МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море!

• 15 488
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Набързо и аз,че не стига време за нищо,а като почна и аз да работя благотворително от октомври-ноемри...не знам как ще е.
Ирка,до 16 юли сме там;А ти не рискуваш ли с тия пътешествия накрая,аз съм си бъзлива де,ама...внимавай-не остана
Кате,честито ти бъдещо племенниче
Ели,на мен памучното ми харесва
Анна,дано се оправи моята любимка без сериозни неща
Мимето,и ние сме с ангина;наистина е пълно с болни деца и дават антибиотик,че при моята лекарката има и 2 в болница
До скоро,ако не мога тия дни ще пиша като се върнем
целувки на всички мъници
АА,супер са морски,пловдивски и вс снимки  bouquet

# 151
Любка,какво да ти кажа-от април месец е все с червено гърло и към средата му педката взе да изписва АБ.
Сумамед,след това аугментин,след това азатрил.докато пиеше азатрила беше 8 дена с 39 минимум.Викам на педката има проблем някакъв,а тя:от червеното гърло е и не ми дава направления за изследвания.Аз на частно исках ама като незнам какви...А детето реве по цели нощи,бълнува и температурата не пада от нищо.Както и да е-преживяхме ги ,температурата падна на края на азатрила чак и решихме,че всичко е ок.Четири дена по-късно започва да тече гной от дясното ухо-отивам на УНГ(взех направление от моя личен) и се оказва,че температурата е от гнойната инфекция и се отекло през ушето.Съответно пукнато тъпанче.УНГ-то вика:не искам да давам АБ,защото няма смисъл,изпила е 3 и пак има инфекция,ще чакаме да зарасне само.Чакаме 4 дена,зараства дупката.Минават още 4 дена и Ави е пак с 39,7-водя я при педката-тя иска да изпише пак азатрил.Казвам не виждате ли,че не действа,и тя се съгласи да изпише друг и си тръгнахме.През това време вече детето беше неадекватно и вече полуизгоряло от високата температура.Вдигнах се в окръжна болница при един детски лекар-той я гледа и се чуди какво да пращи,защото няма никакви други оплаквания.Направих кръв ,урина,рентген бял дроб-нищо няма,а детето си гори.Между другото не дадох Цек(последния изписан от педката) и тоя последния лекар отиде да звъни в Инфекциозното отделение,направо се уплаши като видя детето(а работи в детско отделение и се предполага,че е виждал всякакви случаи).Съгласиха се да ни приемат в инфекциозно със съмнение за менингит.Е,оказа се,че е глупавата гнойна ангина,която незнайно защо си стои някъде в УНГ областта и не се повлиява от нищо(инфекцията де).Та й изписаха венозно някакъв АБ(забравих му името),съгласиха се да сме си у дома и да я водя на манипулации,вляха й банка гликоза,банка витамин ц и сега сме диви и щастливи.Надявам се наистина да ни е за последно...На болничния лист написаха стомашно-чревен вирус щото няма как да се оправдаят пред Касата...И тъй в подробности...Та не се учудвам вече ,че за гнойна ангина изписват АБ...Добре,че не слушах педката,че щеше милото 5 вида да изпие за 2 месеца,а и от Инфекциозното се чудеха каква е тая докторица дето вижда,че след 3 АБ детето се влошава и иска още да го тъпче през устата,ами не с инжекции...Притесниха се и от факта,че се е пукнало тъпанче при 3 изпити АБ...Айде спирам,оплаках ви се.Сега ще си водя чедото на частно като е болно и това е...
Иначе си седим с памперса,като намокри гащите(понеже я държа с гащи през деня)вика:Мамо,акопик  hahahaИдва от ако и пиш  JoyНе говори много,да не говорим за изречения...Командва с една дума,да речем ако е жадна казва:Пия бееее Mr. Green
Айде стига толкова от мене,че може и да не ви стигне търпението да изчетете всичко  Embarassed

# 152
  • София
 за ави  Hug Hug Hug

и за всички болнички дечурлиги, оправяйте се скоро!  bouquet ще ви чета после , че сме на гости при баба и дядо в НЗ и ..... на друг режим сме така да се каже Party

пс. лека бременност на сестрата на катето, това прочетох Blush

# 153
Мале,Иве ooooh!...........просто нямам думи,но моля,те не ми казвай,че не си я сменила тая педка......а,Ави да я нацелуваш и да я нагушкаш от на Heart Eyes Hugс,че се е измъчило горкото детенце....И,без да натрапвам мнение,но вземи се ориентирай към малко по алтернативни методи за лечение,защото АБ за едно помагат,за друго вредят/а особенно изписвани за да се презастрахова доктора,обикновенно повече пречат/

# 154
Много страшно ми стана като прочетох перипетиите на Ави,горкото дребосъче!Не завиждам на лекарите,толкова отговорна професия,толкова трудна.Много се радвам,че нещата вървят към оправяне,много ви е дошло на всички ooooh!
Благодаря,мамчета,за лаптопа,обещавам да се разписвам!Вчера стоях до 6 сутринта,защото реших,че щом съм в леглото,значи се брои за сън и днес съм много зле Sick/От една година мрънкам,за да махнем компютъра,че живеем в един "огромен" хол.Исках възможно най-евтиния.знам ли какво ще му се случи с Елла наоколо,а и аз,освен да отворя интернет,друго май не мога.Обаче се оказа много симпатичен Grinning
За Париж се отказахме,щеше да е хубаво да се видим с Боби SadОбаче с кола там си е самоубийство да отидеш,карат като ненормални,а и сме ходили преди няколко години.Сега идеята е за Брюксел или Амстердам.Ама зависи от цените на фериботи и хотели,че не сме много розови финансово.Ами малко си е рисковано в 9-я месец/Вифче,така бързо минава и ме е обхванал ужасен страх/,ама какво пък-не отиваме в Тамбукту-болници има навсякъде,така се успокоявам. Wink
Кате,мен ме е срам да ти пиша EmbarassedСлед като ти обещах да ти звънна за магазина за обувки и прилежно загубих листчето с телефона,а после не ми остана време да се обърна,сега се чувствам много виновна.Много ми се искаше да се видим като хората и да си поговорим,ама...извинявай!А за Дисниленд-ходих сама,без петър,с приятелки.То това е вариантът,няма начин.Те се бяха организирали,намерили евтина оферта,а аз бях ужасно депресирана и Петър се съгласи,щото разбрал,че говоря за 1-и юни,а не юли Mr. GreenХотелът беше трагичен,ама поне Дисниленд си заслужаваше.Започвам да качвам снимки днес,ще гледам до час да ги пусна тук+някоя и от р ден.
Ох,не знам как са Руми и Страйпер,обаче аз се чувствам вече като хипопотам и заявих,че това,живот и здраве всичко да е наред.ми е последната бременност.
Свате,нека е любвеобвилна Калинка,от искрено приятелство полза винаги има!Ние не сме болезнено ревниви,знаем,че ни чакате!
Още ми е много тежко за мама,Петър си беше в Бг докато ние бяхме във Франция и изобщо не му завиждах.Просто не мога да си представя Бг без нея...което ми напомня обаче:Люба и Миленка да се организират,защото той остави там едни дребни подаръчета/че нали изпуснахме р ден на Ивчо,а пък на Калинка просто така/ итрябва да се видите със сестра му да ви ги даде.Или пуснете на лични адрес,ще я помоля да мине някой ден да ги остави.
Ани,а честито ти фотографско пособие!!!Чакаме голям отчет след толкова чакане!И ако може и клипче с този умен Ивчо дето рецитира!
При нас модата е Мики Маус,мечо Пух и бебето.Хранят се тея кукли,повиват се и при нас спят даже.
За гърнето нямам никаква заслуга,явно детето си е било готово.На всяко му идва времето на различна възраст,няма страшно.Те сами ще си покажат,мънички са още.
С говоренето сме напред,вече всичко си казва,съвсем като голямо дете,обаче думите започват с "н" по някаква причина./набидена съм=обидена съм,наляко=мляко и т.н./.И диалектът изисква настройване,за да я разбереш.
Сиска и Виф са си направо героини! Аз щях да орева квартала досега...голяма експлоатация е това #Cussing outНадявам се скоро да се похвалите я с нова работа,я с по-висока заплата поне!

