Страйпърче, и ние напикаваме доста комплекти..... ама кво да се прави, нали трябва да се научи. Напоследък се усеща като почне да пиша и се стиска и веднага казва и бяга към гърнето. Е вярно е опишал гащите, но е напредък някакъв. А и в тази жега не мога да му сложа пак памперс. Даже нощем го оставям по гащи, ако се напиша- напиша.... ще перем. През седмицата единия ден като ходихме по работа и знаех, че няма къде да го изпишкам, сложиш памперс-гащи... е така се обрина миналия .... И май ще се разделяме с памперсите, независимо от мокрите гащи. В началото се ядосвах, тормозех се, даже му се карах... но вече претръпнах с опикаването
Да ви се оплача - вчера като се прибра мъж ми, отидохме до магазина. А после не можахме да си отключим и разбихме вратата. Съответно вратата се откърши от всякъде заради здравата брава. И вчера и днес ще сме затворници, да си пазим къщата. Че сигурно и утре де, докато мъжо измисли с какво да се залостим
Слагам по едно кафенце
....че така ме е стегнала шапката от топлото,че ме мързи да гледам.........ама вчера май направих топлинен удар
-ходихме на националното тунинг изложение и там един кър,сянка ням-тук-там некоя шатричка....и като се напекли тия ми ти коли и камъни-направо се опекохме...........ама пусто тоя път трябваше татито да удовлетворим през уикенда....но днес и не помисляме за излизане/или поне най-рано довечера ще е/.
-т.е. обекта/дИвчо,де/,явно не е доузрял за идеята,защото той нито се спира като върши естествените си нужди,нито след това му пречи,че е омазан и мокър.... пробвахме какаво ли не-на гърне,на тоалетна,на детска седалка,под душа...с гащи,без гащи.....батко му се включи в нагледната агитация,но уви...освен,че имаше находки из целия апартамент-друг ефект-никакъв....та май ще чакаме поне да вземе да се усеща като прави нещо.....или поне да почне да се заседява на местата за вършене на работа/че и това е мисия невъзможна/ 
....ама засега се опитваме да се справим с игнор..но като гледам май той е по-инат и води по точки.......а и лошото е,че е така за всяко нещо-и като иска и като не иска нещо,като му се спи,като му се яде.....не помня баткото да ми е правил такива циркове-ама може и да съм забравила ,знам ли
та ,Гери не сте само вие,а и не е от яслите-Иво нали не ходи,а и у нас е предимно вкъщи цирка-навън биваме като поведение...

, а само ще кажа, че очаквам с нетърпение петък, 17 часа, когато си пристига брат ми с братовчедката на Николчо. Вече броя дните като затворниците - задрасквам си чертички...

Така приключи нашата почивка и се прибрахме в Стара Загора.
На именниците честито. 
.....а аз не съм гладила от незнам кога и наличните дълги били изчерпени 
И понеже и ние бяхме в кюпа (със самото дете- не, но игра с играчките, пипаше шишето му за вода и пр. ) сега съм направо пред нервна криза и яко ме е подгонило шубето, щото и аз не съм я карала
/,ама докато отпразнуваме победата на нашите любимци.......и сайта го затвориха за ремонт......и три часа го ремонтираха....та затова със закъснение отговарям.......

Следващия път ще звънна.
и как няма да е така като по цял ден гледа дискавари и самолетните катастрофи. Но до есента има време, дано го навия. Аз никъде не съм ходила освен в Гърция и Македония, но много ми се пътуваааа.
като мъжете, но пък така се страхувам да не се опикае.
, че няколко дни няма да ми е до възпитание...