Лятото и в Норвегия дойде - време си е за море! ;-)))

• 16 653
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Единствения, който аз знам е http://tusenfryd.no/ . И марйо, ще ти даде най-точна информация Mr. Green Ама не знам дали е на 30 км от Осло. Може да има и друг де....

За това ще да е ставало на въпрос.
Сега остава само да се оправи времето и да се метнем натам.
Мерси, Роси! Wink

Hug

# 106
Здравейте момичета  Hug

Имам въпрос към вас, случайно някоя от вас да се занимава с право, или да знае някой добър криминален адвокат в Осло????
Ако да, моля ви пишете ми на лични.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 107
До преди малко се разхождахме по студа Sad ама какво да правя като иска навън. Добре поне че не вали. Прогнозата е да се оправи чак четвъртък Sad
mariam27, аз не познавам такива адвокати ( поне засега Mr. Green), ама има една страница advokatenhjelperdeg или от сорта беше, там със сигурност има. Или гледайте новините Simple Smile
Тук настана затишие Thinking
щастлива, докога си в Осло?

# 108
Докладвам накратко, че Уентуърд Милър ме чака по Нова!
Посетихме въпросният Тюсен фрид! Началото- жега, мор, народ! Чакаш 20, изкефиш се за 2 и айде пак на поредната опашка! Вместо да си късаме нервите се паркирахме пред басейнчето. Малкото се оказа много смело - влизаше смело и изпи сигурно половин литър хлорирана вода! С голямото (диване) се пуснахме по няколко пъти на водните пързалки! Ако сте чули, че някой 100 килограмов тюлен е изплискал водата на 100-фрид, да знаете, че съм била аз!   Mr. Green
Освен това бях прекарана да се возя влакчето на Индиана Джонс! Никакъв Джонс не се появи, но за сметка на това червата ми се качиха в гърлото. Няколко пъти!
После заваля дъжд. И стана наистина хубаво! Скрихме се в Викингското селище. Там 2 девойки ни пяха и свириха. Черпиха ни с хляб с риба и направиха амулет на Мартинката! После се снабдихме с дъждобрани-20кр парчето и овършахме "атракционните". Дъжда плющи, а как ви се върти като луда на въртележката! 6 пъти без да слизам!  Grinning
То не бяха лодки, влакчета, октоподи и какво ли не....

Планирам още едно посещение, но тоя път през седмицата! Ще се радвам ако има кой да се присъедини (да разправям, че другия е изплискал басейна)  Grinning

# 109
ркб, ние днес се прибрахме  Rolling Eyes
Аз ви чакам някой да се обади за по кафенце или сокче, или кой каквото пие, ама всички се ослушвате!
И съобщения ви писах, ама ... за бой сте, ей!

Сега е ред на Норчето да ме гледа  Hug
Но преди това да си оправя някои неща, че ми излезе ЕГН-то и сега трябва да уведомя тук-там и да подновя някои документи.
Банки, университет, кой ли не  ooooh!

# 110
  • ride my bike...
я кажете малко сайтове за вътрешни линии, освен norwegian.no. Интересуват ме полети от Oslo - Haugesund или Stavanger
мерси   bouquet

# 111
я кажете малко сайтове за вътрешни линии, освен norwegian.no. Интересуват ме полети от Oslo - Haugesund или Stavanger
мерси   bouquet

Опитай с:
http://www.sas.no

# 112
А на мен някой да ми препоръча хубав къмпинг с бингала западно от Осло?   Laughing   Hug

# 113
  • ride my bike...
sas-a ги прегледах, ама нещо не са удобни....когато ми трябват

# 114
Ето тази компания?

http://www.wideroe.no/

Иначе аз днес разбрах, че едно писмо от Фолкерегистер до мен се е изгубило някъде по трасето и ... ме забавя с 3 дни (докато ми издадат новия документ).
Чаках, чаках ... и не го дочаках.
От пощата казаха, че сигурно е попаднало в чужда пощенска кутия и че може би някой добър човек ще го върне в пощата и ще го доставят макар и със закъснение.
Даже ми казаха да проверя пощенските кутии на съседите за всеки случай дали не е там Joy

# 115
Добро утро.
щастлива, започваш да навлизаш в реалността на постоянно живеещите Laughing Успех!
galuni, Ryanair и Sterling също имат вътрешни полети, но не знам къде летят. Търси еднопосочни билети. Понякога едната компания има в едната посока, другата - за обратно. Личен опит Simple Smile
mishelle, какво разбираш западно от Осло? На колко километра? В книгата на NAF има много информация.

# 116
ркб, не е болка за умиране, де - в България редовно ми се губеше пощата (особено от чужбина), но не е приятно, да.
Иначе проверих пощенските кутии на съседите, както ме посъветваха (почувствах се като крадец значи hahaha), но не си намерих писъмцето  Sad
Иначе аз понякога намирам чужди писма в нашата кутия и услужливо ги пъхам в правилните пощенски кутии, но сега нали ваканция и повечето ги няма, та не си и проверяват кутиите.
Мисля днес да отида да се запозная с новия ми личен лекар и да видя дали съм направила правилен избор, както и да го питам някои неща.
 bowuu

Приятен ден на всички   bouquet

# 117
А запазила ли си си час при него? Тук е с часове. Потребителската такса е различна, но е около 135 - 175 крони.

# 118
Мда, като отидох там ми казаха, че е с часове, а аз само исках да се запознаем  Rolling Eyes
Казаха, че ще му предадат, че съм се отбила, от което ми стана много забавно  hahaha
Май ще се запознаваме по телефона малко по-късно днес  Hug

# 119
Добро утро.
Ние отхвърлихме вече 1та задачка за днес и остават само още няколко Grinning
щастлива, чухте ли се с твоя доктор? Laughing
Вчера ходихме малко на пазар, естествено не купихме това, за което излязохме, но.....мъж ми който преди 4 години се чудеше как може човек да пазарува от разпродажби Grinning купи 3 чифта обувки за детенце ( 2 от които по-големи), защото бяха вземаш 3 плащаш 2 ooooh!
Това е положението! С мъж на пазар Joy

Общи условия

Активация на акаунт