Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да позиционирам правилно бебето за кърмене?
Какви са симптомите на колики при бебето?
Кога се очаква да премине жълтеницата при бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да позиционирам правилно бебето за кърмене?
-
Какви са симптомите на колики при бебето?
-
Кога се очаква да премине жълтеницата при бебето?
Въпреки че времето за изчистване на жълтеницата може да варира, обикновено тя преминава за 1-2 седмици, но може да продължи до 1 месец. При кърмените бебета тя може да премине по-бавно, а при тези на адаптирано мляко малко по-бързо. Важно е да осигурите оптимално хранене и да избягвате прекомерното пиене на вода.
-
Как да се справя с повръщането на бебето след кърмене?
-
Как мога да разбера дали бебето ми има колики?
на мен нито бърз ход, нито дузината хорА дето изиграх на сватбата на мойта дружка (без да се щадя) ми помогнаха 
Ние имаме понякога такива, нормално е ...
.И друго да ви питам- вашите бебоци изпотяват ли им се главичките на която страна са спали? Аз я гледам на климатик -така каза джипито, че маже ако поддържаме 25-26 градуса. Но я къпим и на климатика и май доста духа та ме е страх да не я простудя. Моето дете не иска да пие вода
а в тази жега трябва. Как ли не я мъча и с лъжичка и не иска - при вас как е?Утре съм решила и аз да я изкарвам навън за сефте .Дано имам успех
. За днес приключвам,че малката се размрънка,отивам да се цедя. Хубав ден на всички мамчета
Аз се приготвям и тръгвам след малко. (Само мъъъничко ме е страх.)

.Аз днес бях при доки и водите ми са доста намалени та до края на седмицата може да има ново бебешко попълнение
.
лек ден .
. Искам да питам другите мами 2 в 1 имали ли сте някакви болки ,сигурно сте писали ама... Аз не съм имала никаква болка до сега и вече се моля да почват. 

Така правихме няколко пъти и с разните капки подавани с лъжичка
Освен мляко друго не близва
И цяла сутрин ми реве заради коликите
)
Успех на ElinaMD и всички други раждащи момичета днес!