МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море!

• 15 472
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Лелеее, още малко и ще станат 24 часа без никой да пише в темичката  Sunglasses

Страйпърче, и ние напикаваме доста комплекти..... ама кво да се прави, нали трябва да се научи. Напоследък се усеща като почне да пиша и се стиска и веднага казва и бяга към гърнето. Е вярно е опишал гащите, но е напредък някакъв. А и в тази жега не мога да му сложа пак памперс. Даже нощем го оставям по гащи, ако се напиша- напиша.... ще перем. През седмицата единия ден като ходихме по работа и знаех, че няма къде да го изпишкам, сложиш памперс-гащи... е така се обрина миналия .... И май ще се разделяме с памперсите, независимо от мокрите гащи. В началото се ядосвах, тормозех се, даже му се карах... но вече претръпнах с опикаването  Mr. Green

Да ви се оплача - вчера като се прибра мъж ми, отидохме до магазина. А после не можахме да си отключим и разбихме вратата. Съответно вратата се откърши от всякъде заради здравата брава. И вчера и днес ще сме затворници, да си пазим къщата. Че сигурно и утре де, докато мъжо измисли с какво да се залостим  Confused

Слагам по едно кафенце и ви пожелавам лек и приятен ден! И да се разпишете, ей... да не ви мислим...

# 76
Виф-че,специално заради теб и подканянето ти се разписвам Wink....че така ме е стегнала шапката от топлото,че ме мързи да гледам.........ама вчера май направих топлинен удар sweating-ходихме на националното тунинг изложение и там един кър,сянка ням-тук-там некоя шатричка....и като се напекли тия ми ти коли и камъни-направо се опекохме...........ама пусто тоя път трябваше татито да удовлетворим през уикенда....но днес и не помисляме за излизане/или поне най-рано довечера ще е/.
За нашата операция"махни памперс",мога да Ви докладвам,че приключи с пълно фиаско dont-т.е. обекта/дИвчо,де/,явно не е доузрял за идеята,защото той нито се спира като върши естествените си нужди,нито след това му пречи,че е омазан и мокър.... пробвахме какаво ли не-на гърне,на тоалетна,на детска седалка,под душа...с гащи,без гащи.....батко му се включи в нагледната агитация,но уви...освен,че имаше находки из целия апартамент-друг ефект-никакъв....та май ще чакаме поне да вземе да се усеща като прави нещо.....или поне да почне да се заседява на местата за вършене на работа/че и това е мисия невъзможна/ cry
Отделно,че от няколко дни сме на вълна тръшкане на земята,съпроводена с писъци и крясъци tantrum nuts #Milti Confounded Rage devil....ама засега се опитваме да се справим с игнор..но като гледам май той е по-инат и води по точки.......а и лошото е,че е така за всяко нещо-и като иска и като не иска нещо,като му се спи,като му се яде.....не помня баткото да ми е правил такива циркове-ама може и да съм забравила ,знам ли Thinking та ,Гери не сте само вие,а и не е от яслите-Иво нали не ходи,а и у нас е предимно вкъщи цирка-навън биваме като поведение...
Виф-че,друг път да знаеш,да звъните на ключар/поне в Пловдив повечето работят и на повикване-и обикновенно вършат работа в такива случаи,без да "зяносват "вратата/
Ох,явно много ме мързи и дори не се сещам какво да пиша.....явно и мозъчните ми клетки са си дали почивка-така,че ще пиша като излязат от летаргията.........

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 14:29 от Анонимен

# 77
Добър ден!
Хайде и аз да дам своя принос към отчетите!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СМАЙЛИ!
Честит имен ден на Петър на Ирка!
Да сте живи и здрави, много късмет и успехи!
Всички останали именници, за които не се сещам да се чувстват и те поздравени!  Hug
Днес и моя татко има имен ден и ви черпя за негово здраве:

Аз ще си преглътна този път оплакванията, независимо че може да ми приседнат на гърлото.
Нищо няма да споменавам за жегите  Naughty, а само ще кажа, че очаквам с нетърпение петък, 17 часа, когато си пристига брат ми с братовчедката на Николчо. Вече броя дните като затворниците - задрасквам си чертички...  Mr. Green

Хайде лек и весел ден и пишете, пишете, не се срамете   bouquet

# 78
  • София
хайде, честито и от мен на имениците днес, живи и здрави да са!

виф, не се ядосвай, станалото станало, здраве да е! люба ти е дала правилен съвет, то цял живот се учи човек....

ние ходихме на погача на наше бебенце и се върнахме преид малко, ей страхотна жега е днес, нищо че са 26 градуса показва... ама как няма да е, като само строежи из гео милев /там беше събитието в един ресторант/, дърветата вече са кът  Close

хайде, вие сте!

