КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 30

• 22 383
  • 590
  •   1
Отговори
# 120
Мастерчеееее , сладурчееее....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

smile3534 smile3534 smile3534

А за това в коя стая е Вики  ooooh! ooooh! ooooh! Ако трябва да отида сама ще се забъркам.То са едни лабиринти,завойчета.....Който ходи да се обажда на Зиче,за да излезе някой да ви посрещне.Инче е голяма бърканица и заключени врати....Та така.

# 121
  • София
babka_jabka, честито на теб и всички около теб! Да са много щастливи младите и да се  txtloves

# 122
Жабче,
Ама тя голяма красавица щерката бе !
Да са щастливи и все така усмихнати и влюбени младите.
Ех,любов  ......
Мастерче,
 Hug Hug Hug

# 123
Жабке! Да са ти живи и здрави и все така влюбени и щастливи! Hug
Габи, горкото мъниче! Hug Кога щяхте да ходите на лекар да я видят?Доста се измъчи милото! Дано бързо му мине!
При мен нищо интересно - вчера и миналата вечер в къщи си раздигам багажа от хола(което ми е и спалня сега).Що кашони и чували напълних, а и доста хвърлям - ами то почти не си личи да се изпразва! newsm78
Имам чувството , че никога няма да успея да изпразня съвсем стаите. А трябва до края на седмицата, защото намерихме стопани на мебелите и казахме, че ще им ги дадем в неделя. Ама то много стока - трупали сме 30 години. А и другата седмица ще слагат дограмата и климатика и после ще започваме и истинкия ремонт.
А вие как я карате днес момичета?  bouquet

# 124
Дескаааа...

Марсиии  Hug Hug Hug Hug Hug,ама после като ви стане едно истичко,хубаво,новичко...Ехаааааа....

Днес ме е хванало лудото настроение.Горещо ми е и направо ми се ще да си съблека и кожата даже....И всичко ме дразни....Има ли някой като мене днес?

# 125
# 126
# 127
И аз и аз .
Иде ми някой да  #2gunfire #2gunfire

# 128
  • София
Днес ме е хванало лудото настроение.Горещо ми е и направо ми се ще да си съблека и кожата даже....И всичко ме дразни....Има ли някой като мене днес?

Имааа,  newsm47

# 129
Наборе  smile3532 smile3532 smile3532 ,че и два пъти....Хе-хееееее smile3533 smile3533

Аха ,ясноооо....не съм само аз ....хи-хи-хи-хи

# 130
  • Видин
Божеее, два пъти ми излезе поста Shocked

Ани Филипова, ти вече се записа.Добре дошла! welcome
Тук сме от млади майчета  до бабетки-кокетки Mr. Green
Можеш да се представиш с няколко думи  bouquet

Наборе,  Hug Hug

# 131
Жабче да са ти живи и здрави младите!  bouquet
Цял живот обичта им да е такава ,каквато е в момента! Hug

Мастерче и на мене ми е горещо,ама при мен е така от малка Joy Joy Joy
Поне по три пъти на ден казвам ,че мразя лятото и, че ако има за нещо за което да искам да е лято - то е морето.
Олелеее- къде си е месец август- чак тогава ще съм в отпуска Mr. Green
Хайде заповядай- за освежаване Hug

Иза всички,на които им е горещо

# 132
Всичко хубаво, но и аз съм баба и като как да се запиша в този тай прекрасен клуб ?
Ами Ане,добре дошла при нас newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 133
  • Кьолн
Здравейте момичета! От дълго време ви чета и сега се престраших да пиша при вас. Ще ме приемите ли? Да се представя: На 37г съм . В момента живея до Каварна. Имам 2 деца. Кака на почти 14г и бебче на почти 5 месеца. Вие сте много сладки и затова се престраших да пиша при вас. С две думи много ми допадате! Желая ви лек и прохладен ден!

# 134
                           Жабче , много са готини младите.А теб за малко да те сбъркам с тях.Блонди си гледам  Laughing! АЕ къде ви е малкия Краско?Май не сте успяли да го хванете в кадър  Laughing избягало ви е дяволчето! Hug
                            Ани , mozila  добре дошли при нас!!!
                            Мастърче,дай на ЛС телефон на Зиче.Ако успея да се измъкна да ида да видя Викито. Laughing С малчуганите не мога да ходя по болници,но дано се отвори прозорец.!
                            Морски момичета ,тези от Бургас , току що разбрах,че щерката май ще ходи командировка натам в края на юли.Ще откриват нов магазин " Зона" и тя подготвя откриването и рекламата.Така,че може и да пием по една бира с вас край морето привечер на хлад!А сега черпя с малинки!

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 15:30 от Didia

Общи условия

Активация на акаунт