Лятото дойде и СЕПТЕМВРИЙЧЕТО отива на МОРЕ

• 16 237
  • 224
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И аз да драсна някой ред.
Нали Стела я няма и не се сещам какво да пиша.Резервирах клубче за РД,отговаря на почти всичките и изисквания Sunglasses
И на мен ми беше много трудно да свикна без детенце,но се радвам че е на село цяло лято,да дивее на воля,по цял ден да е на въздух и да не е в гадната прах и мръсотия на София.Даже почнах да съжалявам,че до сега не съм я пращала там.

# 136
С удоволствие бих ги пращала някъде на чист въздух  Peace че тук е ужасно мръсно за съжаление  Sick дори и като е поопразнена милата столица  #Crazy ама няма къде ...нашта баба е само на другия край у село Люлин  Joy затова гледам отвреме-навреме поне да им спретна по някоя 4-5 дневна почивка  Peace
утре големия го пращам при един приятел в Кърджали  Hug няма търпение миличкия да се видят  Wink
надявам се началото на септември да успея да откъсна 1 седмица и да сглобя една планинска или спа-почивка за 4-мата  newsm78 дано не ми мине котка път  Mr. Green

# 137
Ох Вяра ама и двете сме слу4или на баби  ooooh! Ти с една , а аз с две и пак същата работа    Tired
После второ .... е как да стане  Rolling Eyes

Гвен ние оня ден ходихме на плаж в Созопол, ако ти имах тела щях да ти дрънна да пием кафенце, ама УВИ....

Та така ние, ходиме по морската на разходка, до работа и обратно  в нас. На плаж много , много не ходиме, немога да издържам на тая жега  Outta Joint
От няколко дни ме е избила музата за готвене и само се въртим около пе4ката  Party А, после идва музата за ядене и така си дебелеем  Joy

# 138
Тедо, ти ме убиваш ...каква печка   food002 какви 5лв  Joy в тая жега бе жена  Mr. Green на плажа ти горещо   grinning039... а до печката не  newsm78

# 139
Хи-хи , а до пе4ката не ми е топло, нали климатика ба4ка  Peace

# 140
  • София
...
Гвен ние оня ден ходихме на плаж в Созопол, ако ти имах тела щях да ти дрънна да пием кафенце, ама УВИ....

....

Ееее,жалко! Веднага поправям грешката и ти го пращам.  bouquet

Колкото до бабите...какво да кажа...наглеждайте ги жените,усмихвайте им се - да са доволни. Аз така правя - пък децата като ги ядосват,какво да се прави...не можем да сменим нито едните,нито другите. Обявите пък хич не важат. Mr. Green

# 141
Гвен другия път ще ти дрънна Wink

# 142
Хей вие от кога тръгвате на градина  newsm78

# 143
  • София
Ние от 15 или 23,не сме решили още Laughing

# 144
Коко от 1.09 - щом отворят ДГ, че на бабата й свършва отпуската  Sick

# 145
  • Стара Загора
НИкол, ходи втора седмица вече, още са сборна група, но вчера са били 13-14 деца само, не са много.

# 146
Даниела това лято ходи на градина(добре че кмета издаде заповед да не почиват),само една седмица почива като бяхме на море и сега още една за другото море.

# 147
  • София
Тано не са го приели в желаната от мен градина. Tired
Не знам каква ще е алтернативата....или на частна за 1 година или трябва да пускам връзки (ама хич не ми се ще). Crossing Arms

# 148
Тано не са го приели в желаната от мен градина. Tired
Не знам каква ще е алтернативата....или на частна за 1 година или трябва да пускам връзки (ама хич не ми се ще). Crossing Arms
...Кате, какво значи хич не ми се ще  newsm78  no важното е на теб и на детенце да ви е добре  Praynig я действай  Peace
При мен такъв филм неемммаа  Joy особено ако касае децата  Thinking обръщам света надолу с главата  rotfImao нямам никакви скрупули и предрасъдъци  Naughty мъжа ми непрекъснато ми казва, че съм била най-нахалната и досадна майка сигурно  Mr. Green ама не ми пука  yes че ако не съм такава ...той както кара се с леко и мирно...децата му кой знае досега къде щяха да ходят на ясла, ДГ, училище и т.н. ..... Crossing Arms

# 149
Наща май ще по4ва от 08 ама още не се знае  newsm78 Ве4е искам да тръгва на градина , 4е  Crazy
Ама ако я пусна от 01 ще е в сборна група , после ще ги местят, дълга и широка  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт