Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 650 357
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 360
още сега ще се пробвам ефекта на меда за запушен нос.

# 361
здравеите мами, моля ви за съвет ние сме на 7м. и от две седмици ни тече нослето ту има суполи или пък не и е запушено и трудно диша, ходихме на лекар защото и леко покашляме но доктора каза че нищо несе чува и гърлото е чисто, изписаха ни сироп за кашлицата , а за нослето едни капки които трябваше аз да си ги приготвя / ампули адреналин,алергозан и солен разтвор/ но няма никакъв ефект
Четох във форома за малко дете да слагам захаросан мед или витамин С да капвам но не смея моляви ако някоя мама има същия проблем да сподели как се е справила със суполите
И междодругото ни мъчат и зъбките все още нямаме
Благодаря ви предварително

# 362
  Не мога да си позволя да изпусна такава тема.   bouquet
И аз  bouquet

# 363
ОТ УЧИТЕЛЯ ДЪНОВ
ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕТО И ЗАПАЗВАНЕТО НА КРАСОТАТА
Трябва да любиш, за да се подмладиш. Щом любиш и остаряваш, това не е Любов. Смисълът на живота е във вечното подмладяване, а не във вечното остаряване. Вечното подмладяване е в Любовта. Вечното подмладяване е вечно осмисляне на живота: най-хубавите неща, които човек желае, може да ги постига постепенно.
Има 3 вида остаряване:
Като престанеш да слугуваш на Любовта, остаряваш.
Като престанеш да слугуваш на Мъдростта, остаряваш.
Като престанеш да служиш на Истината, остаряваш.
И три вида подмладявания има: като слугуваш на Любовта, Мъдростта и Истината.
Като млади вие трябва да пазите здравето си и да го поддържате. Първото условие за поддържането на здравето е свеж въздух, слънце и разходки. Използвайте ранните утринни разходки, когато въздухът е изпълнен с жизнена енергия, която индусите наричат прана. Ако не живеете правилно, младият преждевременно остарява. Като наблюдавам лицето и походката на някои млади, виждам, че те са преждевременно остарели. Остаряването на човека се дължи на натрупването на известни киселини и отрови в организма, както и на утайки, които причиняват болестта атеросклероза. Страшно е да гледате как човек постепенно се втвърдява, докато дойде до пълен фалит.

РЕЦЕПТИТЕ НА УЧИТЕЛЯ
Наскоро идва при мен един наш брат. Кракът го заболява сериозно, набъбва, появява се оток. Отива при лекар, показва му крака и той казва: "Някъде дълбоко вътре има инфекция, затова трябва кракът да се разреже, за да изтече навън нечистата материя".
Казвам: ще вземеш мляко, ще го свариш и ще го пресечеш с лимон. Ще вземеш пресеченото мляко и с него ще направиш компрес. Няколко такива компреса ще подобрят състоянието ти.
И наистина той направи 2–3 такива компреса и положението му напълно се подобри. Кракът набъбна на едно място, отдето изтече нечиста материя, отвори се една дупка, откъдето изтече всичко нечисто. Температурата му спадна, мястото се пречисти и след няколко дена раната започна да заздравява.

ЛАПА
Добро лечебно средство е смокинята. Заболи ли те нещо пръстът, започва да бере, природата казва: "Сдъвчи една смокиня, обвий хубаво с нея пръста си и ще ти мине. Или свари няколко смокини във вода, направи лапа от тях и я сложи на пръстта си".

# 364
  • Бургас
Хора, потресена съм ...Попаднах на тази статия и все още не мога да повярвам на това безумие ... #Cussing out
Европейския съюз може да забрани билките

# 365
  • Русе
  Не виждам как някой ще ми забрани да си бера билки и да си ги суша. Но може би няма да има вече достъпни по аптеките и пазарите.  newsm78

# 366
здравеите мами, моля ви за съвет ние сме на 7м. и от две седмици ни тече нослето ту има суполи или пък не и е запушено и трудно диша
...
И междодругото ни мъчат и зъбките все още нямаме
А, сигурна ли си, че сополите не са предизвикани от никненето на зъбките?  Thinking

Ако желаеш съвет за слаба настинка: на тази възраст на моя дечко му мажех нощно време крачетата с мас смесена с малко сода бикарбонат. Къпех го и във вода с малко морска сол (но знам, че някои хора не са привърженици на тази идея, така че както ти си прецениш).

# 367
при нас проблема се оказа сух въздух . купихме овлажнител за въздух и проблема изчезна за 12 часа

# 368
keit888, може ли да ми пишеш какъв е овлажнителя. За съжаление се топлим с климатици, а те направо изсушават всичко.

# 369
това за овлажнителя  е абсолютно вярно. При нас го включваме само вечер. КогТО НЯКОЙ СЕ РАЗБОЛЕЕ, СЛАГАМ И ЕВКАЛИПт  ИЛИ БОСИЛЕК ВЪВ ВОДАТА, ПО НЯКОЛКО КАПКИ. Веднага облекчава дишането. Моят е на ОК бейби пингвина - не тече (чела съм оплаквания от други марки), вярно служи вече не знам колко зими и струва 85 лева. Горещо го препоръчвам.

# 370
Благодаря! Цяла вечер ли работи?

# 371
Благодаря! Цяла вечер ли работи?
Да, цяла вечер го оставям,а като сме в къщи през деня- и през деня.
ето такъв
Ако не ти е по-голямо детето, можеш да капваш по някоя капка градински чай или босилек, евкалипт, мента...според случая.

# 372
  • Пловдив
Сетих се да споделя рецепта за кашлица...нарязва се на ситно 1 глава кромид лук и отгоре се посипва с 1 л. захар или мед.Оставя се да си пусне сока и се дава по 1ч.л. 3 пъти на ден!

# 373
Сетих се да споделя рецепта за кашлица...нарязва се на ситно 1 глава кромид лук и отгоре се посипва с 1 л. захар или мед.Оставя се да си пусне сока и се дава по 1ч.л. 3 пъти на ден!

Това е работеща рецепта стига да успеете да накарате детето да го пие.  Peace

# 374
  • Пловдив
Успях... Peace

Общи условия

Активация на акаунт