# 155
Значи:
Срам,не срам,педката не смених  Embarassed.Тъкмо мислех да го правя и започнах да се ориентирам към коя да я презапиша и започнаха сериозните проблеми...После се оказа,че в Стара Загора добрите педиатри не работят като джипита...
Да се похваля и аз,че се сдобих с фото и лаптоп  Embarassed-сега всеки си знае компа и точка.

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 00:04 от Princess of Happiness

# 156
Да се похваля набързо, че днес Руми сам си каза че му се пишка, напълни гърнето до половина и после го изми на бидето. След това насила се напъваше, за да може пак да бърка във водата Joy. След половин час пак пика на гърнето, а после на двора каза, че му се пишка и поляхме на баба цветята. А се бях отчаяла. Но днес след поредното опикаване на килима му казах, че мама не може да го пере както пере пътеките, защото е голям и ще развъдим буболечки ако продължава така. И детето взе че разбра. От тогава си казва, но за нощното спане му сложих памперс. Ирка, радвам се че и Елла има напредък в това отношение.
Ани и Руми от една седмица постоянно разпитва до безкрай. Засега е интересно, дано не стане отегчително. Къде е тати? Куо е тува? Кой купи тува? и т.н. Като му дам телефона да говори с някой и го пита Куо павиш? Досега не се бях замисляла, че използвам толкова диалектни думички, но покрай детето направо се замислям за много неща, дето трябва да променя. Но дори и стараейки се, той все пак общува с всички около нас, дето използват диалект и си мисля че мисията да говори правилен български език е невъзможна newsm78. Казвам му правилната думичка и го уча да я казва и той, но нали са във фаза отрицание и наопъки........
Кате, честито и дано сестрати има безпроблемнна бременност и здраво бебчи Peace
Честито на мамите с нови лаптопи. Дано ги използват често и пишат повече Hug
Лека нощ!!!
П.П. Всички болнички да оздравяват Praynig Praynig Praynig

# 157
  • Варна

Добро утро!!!!
Аз днеска имам да мина още една ръка боя в коридора, и съм обещала да готвя днес аз за маминка и послеее .... почивка  Mr. Green Нали съм и без Макси  Mr. Green
Аууу току що ми измислиха някаква справка за склада  #Cussing out Аман от глупавия склад  #2gunfire Тия хора не знаят ли, че днес е събота  newsm78

Макси също говори почти всичко, но си спестява част от буквичките в думите. Казва английско "р", "в" заменя с "г" или "з". А повечето дълги думи - казва само края. А за неправилното говорене определено ние имаме вина - "Ко райш" е неговото какво правиш, явно ще превъзпитаваме първо себе си в правоговор. А вчера звъня да ги чуя, и той почва да вика "Еа-и, мамо, Еа-и", и на третото повтаряне разбрах, че казва ферари, след като ми обясни, че "тати доди абота и купи кола еа-и"  Mr. Green Много са им сладки бисерчетата сега  Heart Eyes Heart Eyes
За памперсите при нас упорството имаше някакъв ефект. При него явно трябваше да поработим за трениране на мускулчетата. Защото казваше пред свършен факт с виновно изражение, и правеше разлика за нуждите. А сега като тръгне да пишка се усеща, че трябва да стиска и казва и бяга към гърнето. Е опишва и гащите по-малко, но памперс не сме слагали от 10 дни нито денем нито нощем. Взех едни подложки за еднократна употреба за леглото за всеки случай, но имаме само 1 пропуск. Сега се учат с мама да пишкат прави като мъжете и маркират градинката на село  Mr. Green