# 79
Да ви кажа че този уикенд се спасихме тотално от жегите даже в момента ми се струва хладно вкъщи-явно съм се преохладила Laughing

Вчера си измислих благовиден предлог да заведа фемилито на планина в мъглижкия балкан и ако щете вярвайте но изкарвах дребния на слънце,че под дебелите сенки ми ставаше хладно.На обяд легна на една полянка и заспа за около 30 секунди-просто не беше за вярване Mr. GreenСледобяд както си пиивахме кротко биричка такава буря се изви за минути,че едвам сварихме да приберем всичко в колата.

Днес мераприятието беше басейн в един спа център с минерална вода-купона беше абсолютен.Само дето ме учуди пасивността на Любо като видя водата,а аз си мислех че няма да можем да го изкараме от басейна.Със спането обаче ударихме на камък-трудно го приспах но за сметка на това бързо се събуди #Cussing outТака приключи нашата почивка и се прибрахме в Стара Загора.

Хладна и приятна вечер bowuuНа именниците честито.

# 80
Честито на всички именици! Особено на Смайли! Да са живи и здрави и да ги злушат малките дребосъци.

В къщи е олеле. Криси е в стихията си. Отивам да мия и оправям след него.

# 81
  • Русе
   Честит празник на Смайли и всички, които празнуват днес!   
   И в Русе голяма жега тези дни, но ние нали сложихме климатик, та не се оплакваме много Wink
   За памперса - срам не срам - нямаме никакъв напредък вкъщи. Чак се чудя как в яслата използва гърнето, като тука изобщо не иска Thinking Само отчита резултата - "Мамо, моко" и нищо друго!
   Дарито от утре пак е на ясла, как ме е страх вече от тези болести ooooh!
   Ох, и аз не се сещам нищо интересно за писане... Броя вече дните до морето и нищо друго не ми влиза в главата...

# 82
Е,честито на именниците!Да са живи и здрави!  bouquet/Аз се сещам за Петя,Петър на Ирка и за Петя-Пипив/...ако има други-дане се скатават,а да почерпят..........а,и на Танчето татко и да се чуства поздравен/
Аз отивам да доглеждам финала на Европейското...с ютия в ръка,ама утре мойто мъж неможело по къси гащи да сключва сделки Crossing Arms.....а аз не съм гладила от незнам кога и наличните дълги били изчерпени ooooh!...аман,но пък смятам да се охлаждам с биричка докато гладя-та от мен едно"Наздраве" имате за сега......очаквам включване и от други гледащи мача.....

# 83
Добра вечер и от мен Simple Smile
Аз малко позачезнах...и пак съм за кратко, че то при мен или време няма, или ме мързи  Embarassed
От месец и нещо ходя на работа и едва сега мога да кажа, че почвам да посвиквам. Особено първите дни се бях отчаяла направо-нова програма, нов ритъм...и без непрекъснатото цвърчене на ДзерО наоколо...   Confused
По 'наболелия' въпрос за памперсите-мноооооооого далече сме от отказване, то не че и настоявам де  Embarassed Ама не съм се притеснила още  Mr. Green
Антон се променя неузнаваемо, от предишното неприлично свито дете е станал такъв 'отворко '(чак посяга на по-големите понякога), че все се чудя кога ли ще си изпроси боя някъде.
За сега се гледат с майка ми, пък по-натам, живот и здраве, смятам да го пращам на ясла. За целта, обаче, трябва да му направя всички имунизации, най-вече тая против шарките, дето я влачим от моналото лято и все не намирам ред (или е болен, или наоколо са болни, или се гласим за почивка... ooooh!) И за капак днес научавам, че едно от децата (редовните!) в парка е със шарка, а майката със целия си акъл (по скоро липсата на такъв  #Cussing out) го е пуснала при другите  #Crazy И понеже и ние бяхме в кюпа (със самото дете- не, но игра с играчките, пипаше шишето му за вода и пр. ) сега съм направо пред нервна криза и яко ме е подгонило шубето, щото и аз не съм я карала  ooooh!
Май друго няма...Честито на именниците-живи и здрави да са и много късмет да имат   bouquet

# 84
elf4e, не знам какво успокоение ще ти е - но е по-добре да изкарат шарките като малки. Казват, че после е по-трудно.

Кой празнува днес? Нещо не съм разбрала. Мислих, че Петър празнува на друг ден..

Нека всички, които празнуват - да бъдат живи и здрави.
Мъжът ми е на работа. И имали именик днес. Затова щял да се забави.

# 85
......очаквам включване и от други гледащи мача.....

Чакам с нетърпение развоя на събитията и новият Европейски шампион!
Наздраве, Кабранска!

