МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море!

• 15 455
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Инна,нямали да дойдете да го посрещнете.....че да пием по едно за "Добре дошъл"?
Руми, виж в "На път...."-преди малко ровех там и имаше страхотни предложения......ама сега съм тръгнала да дробя салати и нямам време да ти дам линк/че моичкия пак ме нагласи на пачи яйца с едни гости дето не ги долюбвам ooooh!/

# 46
  • София
Руми, виж Долна Баня след Костенец се намира, в полите на Рила.
Има много хотелчета с басейни.

# 47
  • София
Руми виж тук:
http://complex-baroto.com/
Горещо го препоръчвам. Незнам пуснали ли са басейна, но ти ще си питаш.

# 48
 Благодаря за пожеланията за рожденният  ми ден! Ходихме семейно в О, Шипка -люлинската и там Ради си игра в пясъка,а ние си хапнахме спокойно. И като подарък от Ради си каза Хайде да пишкаме и така поне за пиш си казва. За акото обаче не!
   Постоянно казва: Аз пишкам, аз еди какво си. И много и все нови неща и на място си бъбри!
   Жегата  яко ме нерви, Ради се буди по 100 пъти и така....От юли е във ваканция и сме огранизирали бабите да го гледат. Общо взето това около нас.
    Приятна вечер от нас!  bouquet

# 49
Честит рожден ден,Анна!Пожелавам ти преди всичко здраве и любов .......и парички за да си купиш всичко останало,което си пожелаеш!

# 50
  • Варна
Хайде да ви поднеса кафенцето първо за добро утро

Анна, честит рожден ден! Нека деня и бъдещето ти са осеяни с много усмивки, красиви изненади и приятни емоции!!!
[/b]

# 51
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА МИ АННА!ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ДА ЖЪНЕШ УСПЕХИ НА ВСИЧКИ ПОПРИЩА И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО СТОЯН ВСЕ ТАКА ДА ТЕ ОБИЧА И УВАЖАВА/дай Боже всекиму/!
в момента ни слагат климатиците,мисли му Mr. Green

Виф,мерси за кафето Hug

# 52
  • София
весел рожден ден ти пожелаваме, анна! здрави дечица и любящ съпруг, бъдете винаги заедно! 
  bouquet

виф, мерси за кафенцето Heart Eyes

# 53
АННА, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!
Много и само хубави неща да ти се случват!
Весел празник днес! 

# 54
ЧРД, АННА!
С пожелания за здраве, късмет, дълги години семеен уют, много щастие и успехи!
Весел празник и много усмивки!

# 55
  • София
Момичета, благодаря ви на всички за пожеланията!   bouquet Аз имам много работа и хич не мога да се усетя празнично. Стоянчо от няколко дни ме обикаля и мрънка, че не можело без подарък, да си избера нещо, пък аз в момента от нищо няма нужда, пък да купя нещо само за да се отчета не ми се ще (егати изречението стана).
Отгоре на всичко майка ми я оперираха в Т. Киркова, нещо на гърдата и сега чакаме резултати какво е, та съвсем не мога да се отпусна.
Сисе, ще чакам после отзиви. Peace

# 56
Честит рожден ден Анна!
Пожелавам ти смели мечти и сбъдване на всяка от тях!

# 57
  • София
anna недей така, избери едно лятно парфюмче  Laughing, недей го парира човека Crazy

# 58
  • Велико Търново
Анна,единият е монитран вече и е супер Peace
Ванилка,като се връщах от фризьор купих съвсем спонтанно една лятна МАХ MARA Mr. GreenАма,при такава свежест не устоях Crazy

# 59
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АННА! ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И МНОГО ОБИЧАНА МАЙКА И СЪПРУГА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! (Стискам палци всичко да е наред с майка ти!)

Общи условия

Активация на акаунт