Пъстро лято пак дойде ЮНЧЕТО се стяга за море

• 26 216
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
моля се за здравето на Ивана.
наистина сумата не е голяма.
до утре ще преведа парички.

# 226
Ане, БЛАГОДАРЯ!  Hug

Това са сметките на Ивана и номер за SMS подкрепа:

Сметки

FIRST INVESTMENT BANK
Първа Инвестиционна Банка
Клон Благоевград, п.код 2700
Бул. „Св. Св. Кирил и Методи” №9
Тел. 00359 73 827706

ИВАНА ИВАНОВА МИЛАНОВА

BG19FINV91505103642368-EUR
BG51FINV91505103642374-USD
BG84FINV91505103642362-BGN

SWIFT CODE: FINVBGSF
София 1797, бул. „Драган Цанков” 37
REUTERS DEALING CODE: BFIB

SMS номер за подкрепа: 17777 с текст DMS IVANA

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 17:51 от anitsa

# 227
  • Пловдив
Момичета, за секунди съм по-свободна и реших да ви покажа малко морски снимки и снимки от вчера

Бях писала, че ще ходим на Арапя на бунгала и грам не съжаляваме за избора си. Прекрасна почивка- особенно когато децата са 3  Mr. Green

И от кръщенето

# 228
...дано скоро се съберат паричките докато замине Praynig

# 229
 Здравейте и от нас!
Бая скучно в нашата темичка, дано сега като застудее да се пораздвижи малко Simple Smile! Руми изкара вече вдна седмица в яслите, от третя ден я оставяме да спи там и си я взимаме в 15.300 - 16.00 часа. за сега е спокойна и ходи с желание сутрин, прполаквала по малко когато я слагат на обяд да спи, но тя и вкъщи си го прави това Simple Smile. Лошото е, че сме със солпли от четвъртък и днеска вече кашля, дано се размине по-леко, за сега е без темперетура, Аз й даван хомеопатични лекарства, дано да помогнат и да не се разболее Praynig.
_Пепи_, снимчиците са много хубави! Честито ви малко християнче, пожелавам би на цялото семейство да сете здарви и много щастливи! Hug Hug Hug
Моля се за малката Ивана, дано да бъдат чути молитвите ни и да се излекува малката душица  Praynig Praynig Praynig!
Elia , мила не знам какво лошо ти се е случило, но ти пожелавам скоро да отмине и да ти се случват хубави неща които да споделяш с желание  Hug Hug Hug. Иначе и аз като теб се чуствам виновна, че оставям Руми в яслата, явно е като майчински инстинкт.
С нетърпение чакам и другите мами на ясленчета да споделят впечетления.
Чао от мен! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Hug Hug Hug  bouquet

# 230
Пуснах sms за Ивана,дано се съберат паричките. Praynig Praynig Praynig

# 231
Здравеите и от мен по нощите newsm47. Лелееее, ама ужасен мързел съм станала, само ви шпионирам и хич не пиша Blush. А тези дни пак съм с гости и хептен па нямам време. Ама те сега намерих. Благодаря ви милички за поздравите за моята буболечка. На патерица да си носите със здраве имената Любе, Любчо на Пепита и Муцунката. Хиляди пъти се извинявам че ме няма никаква тука. Вече съм в 8-мия месец и ужaсно, ама ужасно много започва да ме мързи ooooh!, все ми се лежи и ми се спи, ама такова нещо немож ми се случи no. Благородно ви завиждам за ясленчетата, гледам и моята калпазанка е готова да тръгне, ама пусто чудо тука преди три години - навършени, не ги взимат, та си се гледаме у дома.
Анеееее, с голямо удоволствие ти чета постовете, особено този с раждането. Много хубаво ме подготви за това което и на мене ми предстои скоро време. Нещо много се помотвам този път и нищо не съм купила още за малкия човек, е, само колкичката вече е налице. Все си викам има времe, пък то времето този път направо не го усещам, и еи го на вече съм почти накрая. Само да е живот и здраве и всичко да мине нормално. Иначе каката само се омилква около корема ми и вика "мамо, бебето лита" и все ме гушка и целува. Обещава да помага като доиде бебчо, пък да видим тази работа.
Пепи, към тебе имам едно сериозно прегрешение, ама като съм патица и вмeсто да пусна снимка на тортата на твоя ник съм я пуснала на Ira_d от маиските мами Blush. Та докато тя не ми писа, аз изобщо не съм и разбрала за тази грешчица, ама обещавам да ти я пусна. Пак извиняваи smile3525.
Хаиде вече отивам да полагам морно тяло, че и задника ми взе да ме наболява от седене, то бива, бива амааааа, нали.
Хаиде целувам ви всички и спокоина нощ ви желая.

