линк към старата
тумбата на бойните хлапета

Ники
Емили
Стела
Холи
Дани
Катрин
Нели-Елина
Вики
Юли

Жорко
Коко
Тано
Бобо
Нестор
Александър
и малките Павел и Георги
На всички мами и палавници слънчево, весело и здраво лято

Много ми се играе хорце 

Малкия ще ходи цяло лято,в неговата си градина ,като един месец ще са сборни групите само.А кога ще го водя ще си реша.

Нищо и няма като се събуди сутрин и кашля, да не би да ми прави няква алергия
Мисля да взема направление от ли4ната и да я закарам секрет да и вземат да видим (може некоя бактерийка ) Знам ли ве4е и аз 
Станала е една ДРУСЛА Все недоволна, все мрънка, отговаря и си прави квот си знае
Ааа... отсега тон в живота ми слага

)
Пък и градината и преди-след училищния сервиз са адски скъпи(половината ми заплата отива там
)
Цял ден ми беше супер притеснено да не се издъни нещо,а те всички много го харесаха.
Даже един колега игра шах с него.
По-едно време яко го хвана съклета и се чудеше каква дивотия да измисли. Беше се скрил под едно бюро и искаше да стряска шефа,ама добре,4е не му скочи.
..вечерта бяхме капнали и двамата и спахме като къпани. 
А дрехите й....подивяла съм с тях..само претенции,ревове,истерии. Днес отивахме на пазар и като се тръшна да излиза по бански и познайте..ами на нейната стана.
направо мре побърква 

че малкия започна да го удря и щипе
и го стресе
което той е правил само веднъж досега
ей тоя като полудя
едва ги укротих 

направо мре побърква 

че малкия започна да го удря и щипе
и го стресе
което той е правил само веднъж досега
ей тоя като полудя
едва ги укротих 

Не смее да отговаря,но като каже "нема" зна4и нема и нищо не може да го накара да каже нещо друго.И съответно си прави квото си е наумил
Другото е,4е не иска да казва "моля",а ми директно изстрелва..."дай това".......Няколко пъти стоя гладен и жаден,но не се прекърши
"