ЮЛСКИ мами тръпнат вече, час по час се ражда бебче (тема 69)

• 13 738
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Kisa05 Ще пуснеш ли пак снимките на котетата, че аз не съм ги виждала Praynig
С удоволствие! Ето ги сладурчетата, като направя нови снимки ще пусна и тях. Вече не ги свърта в кашона и щъкат из стаята  Simple Smile
http://i304.photobucket.com/albums/nn168/kisa_05_bucket/DSC08728.jpg
http://i304.photobucket.com/albums/nn168/kisa_05_bucket/DSC08777.jpg
http://i304.photobucket.com/albums/nn168/kisa_05_bucket/DSC08774.jpg
http://i304.photobucket.com/albums/nn168/kisa_05_bucket/DSC08750.jpg

# 166
Олее, не мога да смогна да ви изчета, от петък само не съм влизала, а колко новини  ooooh!
Първо, честито на всички мами - Little Angel, Ивончето, Марински, Нип, Буча - да са ви живи и здрави дечицата, да растат, да папкат и много да ви слушкат, а на вас - бързо възстановяване   smile3525.
Стискам палци за утре за Джули и за Инка за сряда  fingerscrossed fingerscrossed, сигурно е много готино да знаеш, че утре ще си гушненш вече бебчето  Heart Eyes.
Сега да се отчета и аз, днес ходихме при доки, при който ще раждам, каза че всичко си е ок, бебка е към 2800, насочила се е добре надолу, така че няма проблеми, въпреки че ми е малко тесен таза. Каза ми и на мен да си купя глобулки да си слагам превантивно, че да съм подготвена за раждането.
В петък и събота, тъй като тати си беше тук за уикенда, купихме всичко, което беше останало да се пазарува, днес изпрах дрешките и утре като ги огладя и подредя, вече съм готова за бебка  Simple Smile, пък да видим тя кога ще реши да се ражда. Аз само 2 перални дрешки имах, вие какво перете по 5-6 перални  #Crazy
Ами това е засега, не помня какво друго щях да пиша, така че лека вечер на всички  Hug

Аз писах в старата тема и като го публикувах, видях че има нова тема, че и нови майчета Simple Smile
ЧЕСТИТО И НА ЛИАНА И НА МАЙРА!

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 19:22 от kupa

# 167
  • София
лелееее Kisa05  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама аз реших, че тази картинка на аватара, са други. Ама те са уникално красиви. Лелееее искам и  аз  Heart Eyes

ДеЩо  ooooh! извинявай, аз ги разгледах, а нищо не писах.Защото прескачах до кухнята да правя една торта и забравям какво съм чела- само шпионирах за бебета  Blush
Първо да кажа ,че си много хубава и имаш страхотни крака Mr. Green/кой каквото няма-това гледа/
И Детенцето ти е красавица и кухнята е трепач Peace Аз се чудех дали да взема на Дени кухня.Нищо че е момче, още го влекът и тези работи Wink Обаче нямаме място вече.
Още едни снимки гледах, ама забравих на кой са  Blush

Ох, момичета пишеме си ние тук , а някои вече почват да ги пристягат коремите  Laughing Ей, че хубав момент Hug

# 168
кетито, Деян си има кухня и играе много с нея - прави ми чай и настоява да пием, да бъркаме с лъжичка, прави "манджи" и ги соли и пипер им слага, пържи, вари, абе всичко, което кухнята подсказва. Само фурната ползва за гараж, слага си количките вътре.
А на ДеЩо май е дървена, ако добре видях, което е още по-приятно.

# 169
лелееее Kisa05  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама аз реших, че тази картинка на аватара, са други. Ама те са уникално красиви. Лелееее искам и  аз  Heart Eyes
На аватара е мамата, която си гушка едно от бебенцата  Heart Eyes

# 170
  • Sofia
Кетито, бива ли така да споменаваш какво готвиш Crossing Arms Че даже и видях коя точно торта правиш  chef
Ще ти дойда на гости за наказание hahaha

# 171
ЧЕСТИТО НА МАЙРА И ЛИАНА!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБКИТЕ И САМО ДА ВИ РАДВАТ!!!

Сакси, откакто ти започна да правиш темите и заваляха бебоците  Wink
Дещо....що не бяхме всички така финни като теб  Mr. Green
Мойте килца вече са +28  Crazy дано утре поне на прегледа ми кажат , че  Бебока е едър, че срам и резил на тия кила да не е  Whistling
Дуци, Ивоната не ти ли даде снимки днес на малката  Rolling Eyes

# 172
  • София
Whitewitch, на мен последният път докторът ми взе и влагалищен секрет и бръкна с ръка да види как е шийката. Беше ме много страх да не тръгна да раждам след този преглед, но докторът беше много внимателен и нямах проблеми. Въобще не ме боля нито по време на прегледа, нито след.
ДеЩо, снимките са много свежи. Като те гледах как си облечена и ми се доходи на плаж.