# 232
Лида, и аз съм от мързеливите шпиони Embarassed, но и мен къде ме мързи, къде главата ми е заета с хиляди други проблеми по местенето ни в БГ. Рапродаваме си къщата бавно и постепенно с надеждата, че няма да причиним шок на каката, която се прости вече с 60% от играчките си.
МАлко за моята калпазанка - напоследък не иска да се отдели от мен и за секунди, не мога да я оставя дори с най-близките ми приятели и да отида само до 00...тя започва да пищи и си мисли , че ще я изоставя. НЕ разбирам откъде и се появи този страх newsm78.
 Praynig за Ивана
ЛЕка нощ от нас Hug

# 233
ОХО разписване от бременните мами   bouquet
Хайде и аз в отбора  Mr. Green
Моята понеже ходи на ясли от 8.30-16.30 ч.,та успявам да си почина добре през деня,че и нещо да свърша в подготовката за бебето  Grinning
Тежи си вече бая корема,но благодарение на това че почивам имам доста енергия.
26 и моята не се беше отделяла от мен и таткото,но като я пуснахме на ясли взе че и хареса и сега си ходи без да плаче и там и харесва и си играе с децата.
Лиде на теб какво да кажа ,още малко стискай зъби и после поне няма да си 2 в 1 и ще е по- леко.Доколкото може да е леко с бебе и малко дете.Аз все уча каката на ред.Вече може да си слага мръсните дрехи в коша в банята за пране,мръсната чиния от яденето(пластмасова) с лъжицата в мивката,да си носи от гардероба чисти гащи и чорапи.Сега тренираме да ходи сама в тоалетната ( таткото и е направил стапенка)и после и водата си пуска.Което ми се струва че може сама да свърши я карам да го върши.
Муцунка вашата Алекс пораснала много и сте я подсригали.А ти се разписвай по-честичко   bouquet
Пепией този Любчо като голям мъж в тези бели дрешки и му отиват  Heart Eyes
Таталинка браво за фотото   bouquet
Диди и ние така в началото след старта от 5 дни в яслата ,после беше болна ....ама ще си изградят имунитет все трябва да се почне някога......

# 234
Здравейте Simple Smile

Честити празници на всички именници и рожденици, които съм пропуснала.(хиляди извинения, за което). Бъдете живи и здрави и много щастливи.   bouquet  bouquet  bouquet

Моля се от все сърце за Ивана. Дано всичко да мине добре.  Praynig

Таталинка, страхотни снимки. Иван също много ги хареса, даже каза, че си си взела готин обектив Simple SmileSimple SmileSimple Smile. Как сте с Еничка? Целувки от нас.
Муцунка, Пепи готини снимки  Hug А дечицата ви са невероятни  Joy
Лида, 26, Зори, да сте ми живи и здрави. Много ви се радвам, страхотни сте  Peace Wink Heart Eyes

И сега да ви се похваля Simple Smile мойто мъжленце ми купи съдомиялна машина и вече се надявам, че ще им лек и за моите ръчички Simple Smile

