В знойния разгар нашите ЦВЕТЯ са нежен дар и радват всеки взор - 29

• 34 091
  • 603
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
asq82 бялото циганче е разкошно. Догодина и аз искам такова  Joy
Нямаш проблем, ще го опаковам веднага  hahaha

asq82 направо в почвата ли ги беше набучила или ги държа в чашка с вода, за да пуснат коренчета?
Прекрасни са, наистина  Hug
Винаги във вода ги вкоренявам. Пускат коренчета за седмица най-много...явно мястото, където държа чашката с вода им допада...

# 91
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Love, то кучето не е виновно  Wink
то защо стои вързано и на него му трябва движение Peace

моето кученце като беше малко ходеше да си точи зъбите на стъблото на дървото на живота Joy
ама го научихме да не ходи  Peace

# 92
Love, то кучето не е виновно  Wink
то защо стои вързано и на него му трябва движение Peace

Ами няма как да е пуснато Асилеин...голямо е колкото една овца....Ако го държим пуснато няма да остане нищо живо из градината  Laughing Достатъчни са пу разходките всеки ден.

# 93
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Aitep,да си уговорим среща някъде в Габрово,пък и да поканим, ако има и други желаещи.Аз листенца от теменужки имам доста, а и клонки от Бенджамин,така че ,който желае да заповяда.Обаче вие предложете място и време на срещата, че аз не познавам много добре града.Всъщност се ориентирам само в центъра.
Нека всички за заповядат, които искат. Само аз работя в Севлиево и си идвам около 6 без нещо и по -  свободна съм събота и неделя  Laughing
aitep,къде работиш в Севлиево  Wink?Аз пък съм от Севлиево  Flutter.Другият месец се прибираме,може да се видим някой път.А може и да измислим някак да ти дам Пахирата,която ще нося на Деси да и я занесеш,ако е удобно,за да не я разкарвам... Hug
И на мен ми се появиха някакви малки бели гадинки по листата на петунията.Едната даже изсъхна и я изхвърлих,а на другата изрязах листата по които имаше.

Аз работя в Sibi фирмата се намира до стадиона имам обедна почивка от 12-13 и вечерта след 17 веднага се качваме в служебния бус за Габрово. Реши как ти е удобно и пиши  Wink
А комисионна за пратката ще ми дадеш ли  Laughing , майтапя се  Laughing

asq82 зимата как ги съхранявате циганчетата  Simple Smile

Аз пак да повдигна за срещата на габровските цветарки оказва се, че наистина другата седмица съм свободна и тази неделя. Както си личи от лентата на 13.07 ни е сватбата и хептен няма как  Sunglasses   

# 94
Привет момичета,
В тази горещина исках да попитам всеки ден ли поливате цветята?
Габровки,
Когато ви е удобно тогава,щом другата събота сте свободни тогава ще се съберем.  Peace
aitep ,
комисионната ще е от мен,
За Тедито ще им почерпка.  Hug
Пък като стана голяма пахирата ще има да раздавам и аз. Grinning

# 95
Привет момичета,
В тази горещина исках да попитам всеки ден ли поливате цветята?
Габровки,
Когато ви е удобно тогава,щом другата събота сте свободни тогава ще се съберем.  Peace
aitep ,
комисионната ще е от мен,
За Тедито ще им почерпка.  Hug
Пък като стана голяма пахирата ще има да раздавам и аз. Grinning

Някой цветя даже и сутрин ги поливам ако обичат повече вода. Мушкатата и сакъзите в горещините само веднъж иначе на два дена. Като ги поливам всеки ден редувам един път корените и един път по в страни нали не обичат много вода. Моите терасите са ми източна и западна и все едно сме в Африка  Mr. Green .А стайните според зависи поглеждам ги нали имат нужда и тогава  Sunglasses
С удоволствие ще ви бъда посредник и без комисионна важното е да си помагаме  Laughing който с каквото може   bouquet 

# 96
Здравейте! Досега само ви четях, но реших да напиша два реда и да ви покажа моите цветя тази година. Те са предимно летни, защото нямам къде да гледам стайни растения засега.
http://ina-snimki.blogspot.com/search/label/%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8F%202008

# 97
Какво се разбираме, габровки?Следващата събота е 5 юли,в 16, пред магазина зад църквата.Ако не съм разбрала добре ,казвайте.Мога да донеса клонки от бенджамин,ако има желаещи ,и листа от розова теманужка.

А как ще се познаем?Предлагам всяка да закичи по едно цвете зад ухото  Laughing

# 98
Здравейте! Досега само ви четях, но реших да напиша два реда и да ви покажа моите цветя тази година. Те са предимно летни, защото нямам къде да гледам стайни растения засега.
http://ina-snimki.blogspot.com/search/label/%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8F%202008
Лилавата петуния с острите връхчета е много красива  Heart Eyes

# 99
А как ще се познаем?Предлагам всяка да закичи по едно цвете зад ухото  Laughing

Joy Joy Joy

# 100
Здравей Инеса,
страхотни са ти цветенцата и са голяма красота.
aitep ,
мислех да ги поливам на два дена,но виждам че не достига и започнах всеки ден.
albenap,
Става, ако има нещо ще си пишем за промяна.
Остава 5 юли с китка или в ръка или зад ухо.  newsm10

# 101

Чудни са ти петуниите Heart Eyes

asq82 , много са хубави циганчетата, аз така и не съм завъждала от тях, но догодина ще се пробвам.

ifka_pifka , цикаса за кратко време са му пораснали листата, направо съм изумена.

# 102
Добре дошла с прекрасните си цветенца при нас! Много е красиво това, което ни показваш... само една малка забележчица -според мен това не е камбанка, а кандилка. Догодина пожелавам и камбанка (campanula) в градинката!!!

# 103
Мисля, че ще се познаем група жени запътили се за едно място се открояват  hahaha
За мене мястото и часа за удобни. Може през деня аз да отида на пробна прическа и грим и ще ме познаете  Joy  bowuu
Някой ако има предпочитания от моите цветя да сигнализира. Имам накъсани листа от лилава теменужка, другите са в период на хващане. 
albenap какъв ти е бенджамина, може да ми донесеш листо от теменужка.
инеса ДОБРЕ ДОШЛА  много ми харесаха върбинките, най - вече тъмната супер цвят   bouquet
desi като се наложи се поливат няма как, аз гледам пръстта и тогава поливам.
габровки разгледайте албума ми и си набележете какво искате дори ако не стане за първата ни среща  Embarassed да ви имам в предвид за по нататък.
Аз цветя не хвърлям ако случайно на нещо се откърши във вода или ако пресявам скоро го бодвам в пръст. Пролетта като си разреждах цветята и ми хартисаха едни трандексенции и никой не ги искаше и аз срязах три пластмасови шишета и ги набодох там.   

# 104
Не знам при вас как е, но тук е много много топло.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт