В знойния разгар нашите ЦВЕТЯ са нежен дар и радват всеки взор - 29

• 34 022
  • 603
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Благодаря ви момичета! HugДеси, без да знам наистина днес пекох пиле. Simple Smile

Таша, страхотна ти е градинката, а за езерцето нямам думи просто, благородно ти завиждам.  bouquet

# 361
  • Пловдив
Честит празник на всички именници! Да ви е свято името!

# 362
geleva честит празник и от мен.

Таша цветята са страхотни. От грамофончетата имам и аз лилави, но не знаех, че се казват така. Те са саморасли у нас край плета. Всяка година има толкова много.

# 363
  • На края на света !
Да се оплача и аз от гъсеница в сандъчетата ми, от няколко дни я дебна и не мога да я открия, но днес детето я видя и я премахнах. Ужас всички цветенца ми наяде, дано да няма повече.  Crazy

Черпя ви за именния ден на мен, мъжът ми и детенце.  Hug 
Честит празник на всички именници ,да са живи и здрави всички
И аз да се оплача в една саксия с няколко коренчета папаи открих две малки гъсеници ,но твърде късно ,вече бяха оглозгали и стеблата  ooooh!и сега няма и помен от тях  Tiredмного крехки са тези растения ,добре че съм се запасила Mr. Green
а аз да ви се похваля днес бях на поход в планината ,сдобих се с няколко цветета и два вида папрати ,много трудно се изкореняват иначе срешнах няколко вида ,някои бяха прекрасни екземпляри Heart Eyesобаче ме е много яд ,че забравих фото апарата , #Cussing outимаше доста за снимане , Sadнищо решили сме с милото да ходим за боровинки и тогава ще го взема със сигурност,иначе имаше и диви ягодки ,набрах и високопланински чай ,от почти 2 000 м височина ,единия вид е мащерка ухае прекрасно и е с невероятно наситени лилави цветове ,а другия е жълт кантарйон ,той едва започва да цъфти на високото Peace
L 0 V E аз имам няколко цвята ипомеи ,събрала съм доста семенца ,и ще раздавам Peace

# 364

L 0 V E аз имам няколко цвята ипомеи ,събрала съм доста семенца ,и ще раздавам Peace
Кое се казва  ипомеи , защото така имената не ми говорат нищо.  Embarassed Трябва да видя цветето.  Rolling Eyes

# 365
  • На края на света !
L 0 V E извинявай  Embarassed,грамофончета  bouquet

# 366
L 0 V E извинявай  Embarassed,грамофончета  bouquet
Ясно. Ами може като тръгниш да раздаваш да кажеш. И аз ще искам  Rolling Eyes Peace

# 367
  • На края на света !
разбира се нека се посъберат повечко и ще ви дам Peace

# 368
Чародейка нареждам се и аз за семенца, че имам само лилави

# 369
  • На края на света !
Tasha на теб ти обещах първа ,чакам да се посъберат повече ,че да се паднат от всички видове  Peace

# 370
Здравейте, цветни мами!
Като специалистки, да ви питам, гледам си от година мандаринка от семка, и сега се чудя, изби и друго клонче до основата и сега са две почти еднакво високи. Снимах го, за да видите

Та въпросът ми е да го чупя ли това клонче, защото май взима от силата на другото и ако трябва, мога ли да го присадя в друга саксия? И как? Да го потопя във вода, за да пусне коренчета или направо в пръст  newsm78 Чичко Гугъл не ми каза много, затова се надявам вие да помогнете   bouquet

# 371
Tasha на теб ти обещах първа ,чакам да се посъберат повече ,че да се паднат от всички видове  Peace

Чародейка  Hug

# 372
Момичета, да почерпя и аз, днес имам имен ден!

и по повода се сдобих с още една нолина,невероятно красива,но още нямам снимки. Flutter

geleva, много здраве,късмет и любов на теб и на семейстото!

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 20:54 от Пазя го въф тайна!

# 373
 Пазя го въф тайна!,
 Hug
Да ти е живо и здраво името!

Да снимаш нолината!
Чакаме снимки

# 374
  • На края на света !
elin_a зависи как искаш да ти изглежда дръвчето ,иначе спокойно може да отчупиш клончето и да го посадиш под някое пластмасово шише ,и на сянка задължително ,майка ми така си хвана и мандаринки и лимони и портокалче  Peace

Общи условия

Активация на акаунт