Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 650 096
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 990
Споделете нещо за оттоци и разширени вени в начален стадии.

Проверете си нивата на инсулина. При мен се оказаха доста завишени. Започнах да пия таблетки и в рамките на месец нещата се регулираха. Даже учудващо бързо за мен

# 991
Как става изследването им?/простете невежеството ми/.

# 992

На инсулина -с взимане на кръв.На вените при съдов хирург с доплер.

# 993
При приемане на билки,кой е по удачния вариант-чай или тинктура?Става въпрос за бял равнец и тъй като е доста горчив предпочитам тинктура та,н и дали е добър вариант?

# 994

Отивате в лаборатория  и ви взимат венозна кръв. Струва около 18лв. Не се поема от здравната каса

# 995
Благодаря ви за отговорите!

# 996
Записвам се и се връщам да чета...

Ще съм благодарна ако има някой, който да  сподели как се е отървал от кисти на млечните жлези...

Благодаря предварително

# 997
Здравейте, някой може ли да сподели лечение за стопяване но не и прокарване на камък в бъбрека.  И още един въпрос  за лечение на  възпаление на пикочният мехур. Моля за отговори от личен опит и наблюдение а не от чух и ми казаха.Предварително благодаря на тези който  ми отговорят.

# 998
Моля кажете нещо за ларингит. Положението е ужасно. Правим инхалаци, но те само обрекчават моментно

# 999
Оказва се че, само си пишем и питаме но, никой не ни отговаря за съжаление. newsm78

# 1 000
  • в огледалото на живота
Оказва се че, само си пишем и питаме но, никой не ни отговаря за съжаление. newsm78
Не винаги всеки има какво да сподели,още повече пък да предложи като рецепта или изпитан метод.
Дори и да има ефект при едни,не се знае как би подействало при други.
Още повече пък,когато се касае за по сериозни проблеми,аз лично не бих се наела да предлагам нещо,без консултация със специалист.

Бъдете здрави всички  Hug

# 1 001
Попринцип най-лечебната билка е медицинската марихуана. Звучи като наркотик, но не е! В другите страни марихуаната е в основата на много лекарста, лекува много болести, дори рак! Само в България пропагандират, че марихуаната е силен наркотик, от който ще си съсипеш живота.
 Медицинската мархуана може да се прави на чай (както останалите билки), да се прави на масло, което е много полезно и лекува много болести, може да се вари в мляко и други такива рецепти. По-добре четете в сайтове на англииски език, защото българите не са много запознати с лечението с марихуана.

# 1 002
aleks962298 Не знам дали бъркам. Но имам спомен да съм чела, че има марихуана без упойващото действие. Някакъв сорт, без определени алкалоиди.. Или не съм разбрала?

# 1 003
здравейте, споделете нещо за предизвикване на цикъл на 34 г. няма го ог 1 г. година преди два месеца предизвикан изкуствено с логест. За сега пия витекс и бял равнец. Знаете ли нещо друго, което би ми помогнало. Благодаря!

# 1 004
Ели, каква е причината? Поликистозни яйчници или друго?

Може да опиташ да пиеш Див ямс.

Общи условия

Активация на акаунт