наистина сумата не е голяма.
до утре ще преведа парички.

! Руми изкара вече вдна седмица в яслите, от третя ден я оставяме да спи там и си я взимаме в 15.300 - 16.00 часа. за сега е спокойна и ходи с желание сутрин, прполаквала по малко когато я слагат на обяд да спи, но тя и вкъщи си го прави това
. Лошото е, че сме със солпли от четвъртък и днеска вече кашля, дано се размине по-леко, за сега е без темперетура, Аз й даван хомеопатични лекарства, дано да помогнат и да не се разболее
.

!
. Иначе и аз като теб се чуствам виновна, че оставям Руми в яслата, явно е като майчински инстинкт.
. Лелееее, ама ужасен мързел съм станала, само ви шпионирам и хич не пиша
. А тези дни пак съм с гости и хептен па нямам време. Ама те сега намерих. Благодаря ви милички за поздравите за моята буболечка. На патерица да си носите със здраве имената Любе, Любчо на Пепита и Муцунката. Хиляди пъти се извинявам че ме няма никаква тука. Вече съм в 8-мия месец и ужaсно, ама ужасно много започва да ме мързи
, все ми се лежи и ми се спи, ама такова нещо немож ми се случи
. Благородно ви завиждам за ясленчетата, гледам и моята калпазанка е готова да тръгне, ама пусто чудо тука преди три години - навършени, не ги взимат, та си се гледаме у дома.
. Та докато тя не ми писа, аз изобщо не съм и разбрала за тази грешчица, ама обещавам да ти я пусна. Пак извиняваи
.
.
за Ивана

. Как сте с Еничка? Целувки от нас.
А дечицата ви са невероятни 

мойто мъжленце ми купи съдомиялна машина и вече се надявам, че ще им лек и за моите ръчички
. 

.
Извинявам се, че не ги споменавам поименно, но съм на Препоръчани теми