КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 30

• 22 369
  • 590
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро и от мен!

Радвам се за всички хубави новини!

Весел ден на всички!

Клик! И днес се очакват 33 градуса в София, вчера бяха 34.

# 106
  • София
Браво, това да се чува и вече само здрави деца и повече срещи на хладно и сладки приказки.
Детенцето в Пирогов ли е сега или си го взеха?

# 107

Детенцето в Пирогов ли е сега или си го взеха?
Евентуално ще го изпишат в понеделник....

# 108
  • Видин
Добро утро!
Мастерче, рапорт приет! Simple Smile
Радавм се, че нещата се развиват добре за Викито и за всички около нея.ДЕцата са жилави, бързо се вазстановяват.
Аз се чудех къде изчезна, пък вие на софрата... Joy
При нас е жегаааа не се трае от сега Shocked

Ето едно прохладно място:

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 09:42 от Жаклин

# 109
                 Добро утро и от мен !  Laughing
                 Жабче , къде е Вики , в коя стая,етаж ? Ако ми остане време да отида! Дано има пролука , че с малчуганите в Пирогов не става  Sick
                  Доби,Мими е добре.Те мамата и татито понякога им става нещо  Mr. Green

# 110
  • София
Дидиа, и аз се ядосвам с мойта щерка.Вчера в най-голямата жега е седяла с внука на плажа от 11 до 19 ч. Обадих и се в 16.30 да го прибира,че ще изгори, тя не. И горкото е червено като варен рак, ама и тя де, дано разбере какво му е причинила.Мазала го била, ама и с мазане, за толкова време в тая жега, всеки ще изгори.Била му казвала да седи под чадъра, ама не я слушал - кое дете седи под чадър?

# 111
Здравейте, момичета!!!
Браво за Вики! От тук нататък бързо да се възстановява и да няма повече проблеми!

Зиче, Миши - радвам се с вас!  Hug Hug Hug
Габи, а вие как сте миличка? Ред е при вас нещата да тръгнат добре! Пожелавам ви го от сърце! newsm51
Хубав ден на всички!

# 112
Здравейте дружки! Радвам се за добрите новини за Вики, горкичкото, при тая сложна операция, добре, че всичко е минало успешно, добре, че вече е спокойна и дано за напред няма проблеми.
Дано и малкото Габи по-бързо да се оправи, че в тая жега наистина е много изнервящо да си болен.
Мастърче, хубаво си изкарала гостито, браво! Peace
Жаки, местенцето е чудесно, а пък аз трябва да се завирам в кухнята да готвя. Confused
Лек ден на всички! Hug

# 113
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Дидка аз не съм ходила при Вики , Мастерче да каже в коя стая и къде е.  Hug

Мастерчеееее , сладурчееее....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето снимки от годежа на малката: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257267
Сватбата ще е октомври месец , само живи и здрави.  Praynig

Хубав ден на всички.  Heart Eyes

# 114
babka_jabka, много са хубави младите, и влюбени - все така да се обичат и да са щастливи - поне до сто години!

Браво на Вики - герой. Сега бързо да се възстановява!

Лек и прохладен ден на всички

# 115
  • София
Всички сте много хубави, честито, да се слушате и разбирате!
На баба жабка пожелавам догодина да гледа внучка. Е, само да помага от време на време.

# 116
  • Видин
Жабчеее, много са хубави!  bouquet
Да са живи и здрави най вече, и да ти подарят една внучка! Hug Hug Hug

# 117
Жабче, много радостни и хубави са младите, а вие да станете щастливи баба и дядо на много внучета.  bouquet

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 12:46 от didi***

# 118
Жабче,много са хубави младите,много да се обичат  loveuuu.Габи снощи много плака,почти цяла нощ,спали сме няма и два часа.Сутринта я оставих на леля ми да я гледа,че водих Анелия на комисия за разпределяне в училище след осми клас,тя нали е на индивидуална програма и така трябвало.От това поне съм доволна,че ще е там където исках.Сега заспа newsm32,отивам и аз да легна малко,че съм скапана.

# 119
Всичко хубаво, но и аз съм баба и като как да се запиша в този тай прекрасен клуб ?

Общи условия

Активация на акаунт