Пожелавам ви лек ден  Laughing Laughing Laughing

# 235
Eто ме на цъфнала тук...
От снощи съм ужасно притеснена, и не само аз и Боян, но днес станахме и тръгнахме на яслата... Той взе едно багерче ,за да си играе там, преоблякох го и тъкмо говорехме със сестрата и хоп, пристигна една групичка от ревлили деца.Това го изплаши съвсем и едвам го вкараха в стаята, стояхме отвън 15мин. , а той не спираше да плаче и да ме вика, два пъти опита да отвори вратата към външното стълбище, отидох в 10 пак,за да видя дали се е успокоил,само се ослушах- беше тихо, само се чуваше леко жужене ,бърбореха си нещо. Стоях у дома, а корема мина топка , дойде 12 и бях там -изкараха го милото разтроено и пак плачкащо, като ме видя ,ми кажа :Не мамо, тука. Набързо се облякохме и тръгнахме, утре май ни предстои по-ужасно начало. Иначе на тръгване целуна сестрата и я прегърна за довиждане, ял, пишкал, пил вода,но не пожелал да сложи лигав/той изобщо не обича,аз пропуснах да им кажа/и беше с едно голямо петно на блузката - това да е Simple Smile .
Та това беше нашият първи ден - сега се сеща и ми казва, пели песничка, а лелята казвала:Не,там,не там.

# 236
Ето ни и нас.Вече сме определено по-добре и най-важното имаме си ново зъбче - кучешко.Явно това неразположение е било не само от яслата а и от зъбчето,но... всичко мина.Още се гледат с баба си и няма да ходи на ясла,защото ще сме на операция другият месец и не трябва да има такива болести.
Съжалявам,че толкова малко пиша,ама съм на работа и имам доста неща да посвърша.  Sad
Поздрави на всички Wink

# 237
Оф тези ясли......ама какво да се прави все трябва да се почне  Rolling Eyes
Моята изкара седмицата добре,постоянно като ходим има деца които плачат,но тя само ги гледа и ми вика -" Децата плачат.Ани не плаче.Мама,Тати вземе"     Знае,че след яслите ходим на люлките и се радва  Grinning
Ние чакаме още 4 зъбчета.
Мимик ако четеш драсни някой ред.Какво ни прави адашката?
Темата съвсем умря и зимата май ще изкараме с това заглавие  Laughing

# 238
Да и аз точно това си мислех за темата, че не сме напреднали много...
Ние сме си у дома, Ники със сополки и понакашля,снощи не сме спали никак, сега си е в стаята и нещо не му се заспива. Ще го оставя и утре при мен, но ако така е все, как ли ще изкараме зимата. Сигурно тъпчейки се с антибиотик, 5 дни на ясла ,10 дни в къщи.
Вие как сте момичета, как са младите майчета, на мен все още ми е на шега това ,че вече няма да е същото, и главата ми ще се пръсне от мисли, притеснения...
Всички мои дружки и те тръгват на работа вече, малко е тягостно това ,че вече всеки по своя път ще поема, и няма да има време за много работи. Животът ще се преобърне, чакам го само да си влезе в коловоза и тогава нещата ще са ок. Пак съм песимистично настроена, съжалявам  ...

# 239
Здравейте, момичета!

И аз да побутна темата малко.

Напълно ви разбирам за притесненията за адаптирането към детските ясли. Всички деца са

различни и някои по-бързо свикват с промените, други по-бавно, трети никога. Владко така и

не можа да хареса нито яслата, нито градината. Едва сега започна да ходи с желание на

училище. Още си спомням как ми се присвиваше сърцето, когато го оставях в яслата и той

плачеше с пълно гърло и не ме пускаше, а вечер стоеше залепнал на прозореца и ме чакаше

да дойда да го взема Cry.

Аз също съм на работа вече, но реших да поверя Елена на свекърва ми. Тя спи сутрин до 9-10ч

и рядко разбира, че тръгвам. Малко е поотслабнала, но важното е да е здрава. Дано да

построят по-скоро ОДЗ-то до нас, че незнам завбъдеще, дали ще се класираме в други ясли или

градини, тъй като не са ни в района. В нашия квартал строят нови кооперации и се сетиха, че

няма детски заведения.

Много се радвам за новите бъдещи и настоящи бебета в темата! Flutter Grinning

Честито на майките им!  bouquet Извинявам се, че не ги споменавам поименно, но съм на

работа и нямам много време.

Общи условия

Активация на акаунт