Ох как искам да помилвам коремчетата н всички бременни мамчета  Heart Eyes Хайде помилвайте ги от мен  Hug
Отивам да творя с валяка и четката  Mr. Green Лек ден мамчета   bouquet

# 158
  • София
vif, за кафенцето мерси и да ти кажа, ти си направо феномен!!!!
работиш в събота, боядисваш с валяк, просто нЕмам думи Stop

приятен ден, ние отиваме на разходка в центъра на нова загора, как звучи само / на 10 мин пеша ех...../ Flutter

# 159
Айде и аз да се възползвам от кафето,макр и за следобедно...че нещо все на сън ме кара/и още се мотам като пияна насам натам-ама нещо не ща да влизам в релси и това си е/...а Виф е и моят еталон за оправна булка-нещо като универсален боец...ама и красив. Peace
Нашия тати цял ден се разправя с колата/не ще да пали и никой не може да каже от какво е,та обикаля майстори и сервизи/ и сега ,а ми се е мернал,а съм го изяла с пацалите #Cussing out............,че най-обичам събота и неделя да си вися вкъщи/то не,че  съм за показване,ама вече ме хванаха нервите,пък и то скука- изчистих,изпрах,сготвих,....то вече няма къде да се залисвам ,че и форума един заспал.........ooooh!/

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 16:35 от Анонимен

# 160
Хайде за разхлаждане:

Люба,завидях ти за това,че си изчистила,изпрала....и т.н.,а ако ти е скучно може да се прехвърлиш у нас Mr. Green
Алекс днес само пада,реве,а сега от 1 час повтаря като латерна-Разходка излиза-луднах вече #Crazy
Онази вечер пък се задави с кост от риба,та ходихме на бърза помощ,ама май я е преглътнал и само го е одрала Sad
Нищо друго ново при нас Sad
Целувки Heart Eyes

# 161
Браво Люба, ти поне си сколасала. Мойте двамата днес решиха да отскочат до Слънчев бряг, пък аз го ударих на почивка, и още вечерята не съм направила, а имам идея и кекс да им бъркам. Голям мързел му ударих днес и разкрасителни процедури.
Снощи пак ходихме на въпросното квартално заведение , но се събраха 3 деца. Но пък Ивко си беше взел само лопатката и греблото и решиха да се ровят в градинката. Ивчо грабна греблото, другото момченце лопатката и за момиченцето не остана нищо и тя като ревна. Тръгна да дърпа лопатката на момченцето и двамата се сбиха. Ивко идва притеснен при нас и вика: Вали пачи! Братовчедка ми му дава идея: дай и това гребло и ще спре да плаче. Той веднага отиде отиде при нея и и вика: Вале, бадай (заповядай). Всички останахме очаровани от постъпката му. Поне показа че и той може да е добро дете , за разлика от по предната вечер!

Иве,честит ти лаптоп и фото. А Ави какъв ужас е изживяла и ти покрай нея! Дано не се случва на никой! Ани,как е Евка?
Ирка, сега ще му направя повечко клипчета , че имаме да наваксваме за 2 месеца без апарат.

# 162
  • София
aйде и аз да взема от лимонадата, макар тук да е много приятно  Flutter, особено след като си направих и аз една разкрасителна процедура / педикюрче/ и краката ми са нови новенички  Party, а и сутринта си купих ей това книжле популярна психология:

и се стягам да го чета на плажа  Mr. Green

# 163
  • София
Ани, Eвка вече е кукряк и пак се разбесняха с Мони.

# 164
  • София
До Варненки и мамите от околностите - във Варна сме със Стоян от 14,07 до 21,07  Hug
чакам ви

Общи условия

Активация на акаунт