Laredoute.fr - Всичко за поръчката! - 68 - 3 седмици до голямото намаление!

• 55 957
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 885
Да знаете този анурак дали върви с долницата ,която е на снимката долу или не?http://www.laredoute.fr/vente-le-survetement-aws.aspx?productid=324127769&documentid=346108&categoryid=38164491&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

# 886
joji04 онзи ден го пуснах  и мисля че си е комплект,защото в описанието пише и за панталона и за горничката  Peace

# 887
да помоля и аз за помощ!по опитните да помагат,моля-порьчах лот от 3 потника /с код,който вече не помня/,на 4 юни.всичко си беше на ред,получих потвьрдител имейл и т.н.,обаче седмица по-кьсно получих др. мейл,че не мога да използвам кода и няма да получа порьчката ....проверих в банката и имам теглене от сметката на 7 юни.
как мога да разбера дали не са ми пратили ваучьр?  newsm78

# 888
joji04 онзи ден го пуснах  и мисля че си е комплект,защото в описанието пише и за панталона и за горничката  Peace
Не мога само да разбера за момиченце или за момченце е?Заради джобовете се чудя? newsm78

# 889
babylove, ilianka,  да не ви разочаровам, но веднъж получих такова писмо за една поръчка и тя така и не пристигна. В суивито ми пишеше, че продуктите от поръчката ми от еди коя си дата ще се появят съвсем скоро там, но не се появиха, след време надписът изчезна.  Confused Когато им писах да ги питам кога ще ми обработят поръчката, ми отговориха, че такава поръчка няма.  Rolling Eyes

Аууууууууууууу!УжасТ.Надявам се че ще се появи в понеделник-защото повечето неща са бебешки дрешки и ескимоси и чувалчета за братовчедка ми която скоро ще ражда.И дрешки за моята принцеса.

# 890
да помоля и аз за помощ!по опитните да помагат,моля-порьчах лот от 3 потника /с код,който вече не помня/,на 4 юни.всичко си беше на ред,получих потвьрдител имейл и т.н.,обаче седмица по-кьсно получих др. мейл,че не мога да използвам кода и няма да получа порьчката ....проверих в банката и имам теглене от сметката на 7 юни.

Парите изтеглени ли са или само блокирани? На мен досега не ми се е случвало да ми теглят парите преди да изпратят колета  newsm78

# 891
  • на морето
babylove, ilianka,  да не ви разочаровам, но веднъж получих такова писмо за една поръчка и тя така и не пристигна. В суивито ми пишеше, че продуктите от поръчката ми от еди коя си дата ще се появят съвсем скоро там, но не се появиха, след време надписът изчезна.  Confused Когато им писах да ги питам кога ще ми обработят поръчката, ми отговориха, че такава поръчка няма.  Rolling Eyes

Аууууууууууууу!УжасТ.Надявам се че ще се появи в понеделник-защото повечето неща са бебешки дрешки и ескимоси и чувалчета за братовчедка ми която скоро ще ражда.И дрешки за моята принцеса.
Aйде и аз в кюпа със същия имейл за поръчка от вчера.Дано всичко да е ок.А вашите пари блокирани ли са,че аз не мога да вляза в сайта на дск да проверя.

# 892

Калоянис, не успях да открия къде си дала размерите на сакотоhttp://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7563981& … ue&ksource=-1,ако ти е удобно пак да ги дадеш   bouquet

видях , че Алекс ,също го има , ако на нея и е удобно за размери   bouquet

# 893
  • София
И аз имам същия имейл.Парите въобще не са нито теглени нито блокирани./и аз съм с карта на дск/Днес гледах че половината от нещата които съм поръчала вече ги няма и не знам дали като обработят поръчката ще ги имам или ще има ваучер. newsm78

# 894
Ама тея франсета големи шмекерии правят - свят да ти се завие... Вчера онези плетени гуменки от 0.60 цента сега ги мернах по около 6 евро, ама нещо не мога да ги отворя, а пък дългата пола с воланите от 1 евро, която за секунди се изчерпа сега гледам че се гизди за 4.58  smile3506
Не знам само аз ли имам проблем със сайта - първо въобще не ме пуска да си вляза в акаунта, и освен това като се опитам да отворя някой артикул ми отваря нещо друго  newsm78

# 895

Парите изтеглени ли са или само блокирани? На мен досега не ми се е случвало да ми теглят парите преди да изпратят колета  newsm78
жената в банката каза изтеглени,но не могла да ми извади разпечатка.в понеделник пак ще отида да проверя.

# 896
  • гр.Пловдив
Момичета някои може ли някой да отвори дънките на Талисиме. Като се сортират по цена вторите.
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-femme-pantal … mber=1&ps=asc

И пак да помоля, някой да ми даде линк към детските джинси (светло и тъмно розови) с цветята.
Мерси много.

# 897
... жената в банката каза изтеглени,но не могла да ми извади разпечатка.в понеделник пак ще отида да проверя.

Ако е била на гише, може и да не вижда кои са блокирани и кои изтеглени, поне в моята банка е така. Само от колцентъра (телефона на гърба на картата) ги различават. Обади се и питай.

# 898
бихте ли ми казали къде точно се въвеждат числа че да ми покаже неща до 1 евро

# 899
  • Там....където всичко е възможно ....
Ама тея франсета големи шмекерии правят - свят да ти се завие... Вчера онези плетени гуменки от 0.60 цента сега ги мернах по около 6 евро, ама нещо не мога да ги отворя, а пък дългата пола с воланите от 1 евро, която за секунди се изчерпа сега гледам че се гизди за 4.58  smile3506
Не знам само аз ли имам проблем със сайта - първо въобще не ме пуска да си вляза в акаунта, и освен това като се опитам да отворя някой артикул ми отваря нещо друго  newsm78
A на мен ми направи впечатление с чехлите розовите по едно евро.Всички намалени продукти са сложени на две места ,веднъж намалени и веднях с предишната си цена.От кадето влезниш да ги поръчаш на такава цена ти ги слагат.... Wink
Проблеми със саита имам и аз #Cussing out

бихте ли ми казали къде точно се въвеждат числа че да ми покаже неща до 1 евро
http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx
Ето тук наи в дясно
Je peux préciser une fourchette
de prix :

entre    ?

et         ?

Общи условия

Активация на акаунт