МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море!

• 15 470
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • София

Ванилка,като се връщах от фризьор купих съвсем спонтанно една лятна МАХ MARA Mr. GreenАма,при такава свежест не устоях Crazy[/b][/color]

много правилно  Mr. Green

# 61
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АННА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО И МНОГО, МНОГО ЛЮБОВ!

# 62
  • София
Ванилка, не казвай за парфюм, че с моите мога магазин да отворя, направо вече ме е срам. Пък и миналата седмица си взех един, дори на мен ми идва много.

# 63
  • София
Честит рожден ден, Анна! Много щастливи мигове с любимите ти хора! И дано всичко е ок с майка ти...

Незнам за Руми, ама аз се възползвах от предложението ти и ще празнуваме  Laughing с М годишнината с една седмица закъснение, точно там...  Embarassed Нали сме "младоженци" сега...  Whistling

# 64
Анна, Честит Рожден Ден!
Бъди много щастлива. Дано всичко да е наред с майка ти. Да сте живи и здрави и ти  и семействотото ти.

Цял ден бях навън и беше ужасно топло. Бебето ще е момиче. Подадох документите на Криси за ОДЗ-то. Дано да успеем да го прехвърлим до есента, тъй като е доста далече от вкъщи.

Много съм уморена и ще пиша по-нататък. Приятна вечер на всички.

# 65
  • София
hehe анна, хвърли насам, аз никога не отказвам нова миризма  Mr. Green
ако размислиш вземи happy на клиник в някоя от разновидностите, еееееех, прекрасен е особено happy heart Flutter

страйпър, колко готино за момиченцето Heart Eyes

# 66
Ха добър ден!

Да докладвам за мисиия "мокри слипове":
Ден първи, слагане на първи слипове.
След неколкократно приканване да пишка и отказ от негова страна, докато пиеше сок изтърси: "Опааааа, сока разляяяя Ники". Ама хич не беше сока да ви кажа! Последваха около още 5 пъти отказ и напикаване и два пъти: "бъзо, бъзо, бъзо", ама хич не успя да се сдържи и пак се понапика....
Та мисията се оказа безрезултатна!
Снощи му постригаха косата и сега прилича на престъпник! Поне съм доволна, че няма да му е вир вода главата!

Анна, надявам се всичко да е наред с майка ти!
Олче, пожелавам ти прекрасни медени изживявания!  Laughing Party

Няма нужда да ви казвам колко ми е горещо, а синът ми само се вре в мене и ми дудне: "мамо, на трамвая, на трамвая, на трамвая" или "мамо, на фонтана, на фонтана, на фонтана", последвано с мрънкане и гърчене.... Лудницата днес е на пълни обороти у дома!

Поне се надявам на леко прохладна вечер....

# 67
Добро утро!
Къде сте се изпокрили всички. Слагам едно кафенце за събуждане:

Ние сме в унисон с темата. Ивко от няколко дни като се присети и само реве: МУлето, мУлето. Така че още тази вечер заминаваме към морето. Бяхме се отказали да ходим , че кръстника има имен ден в неделя, но няма начин просто. Ще бързаме после да уважим и него!

# 68
Здравейте,

Ние утре заминаваме във ваканция и по естествено стечение на обстоятелствата днес е натоварен работен ден.
Компанията за морето се състои от двама възрастни и три деца, следователно "почивка" е неточен термин за това, което ми предстои през следващите две седмици.
Ето малко снимки на моето дете от това лято, че толкова отдавна не е изтипосван в нета, че ако го видите на улицата няма да го познаете. Ето ги http://www.foto.bg/showgallery.php/cat/5420 .

Желая ви хубаво лято и приятни емоции.

# 69
Успокоявам се,че постоянното мрънкане и хленчене с неясни претенции за всичко не е само при нас Mr. GreenИнтересното е че всичко започна с тръгването на ясла и се проявява само като сме навън-вкъщи е спокоен и си се забавлява сам без да ме закача.Ама мога ли само в къщи да го държа.

Е приятен ден  Laughing

# 70
Здравейте мами.
Ние се прибрахме благополучно, и имах доста да чета. Най-после смогнах. Честит рожден ден на патерици на Анна и Пейзи. Честита годишнина на Олчето и Ирка. Пожелавам ви здраве и много щастие.  bouquet
Много се притеснявах, как ще се отрази пътя на малчо, но той беше много спокоен и тати ни обеща и други пътешествия bowuu  Миналата година не искаие да излезе от морето, а тази пък обратното, не искаше да влезе. И хитреца се оправдаваше, че водата била студена, пък даже и с пръстче не я е докосвал. Съжалявам, че не взехме количката с нас. С тези дълги разходки и постоянно носене на ръце не се издържаше, добре че се сменяхме с тати. Ето малко снимки и от нас smile3509

# 71
  • Варна
Добро утро!!!

Хайде разпишете се всички, къде замряхте?!?!

Руменчо и Марто, големи сладури!

# 72
  • София
хей хей и от мен Wink

с мийчето гледаме мис пиги как пее или както казва тя: ето пасето!!

заповядайте:
http://www.youtube.com/watch?v=5-OMCK0aj6I&feature=related

ръш, колко хубава почивка,къде бяхте, че изтървах подробности? Flutter

хайде лек от нас Hug и виф, продължавам с кафенцето ти Simple Smile

# 73
  • Varna
rush,  да си на златните и да не се обадите Cry.

# 74
Да напиша 2 реда, че нещо темата ни съвсем замря.
Днес опитах да сложа гащи вместо памперс на Криси. С идеята, че ще сме навън и ако трябва ще сменям. Провал. Той седна до потока с тях, намокри се хубаво и аз му сложих памперс и боди.
Дойдоха и съседските деца и той хукна с тях. До тук бяхме с пробите за сваляне на памперс. Първо ще си взема памперс-гащи и тогава ще пробвам пак.
Идеята на майка ми да ползвам само гащи не беше добра за нас.

Криси ме прави на луда през последните 2 дена. Вчера го преобличах 5 пъти, а днес сме на 3-тия комплект дрехи. Пуснах му детско и се надявам да заспи пред него. Че вчера се приспивахме 2 часа и накрая заспа от рев.
Майка ми и мъжа ми го проспиват от раз.
Но при мен не става. Казва ми тао-тао и отива при брат си...

Общи условия

Активация на акаунт