# 86
Арко-ва,мерси за подкрепата/знам аз,че може да се разчита на теб Peace/,ама докато отпразнуваме победата на нашите любимци.......и сайта го затвориха за ремонт......и три часа го ремонтираха....та затова със закъснение отговарям.......
Елф-че,ние също сме били контактни с варицела тия дни....ама на-няма им нищо/пък трябваше вече да се прояви,ако има/...иначе и аз като Стайпър-чето викам да ги карат докато са малки.макар,че си представих и аз картинката да ми се ошарят двамцата вкупом...... Mr. Green
Айде,лека и спокойна,че пак осъмнах...ама да не мислите,че досега с ютията......там приключих бързо,бързо.......а,досега филми гледах.......ама все пак неделя беше и празник........

# 87
Добро утро Coffee  food010 kaffeetrmker_2
Честит имен ден на вчерашните именяци.
Иночка, програмата беше натоварена 3 дни на Варна при приятели и 5 дни на слънчев бряг. Но и телефона ти го нямах, но май това са оправдания BlushСледващия път ще звънна.
Ние имахме гост през уикенда, та намазахме с още малко приключения. Ходихме до Солун, показахме му и парк хотел Пирин- страхотно място, но цените са височки, Рупите, Мелник. Обичам пътешествията....
Човека пък ни покани на гости в Ню Йорк, но моичкият се оправдава със страх от самолети Crazy и как няма да е така като по цял ден гледа дискавари и самолетните катастрофи. Но до есента има време, дано го навия. Аз никъде не съм ходила освен в Гърция и Македония, но много ми се пътуваааа.
За памперсите и ние сме доникъде.  За спането слагам, но през другото време пикае навсякъде. Казва след като свърши работата. Не дава да го издържам.
Искам да попитам мъжките мами вие как издържате малчовците? Аз го издържах вдигнат и клекнал, но ми казаха да го свиквам прав newsm78 като мъжете, но пък така се страхувам да не се опикае.
Втори въпрос- как ги къпете?Ние досега го къпехме в бебешката ваничка, но започва да му отеснява, а пък се страхува от душа- тялото даваше, но главата не Naughty

# 88
Здравейте!
Ние се завърнахме от Слънчев бряг. Много весело си изкарахме на басейна. Морето е страшна мръсотия. Довлякло едни водорасли, боклуци да те  е гнус да влезеш. Ивко беше страшно щастлив на "муленцето", но днес е с температура.
За изпишкването аз го изпишквам прав. Най обича навън. В началото за да му е интересно пишкаше в чашка,която сам си държеше.
За къпането - къпя го с душа и един куп играчки които пълни с вода и разпилява из цялата баня, но е много щастлив така.
Аз отивам на РД на един колега тука набързо да го уважа и после ще бягам при детето , че с тази температура ме притеснява.

# 89
  • София
Привет!  Hug
И ние с М се завърнахме от пътешествие до к - са, чийто линк беше дала Анна. Страхотно изживяване, наистина ВСИЧКО беше страхотно. 
Най ми хареса на връщане минералният басейн в Добринище, уж за малко се отбихме, а киснахме 3 часа вътре, като коркови тапи. Страшен кеф... Crazy
Минахме и през Рилския манастир, тръпки ме побиват от това място, атмосферата ме вълнува и респектира всеки път... Изобщо много приятно изненадана останах, мястото е наистина страхотно и си струва. Човек се разнообразява и отпуска. Върнахме се с олекнали сърца и джобове... Embarassed
А дребният още е Морски  Laughing, като го чуя, все нещо се кара, киселее и мрънка... Май се е разглезил както си трябва  ooooh!, та ще стягаме коланите като се върне... Въпреки, че толкова ми липсва вече Sad, че няколко дни няма да ми е до възпитание...  Whistling
За памперси и пр. очовечителни постижения аз няма с какво да се похваля, както ви е известно. Майка ми го оставя  "на проветрение" на морето, но освен че препикава всичко наред, устремен и абсолютно несъзнаващ се  Mr. Greenкато Ивчо, в движение и абсолютен непукизъм, нищо друго не може да се постигне до момента. Ще сме си от дъртите магарета с памперси още кой знае колко време...  ooooh!
Ани, дано да не е нещо сериозно Т на Ивко, в събота точно като пътувахме се чух с майка ми и тя ми каза, че всички дечица, с които са се поопознали и сприятелили на морето, били болни от вирус с много висока Т... Много се притеснявам, но дано да минем между капките И ТОЗИ път...  Praynig
За къпането, от 1 годинка го къпем прав в банята с подвижния душ.
Нещо МНОГО мами ми се губят - змейковица, Катето, галюшана... да не изброявам, но липсват!!!  Naughty
Май изчерпах текущите теми.  Laughing

Весел и прохладен ден, и целувки на разбойниците от мен! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт