Лятото и в Норвегия дойде - време си е за море! ;-)))

• 16 643
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
бебчо, значи при бобченка отиваш?
Ставангер е хубав град, макар че на мен ми идва малко влажно там  Peace

Чухте ли какво е станало в София днес?
Ужасна трагедия..... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 01:26 от ЧервеноВинце

# 91
И аз от вчера чета. Ама как може - никой нищо не знае със сигурност, дори не са сигурни какво е имало в този склад! А най-страшната версия е, че си разчистват терен за ИКЕА.
mishelle, ти пак си провери де. Все пак там пише, че зависи от визата на мъжа ти. Наистина не вярвам, но питай - знае ли човек откъде ще изкочи заека Mr. Green Радвам се, че Вики се оправя. На нас май ни растат зъби, или е само реакцията от ваксината, ама вчера беше......на ръце, мрънка........
Ние последно ще си организираме нещо тук в Осло за събота. И 2те пътувания отпаднаха.
galuni, включи  ме и мен в отбора. Имаме си "само " 2 стари военни коли, член е на този клуб и ходи та си кара около летището ( там имат терен ). Иначе имаме цяла стая с части, инструменти.......

# 92
И аз чета всякакви статии по въпроса, размятат се обвинения между политиците, прехвърля се отговорността ... поне стана ясно, че там няма химически оръжия, а просто боеприпаси с изтекъл срок на годност от времето на Втората Световна (за които пък не се знаело дали при горенето или избухването не правят някакви странни химически реакции).
Главния въпрос е какво правят тези тонове боеприпаси на няколко километра от София, в опасна близост до Кремиковци и няколко селца.

ркб, а аз снощи ви сънувах теб и Ели!
Разхождахте се в някакъв парк и ти ми махна с ръка отдалече.
Абе не ви видях ясно, но насън знаех, че сте вие  Hug
Като се събудих ми стана едно такова приятно и реших, че тоя уикенд трябва да се видим   bouquet
Та събота и неделя кой къде ще бъде?  Hug

# 93
Привет от БГ Hug
 Непоносима жега е ooooh! От една седмица сме тук,и от приятели и роднини,не ми остава време да седна пред РС.
Скъсаха ни нервичките, покрай ваденето на паспарта на малката #2gunfireНо трябва да го направим бързо,ако искаме да отидем и на море.
За вчерашната емоция покрай взривовете,беше ужасно.Аз точно по това време кърмех бебока,като гръмна се разтресе всичко.Помислих си,че има земетресение,то по-късно и това имаше,но слабо.Големи емоции ooooh!
Роси,аз сега прочетох,че сте навършили 1 годинка.Да  е жива, здрава и много щастлива малката Ели  bouquet
бебчо,в Ставангер значи.Изневери на нашия край  Wink
Приятен и слънчев ден от нас Laughing

# 94
# 95

винце,чакам те в Българско. Лек полет, дарлинг! Hug

# 96

винце,чакам те в Българско. Лек полет, дарлинг! Hug
Мерси миличка! Дано летището в София е отворено вече,че да кацнем там , че било затворено! Точно сега ли пък...  Mr. Green

Че кола под наем ни чака, и ако кацнем не в София... отиде та сЪ не видя... ooooh!

# 97
Добро утро  food010
Винска, лек полет и весело изкарване в Бг Hug
Бебинщайн, мерси. Растем ние, растем.
щастлива, ние ще ходим някъде днес, ама все още не сме решили къде Joy Ама на природа.....
Вчера бяхме на Согнсван. Супер си изкарахме, само дето на детенце толкова му хареса, че заспа в 23 часа Sad
Е, сега спи де Mr. Green
Приятен уикенд на всички

# 98
Времето в Осло е разкошно  Hug
След малко излизаме из града на разходка и понеже нямаме кола, ще караме колела   bouquet

# 99
Времето в Осло е разкошно  Hug

щастлива, ще ти издърпам ушите, зарадва му се на времето и то се развали Mr. Green Предполагам че сте се понамокрили с колелетата, освен ако не сте се прибрали. Ние днес отново решихме да ходим до Согнсван, ама се обади и зълвата, та стана една.....Докато се приготви стана 11 :30 ooooh! Към 13 часа заваля Sad и ние обратно към къщи, естествено после пекна слънце. Ама сега как вилня........

# 100
  • Stavanger,Norway/ Varna
А тук днес 28 градуса, пек , мор, кеффффф  Mr. Green. Бяхме на разходка, сега се приготвяме и тръгваме на плаж  Sunglasses

# 101
И при нас беше мор, но ... само докъм 2 следобед.
После заваля и разхлади много приятно  Sunglasses

# 102
Как може да е такова гадно време Sad Детенце е свикнало да е почти целия ден навън, а сега с този дъжд се разходихме преди обяд и сега, потича в задния двор, ама не е същото Sad
Хайде да се оправя това време. Искам лятоооо.........

# 103
Я да ви попитам нещо, за което Marjo ми пусна мухата...  Hug

Някъде на 30-тина км от Осло, посока Швеция, имало нещо като лунапарк.
Случайно някой да се сеща за име, ориентировъчен адрес и т.н.?

Marjo, ти междувременно стягай децата за там. Wink))

# 104
Единствения, който аз знам е http://tusenfryd.no/ . И марйо, ще ти даде най-точна информация Mr. Green Ама не знам дали е на 30 км от Осло. Може да има и друг де....

Общи условия

Активация на акаунт