти наслада, малката не ме оставя на мира. Еи го виж по кое време пиша. С тази бременност съм като кон, препускам и няма мира за две минути. Иначе за помоща съм викнала мaика ми, поне да се занимава с Бубката за около месец докато аз влезна в някакъв ритъм. Но живи издрави да сме само.
Хаиде стига че изписах света. Желая ви спокоина нощ  love001.

# 275
Здравейте!
Минавам набързо да почерпя, защото съм рожденничка днес!
 beer3 smile3510 Popcorn cook
Да Ви е сладко! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 276
  • София
Честит рожден ден, Диди!
Здраве, Любов и Късмет във всичко!
Весел празник!

Момичета минавам набързо, само да кажа, че Ени вече се оправя.
Щастлива съм и се моля всички дечица да са здрави и силни!  Hug
Препоръчвам и едно чудо за справяне с хрема - сребърна вода.
Мисля, че точно тя изгони гадните сополи. Не отричам и факта, че Ени пи и антибиотик.

Усмихнат ден и бързо оздравяване на болничките муцунки  Hug

# 277
Ехооооо,здравейте момичета!Аз И Диди сме тука!
Честити втори рожбички на Ане и Зори!Да са живи и здрави,много късмет! На другите стискам палци.
Честит рожден ден на Тинтири-Минтири!Здраве,щастие и любов!
Честити рожденни дни и на всички който съм пропуснала Таталинка,ВилиБуболинка,Диди ако има и други да се чувстват поздравени  bouquet Heart Eyes
Липсвахте ми много,покрай нас нищоооо ново  Crossing Arms освен ,че почнах работа/на която нищо и никакви пари не изкарвам/Диди постоянно е болен.Четох снощи,четох  много неща исках да ви напиша ама сега всичко ми изхвръкна.
Ане голям сладур бебока.Стефи как приема новия член на семейството?
Ани от Бс честито на сестричката ти и на теб,лека бременност.
Ананасче били сте в РУСЕ,неприятно че сте били и в болница.Сестра ми беше по това време там с малкия.
Инъче Диди си ходи на ясла,естествено когато не е болен,а това е рядкост.Все сме с гадните сополи и кашлица,сиреч правим от едни сополи бронхити всеки път.При все че го тъпча с какво ли не пием Бронховаксон,инфлуцид,всякакви билкови чайове,няма и няма болестите са все при нас.Знаем вече 2 и 200,но е толкова смешен като говори и пее.
26честито мила,желая ти безпроблемна бременност,не разбрах ще си идвате така ли?Ще се радвам да се видим пак,приятно ми беше да си говорим на кафето Heart Eyes
Лида така е наистина и аз колко ги пустосвам мойте приятелки дето си носят болните деца в нас,че да пием кафе  #Cussing out
Ей тез сополи навсякъде,момичета дано бързо оздравяват дечицата ви.Внимавайте,че от тази вирусна мононуклеоза дето и ние я изкарахме в болницата естествено тука бая пищят майките.Не прави изключение и моя племенник /сега са в инфекциозно/Аз давам на Диди Коризалия за сополите,освен другите пръскала щото сме със задна хрема.
Ама да ви се оплача мойто диване е станал такъв инат,че ме изкарва извън релси доста често.Сега се е научил да се тръшка по земята за нещо си,ама и бая бой яде заради това.Кажете някоя тактика нестава ни с добро ,ни с лошо ужас.Вече не използваме гърнето ,а вършим всичко на клекалото и си казваме де.
Табичестита ти нова работа,и съдомиялна.
Любе Hug готини са ти мъжкарчетата.
снимките на всички дечица са много хубави.Децата са доста порастнали.
Аз скоро  може и да не пусна снимки,щото ми се счупи апарата.Е аз да свършвам,че да го слагам да спи зверчето което ми е обърнало къщата наопаки,че сутрин много ни е трудно ставането за яслата.
ЛЕКА НОЩ,МИЛИ МОМИЧЕТА И ДЕЦА!

# 278
  • София
...леле, че съм патка.... забравих за Тинтири....  ooooh!

Жени, честита годишнина!!!
Да си здрава, слънчева и пълна с енергия!
Радост да ти носят любимите хора! Усмихнат да е всеки нов ден!

# 279
 Здравейте и честито на новообебилите се и на рожденниците!
 Ане, чета ви, но са ме налегнали малко здравословни проблеми и хич не ми е до писане. Слава богу, поне малката е добре - здрава е, щурее, прави ме на луда по всички правила, а като види, че е сгафила се подмазва много умело. Всяка вечер имаме дебат кой да прибира играчките и какво ще им се случи, ако не си ги прибере тя.
 С гърнето проблеми няма, отказа го почти от раз покрай рожденния си ден, по собствено желание и лек намек от наша страна.
 Прочетох някъде коментари за морето и бързам да си кажа и аз болката - преди 3 години ходихме на Несебър и се отчаях. Не ми се и помисля, какво може да е в момента там. Тази година бяхме на Крапец - очарована съм от плажа, но вече и там започват мизериите...
 Иначе кръстосахме на длъж и шир Родопите и се нагледахме и на красоти, и на тъжни картинки - навсякъде поголвно се строи, съжалявам, че не сме обикаляли преди да започне това чудо.
  Моля да ме извините, че отново влизам само колкото да отбия номера и не мога да се обърна персонално към всички, но наистина се радвам, че ви има! Бъдете здрави и усмихнати Wink

# 280
  • Варна
Честит рожден ден на Тинтири-Минтири!
Бъди здрава и щастлива и обичана!
[/b]

Диди, честит ти отминал празник и на теб!
Здраве, щастие и много късмет!

Сонка, много време липсвахте, но сте имали извинение... Радвам се да "те видя"  Hug Какво работиш сега? За болестите на Диди- май сме в една партия... аз вече се съмнявам за трета сливица, но ще видим какво ще каже лекарката.

# 281
  • Пловдив
Момичета, съжалявам че не се включвам често, но като много от вас съм доста заета.
Дайте само идея за име за да пусна новата тема  Wink

# 282
Здравейте!
Честито на именниците!
Анелиз благодаря мила!Ами както и преди и сега се върнах в шивашкия бранш  TiredВъпреки ,че адски ме боли кръста и гърба.Надявам се не за дълго,щото съм в процес на търсене на друга работа.
Ох,аз днеска съм притеснена.На мойто племенниче му открили салмонела пък сега,направо гадост.Ще изследват всички в тях и ще пратят хеи в яслата.
За сега ще ви кажа ЛЕКА НОЩ,ЧЕ ТАТКО ми е нагости и готвя.

# 283
Здравейте мили мами  Hug   ето ме вече на линия  Grinning
Благодаря на Люба че е изиграла ролята на щъркел и е съобщила добрата новина за мен и бебето ми  Hug
Благодаря и на всички вас за топлите пожелания и мили думи за моята бебка  Heart Eyes
Ето как протече при мен раждането:
Както си чаках спокойно и се чудех кой ден да ида да си запиша дата за секциото ,така една нощ (6.10) както си спя изведнъж усетих че нещо тече.....станах и се оказа ,че е околоплодната вода.Около 50 мл. изтече,но очаквах че може и още да изтече и веднага с мъжо(след баня) се отправихме за болницата.Там ме прегледа лекар и всичко беше наред за момента,оставиха ме в болницата и по обед ми планираха секциото.
Дойде обяд тръгнах без страх и всичко беше ок.После бях 30 часа в реанимацията Да ви кажа честно повече ме боля от първия път и повече кръв ми тече след това. В реанимацията ме тормозиха за газове,но аз нямах все и ми приложиха 2 гадни метода и чак след тях ми разрешиха да похапвам.Е всичко мина и на третия ден на обед ми докараха съкровището   baby_neutral тогава и започнах да я кърмя и не сме имали проблеми.
Изписаха ни на 11.10 мъжа ми беше спретнал посрещане с гости,та доста се уморих ( от седенето на стола )и когато Велинка поиска да суче и аз се оттеглих да почина за час и нещо  Grinning
Снимки имам,но са още в апарта и днес няма да стане да пусна,че вече се изморих доста.Първите дни след като се прибрахме си лягах доста рано и лежах повече,но колкото повече време минава ставам все по-силна  Grinning
Вчера ходих да ми махнат конците.

И моята Ани тази седмица е в къщи,че има сополи и затова и чак днес успявам да стигна до компа и да се разпиша.Оф тази седмица няма мърдане от нас,че бебето ми е малко за навън,та си седим в къщи с Ани и бебето.Все намирам занимания за каката за да не скучае и днес даже не е мрънкала,че иска навън........няма как така ще я караме.
Велина е кръстена на моята майка Виолета (  с малко изменение)
Поздрави на всички ви и скорошно оздравяване на дечицата ни  Praynig

# 284

Добро утро ! Тъй като Анелиз писа че и липсва  кафето специално заради  нея сервирам едно за всички вас  !

Зори  Hug благодаря ти за разказа !Много се радвам че сте добре и че вече се възстановяваш.
Сонка , надявам се  твоето племенниче скоро да е зравичко .Наистина съжалявам ! Милото дете  Hug
_Пепи_   може просто да си кръстим темата Юнчета 2006 - та или нещо подобно , тъй като лятната виж докога я пишем ....а е рано за Коледна тема все пак  Wink
a witch   пожелавам ти здравословните ти проблеми да се оправят и скоро пак да пишеш хубави неща !
Тинтири честит рожден ден и от мен с малко закъснение ! Бъди жива и здрава !

Нана е болна у дома с баща си .Редуваме се кой ще взема болнични , знаете не  е лесно за никого , помощ май отново нямаме , но сме свикнали  Grinning та ще се справим .Лошото е че и той покрай Нанисимо е болен , та ми е мъчно и за двамата .... ама дано бързо се оправят .
Разбира се не я пуснах на ясли , но отидох с нея при директорката и и казах откровенно че имат болни деца и не ми е драго от цялата тази работа .тя взе да се правдава че много от тях били с алергична хрема и кашлица , който не са заразни ... аз го знам това .Лошото е че покрай тях има и истински болни .
Не мога и не искам да оправям света , но искам хората с който съм да знаят какво мисля .Радвам се че го разбра в случая тя .
Ще ви оставям , че имам доста работа за вършене и ще се "видим" в другата тема   bouquet
Хубав ден !

Общи условия

Активация на акаунт