Момичета, моля да ми кажете за креватчетата-кошарки. Ще им слагате ли матрак???

# 173
[Момичета, моля да ми кажете за креватчетата-кошарки. Ще им слагате ли матрак???
На мен са ми обещали такава и ако решим бебката да спи в нея за постоянно, ще купим матрак, защото тези които вървят с кошарката са много тънички.

# 174
Мерси мерси. понеже ходя с дрехи, с които наистина изглеждам по-огромна, ми омръзна да слушам, че много съм наедряла, пък според мен съм си нормално като преди. А нося бански вместо сутиен, защото още не съм си купила нито бременен нито за кърмачки и ми убиват другите.

Нямам идея подуването от какво се получава. С Яна не са ми се подували така нито пръстите на ръцете, нито краката около кокалчетата. Вече не мога да си обувам сандалите и ходя с едни чехли, които ми подариха за РД, но са ми малки май и те..
Или е хормони, или от жегата, или задържаме течности, но аз пък не ям солено, или албумин в урината, което нямам идея какво означава. Моята приятелка с първата си бременност много се подуваше, втората не и то защото спря да яде солено. При мен го отдавам на жегите, тая седмица ще разбера дали не е албумина. Като си натисна ходилата за известно време и там където е било натиснато се сплесква мн грозно и е като вдлъбнато.  Laughing
А сутрин като се събудя  и джуките ми са като на Галя от Сатен и ме болят, та чак ще се пръснат.

Кухнята е дървена или там шперплат ли как се наричаше. Продава се на малки части и беше зор да се сглоби, то не са пантички, магнитчета, всяка дръжка на шкафче, всичко отделно се слага. Се едно сглабяш истинска мебел. И може да тече вода  и да мие чинии  Laughing

Уф, най-после отворих да става течение и вече се диша. От инат още не пускам климатика.

# 175
Ивона и колежката й по стая ме успокоиха, че второто секцио е много по-неболезнено от първото. И по-леко. Дай Боже Praynig
Има ли някакво логично обяснение за това или просто при тах така се е получило.
Дано наистина да е вярно. Дано дано. Аз не че се плаша. За сега съм си смела. Само поставянето на упойката не притеснява, че имам лоши спомени.

ДеЩоВиди видях снимките, как да не сме ги видели. Ама аз не забелязах да си подпухнала. Много си си добре стройна и елегантна. Браво на теб. А малката сладуранка направо да я разцелуваш. Аз като съм без дъщеря ми вече втора седмица и само се заглеждам по чуждите деца. С такова умиление гледам на тях.

За второто секцио... чисто любопитство..  Blush .на същото ли място правят разреза или не?
Да на същото място. Стария белег се изрязва и се прави само един. То остава и за всяко раждане да има нов белег.  #Crazy Да заприличаме на зебри.  hahaha hahaha hahaha

ДеЩоВиди пускай климатика и не му мисли. Аз вече от месец го ползвам. При нас на последния етаж на осем етажната паналка не се живее иначе. Като си представя как оживях миналото лято,  Embarassed нямам думи С Михаелка се къпахме по 5-6 пъти на ден само и само да се охладим. Иначе топлинен удър може да получиш.  Twisted Evil

# 176
  • София
Ох, болката от горната част на крака взе да се мести към гръбнака..  Rolling Eyes вече се клатя като пате и ходя тоооолкова бавно и смешно, че мъжът ми не се сдържа и все ми се смее, а после ме гушка и утешава...
Моля ви, кажете ми, че като родя ще ми мине веднага!  Praynig

Е, Коколина,  просто се чудех може ли да се реже така на същото място... в смисъл.. не знам... мислех, че местото е по-крехко.. хм.. както и да е... Важното е наистина да боли по-малко.

# 177
Момичета, моля да ми кажете за креватчетата-кошарки. Ще им слагате ли матрак???

Имаш предвид преносимите, нали? Взехме матраче за нея (отделно от сгъваемия дюшек дето си е за пътуване).

Моля ви, кажете ми, че като родя ще ми мине веднага!  Praynig

Ще минат тия болежки и ще дойдат други грижи. Обаче те ще са сладки  Laughing

# 178
Да ви се похваля със супер изгодната си покупка Grinning http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=250008&cat=10
 А, и още по-хубавото е 4е ве4е са ми превели парите от болни4ния за май  newsm44 Най-накрая и аз да взема пари от таз държава,стига само съм давала!

# 179
Я да ви питам болките от контракциите (тези наречени подготвителни, които не значат, че започва раждането) къде ги усещате. Аз имам чувството, че ми се стяга корема в горната част, където е стомаха по принцип (а сега не знам къде се е дянало милото стомахче  Joy Joy).
Много странно но е така. При всяко втвърдяване на корема ме боли горната част. Това нормално ли е. Момичетата които ходиха на лекции какво ще кажат???

Общи условия

Активация на акаунт