Искам да раждам вече

• 11 939
  • 202
  •   1
Отговори
# 75
  • Толбухин
Пожелавам ти живо и здраво бебе.
Мерсии Hug,но малката беше рожденничка на 13 юни Party Party.Незнам защо лентичката не се мести newsm78
Трябва да си смениш лентичката  Peace

# 76
Еййй момичета,май ми падна тапата Party.Вчера падна едно малко кафяво слузесто..,тази сутрин още малко newsm78....ама се понапънах малко от работа,чистих в къщи,метох градината ooooh!..и влязох да си хвърля душ.Като се подсушавах едно вече по голямо кафяво парче...нали е тапата??? newsm78 newsm78
И това въобще знак ли е,че днес ще родя newsm78.Предния път не съм обърнала да ми пада такова чудо отдолу Thinking

# 77
Една приятелка имаше 3 см разкритие, след 2 дни й падна тапата, но роди след 10 дни. Друга приятелка роди час и половина след като й падна тапата и без наличие на контракции в началото. Настъпването на родилния процес може да се прогнозира със същия успех както и прогнозирането на земетресение.  Sad
Но ти стискам палци всичко да мине безпроблемно и възможно най-скоро да си прегръщаш детенцето.  Hug

# 78
  • На тиха улица
Ох, падането на тапата не е индикация за скорошно раждане.И седмица без нея можеш да изкараш... Thinking
Дано родиш възможно най-скоро и възможно най-леко   bouquet

# 79
  • София
Ами някои мами си ходят с паднала тапа и по седмица, но при мен падна към 20.30 часа вечерта и в 05.30 сутринта се запознахме с бебата. Дано и при теб да е индикация, че след няколко часа ще се запознаете с бебенцето ти  Peace
Да ти е жива и здрава рожденничката   bouquet

# 80
Меган,стискам ти палци и ти желая леко и бързо раждане/нали знаеш,втория път е по-леко Wink/,и дано сестричката да е малко по-дребна от кака си,че да не те"озори" много/а,тя май и каката нещо се "назландисваше" навремето?...или се бъркам newsm78/

# 81
а,тя май и каката нещо се "назландисваше" навремето?...или се бъркам newsm78/

Не,не бъркаш Flutter..и нея е преносих една седмица,и ме тушираха,та така се почна раждането ooooh!.Хич нямаше намерение и тя да се показва на бял свят #2gunfire

# 82
Да знаеш, че сигурно овулацията ти е по-късно, отколкото смятат... Може и да бъркам, разбира се...  Peace  Та това може да е причина и преди и сега да си мислят, че преносваш...

# 83
  • София
Въпросът е страничен, но на лентичката на Елисе все стои това втори рожден ден... Колко всъщност е голяма каката?

# 84
Да знаеш, че сигурно овулацията ти е по-късно, отколкото смятат... Може и да бъркам, разбира се...  Peace  Та това може да е причина и преди и сега да си мислят, че преносваш...
И аз мисля така Peace.
Иначе ти стискам палци и ти желая леко, и бързо раждане.Виждам, че щерка ти има РД, та щеше да е интересно да правите РД-ни на едно Laughing.

# 85
а,тя май и каката нещо се "назландисваше" навремето?...или се бъркам newsm78/

Не,не бъркаш Flutter..и нея е преносих една седмица,и ме тушираха,та така се почна раждането ooooh!.Хич нямаше намерение и тя да се показва на бял свят #2gunfire
Ами,значи бърза работа нямаш,явно им е хубаво вътре Wink.............радвай се,че не е толкова топло и при вас,играй с Елис и спи колкото можеш/това последното ти го препоръчвам като най-важно/

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 16:08 от Анонимен

# 86
  • Ланкър, планините Овнерог
Първото раждане ми тръгна с падането на тапата-вечерта падна, сутринта родих. Ха, дано и при теб да е така скоро.

# 87
  • Плевен
Пожелавам ти леко раждане!
По лентичката се вижда,че дъщеричката ви днес има Рожден Ден.
Да ви е жива и здрава и да е послушна кака.  bouquet

# 88
  • София
Този рожден ден се виждаше на лентичката и вчера...

# 89
  • София
Честита ти рожденничка   bdbaloni
 Да е жива и здрава и много да ви радва и по послушна естественно

bouquet 
Лелееее, изтрай поне до утре, та дечицата ти да си имат различни рождени дни...  Wink

Мерсии Hug,но малката беше рожденничка на 13 юни Party Party.Незнам защо лентичката не се мести newsm78
Момичета, Елис не е рожденичка днес, просто мама има други "проблеми" Wink

Общи условия

Активация на акаунт