Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 650 256
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 885
  • София близо до Витоша
ползвам Лимоново масло има ефект, ама нещо не съм много постоянна #Crazy newsm78

# 886
а нещо за зачервено гърло и течащ нос
аз знам тампони с ракия в ноздрите и компрес пак с ракия за гърлото
нещо друго ефикасно може ли да споделите  newsm78

# 887
а нещо за зачервено гърло и течащ нос
аз знам тампони с ракия в ноздрите и компрес пак с ракия за гърлото
нещо друго ефикасно може ли да споделите  newsm78
Пробвай с парче лук във всяка ноздра. За гърлото една моя позната преди време ми беше казала за компрес от сланина и вестник, но не си спомням как точно се правеше. Ако някой друг знае, нека сподели. Само знам, че не трябва да имаш температура.

# 888
За гърло- червено цвекло. Настъргва се, изстисква се сока и се смесва с една лъжичка оцет. Това се пие по една лъжичка, колкото често прецениш Peace

# 889
благодаря за съветите
чувала съм и за извара компрес, но има ли значение каква е изварата-обезсолена или не  newsm78

# 890
За гърло аз скоро правих гаргара с лайка и сода или само със сода. Облекчаваше ме. Peace

А нещо да ми кажете да повишена пикочна киселина и болки в ставите?

# 891
а някой има ли изпитана рецепта за кашлица

# 892
  • на Мелмак
Аз съм накиснала в момента тибетската рецепта с 5 билки , чесън и спирт.
имат още 5 дни и започваме да ги пием , ще кажа резултати.
на ММ един липом му намаля наполовина само от ленено семе .

# 893
  • UK
Здравейте и от мен, надявам се приемате нови попълнения   Simple Smile

etty775 Може ли да споделиш за лененото семе и липомите какво точно се прави, че моя мъж има поне 10 вече

Освен това да попитам някой знае ли нещо което може да помогне за дълбоки подкожни косми по слабините че няма оттърване, някои даже стават на рани  Praynig

# 894
# 895
  • на Мелмак
Здравейте и от мен, надявам се приемате нови попълнения   Simple Smile

etty775 Може ли да споделиш за лененото семе и липомите какво точно се прави, че моя мъж има поне 10 вече

Освен това да попитам някой знае ли нещо което може да помогне за дълбоки подкожни косми по слабините че няма оттърване, някои даже стават на рани  Praynig

Взимам си ленено семе , смилам го в кафемелачка, която купихме специално за него и всяка сутрин 2 супени лъжици с кисело мляко ядем.
За около 2 месеца започна да се вижда намаление на липома - най-големият.

# 896
  • Пловдив
Отвара от бял равнец да е ползвал някой за кървене на венците newsm78

# 897
Жълтият кантарион може ли да се пие повече от 400 мл дневно? Вие как го приготвяте - 2 с.л. в 400 мл вряща вода и 5-10 мин кисне под капак?

# 898
Здравейте, как точно се пие чаят от бабини зъби? Пием го в мъжа ми, но така и не успяваме да намерим точната рецепта, а вкусът му въобще не е горчив както пишат а по скоро тръпчив и бие на охлюви, явно ние не успяваме да го направим както трябва.

# 899
Здравейте, как точно се пие чаят от бабини зъби? Пием го в мъжа ми, но така и не успяваме да намерим точната рецепта, а вкусът му въобще не е горчив както пишат а по скоро тръпчив и бие на охлюви, явно ние не успяваме да го направим както трябва.

http://forum.mikroferma.com/index.php?topic=1390.0
Прочети тук  Simple Smile
а тук на края има и клипче как се прави
http://www.bgnow.eu/news.php?newsid=33618

Общи условия

Активация на акаунт