КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 30

• 22 365
  • 590
  •   1
Отговори
# 90
  • София
      Оооо, Мел и Анджи ,здравей!Радвам се,че си при нас!При мама си е по-добре,нали?Радвай се на тези моменти,че ще ти липсват след години!

# 91
Те вече ми липсват и като дойда при мама ми е много хубаво.Вие как сте? Разбрах,че Вики има проблем,но всичко е наред.Дано се оправи детенце!

# 92
  • София
      Ох, стискам палци по-бързо да се оправи.И малкото Габче е със счупено краче, но не съм засичала Габи да питам дали днес е плакала като вчера.
      Габи,видях те горе!Кажи как е детенце!

# 93
      Диди, Доби, благодаря за пожеланията! Хич няма дя съм умна и разумна, но ми е време минало- колкото и да се напъвам, захапах шейсетте лазарника- вече не съм на мода! Ха,ха,ха!
      Здраве да е! Аз си харесвам възрастта- искам само децата ми и внуците ми да са добре и аз след тях!
      Янче, Мел, наздраве!
      Отивам да стягам багажа за утре и рано ще лягам, че рано ще ставам!

Да не ме забравите - два дни без мен!

Много се радвам за Вики! Бог ни чу!

ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ!  

# 94
  • Видин
Бравооо, за Вики, за Миши и за Зичка newsm44 newsm68 newsm44 newsm44 newsm68
Много целувки и бързо оздравяване Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Танче, весело изкарване на екскурзията и да направиш снимки Mr. Green Hug

Лека вечер, кокони Mr. Green

# 95
  • София
    Танче, не ни заблуждавай! Още ставаш!Пожелавам ти хубаво да си починеш и после да показваш снимки и да разказваш.
    Момичета налага се да освободя комп.,че Жоро има някаква работа и вероятно тази вечер повече няма да се появя.Та ви пожелавам приятна вечер и лека нощ!

# 96
  • Кубрат/ Пишурка

Наздраве,Танке! И дано изкараш весело!

И от мен ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩА!

# 97
ЛЕКА ВЕЧЕР И ПРИЯТНИ СЪНИЩА И ОТ МЕН!

# 98
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Е изпуснах ви , ма сега се качвам от вън.  Hug
Вики е добре , няколко пъти Миша разговаря с нея по телефона и звучеше ведро.  Praynig
Изкарахме си супер с гостенката Мастерчето.  Heart Eyes Дано и тя е доволна , мъж ми я хареса , паснаха си.  Wink Ми пиячите се намират.  Joy
Мастерчеееее , цунки миличка.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Мел , добре си ни дошла отново.   bouquet

ЛЕКА НОЩ ДА СПИТЕ В КОШ И ДА СЪНУВАТЕ ГРОШ!  Hug Hug Hug

# 99
babydust7Браво на Вики.Радвам се много за нея Hug.Габи тази вечер плака много,заспа в 23.30 часа.Днес се разходихме с нея,да купим памперси,а тя нервничеше по пътя.Хвърли си бибероната,докато пресичахме главната улица и една кола мина през нея.В двата детски магазина и в аптеката,дето ни бяха по път,нямаше същата.Купих две други,но не ги иска.Та незнам за бибата ли плака или че я боли. smile3524Лека и спокойна вечер на всички,аз отивам да се   bath1,че два дни нямало да има вода в Бургас smile3514.

# 100
Добро утроооо!
Радвам се за  Вики и цялото и семейство! Hug
Да си изпием кафенцето!

Успешен ден и дано не е толкова горещ като вчера ! Laughing

# 101
  • в малка спретната къщурка
ДОБРО УТРО !

Жена застава срещу вълшебното огледало и пита:
- Огледалце на стената, коя е най-красива на земята?
Огледалото троснато отговаря:
- Че мръдни се, за да мога да видя...

Сексапилна мадама отива на преглед при лекаря. Той й казва:
- Съблечете се.
- Ама мен ме е срам?
- Добре тогава, ще изгася лампата да не се притеснявате.
Тъмнина, шум от сваляне на дрехи. Мадамата пита:
- Къде да си оставя дрехите?
- Ей тук, на стола, върху моите.   

Успешен ден на всички !

# 102
  • София
Добро утро и от мен. Писах, писах и ме изхвърли и сега отново.
gabkata, мерси за кафенцето.   bouquet

Много се радвам, че Вики е добре и всичко е минало успешно.  

Танита, разбрах че отиваш на екскурзия-приятна почивка и весело изкарване.

ГАБИ*07 , ако правилно разбрах, че и при теб имало премеждия - малката Габи е със счупено краче.  Ще се оправи, не се притеснявай. В тази жега с гипсирано краче-то си е мъка за детенце, но те са жилави, ще се оправи.
Другата седмица и аз ще ида за 5 дни на Рибарица. Малко да отдъхнем извън къщи.

Приятен ден на всички.

# 103
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug Hug
Давам рапорт за вчерашното ми посещение в Пирогов и Драгалевци.... Wink

Вики беше вече добре и излязла напълно от упоиката.Операцията е била МНОГО тежка.Имало е много калцирано и много са я стъргали.Парчето,което е било отчупено доктора не го е харесал много,но все пак е имало живот в него и го е закрепил с едни игли,които ще се махнат в последствие.По време на операцията е получила  алергичен шок от упойката ooooh! ,но Мишето е предупредила предварително и са спасили положението....След 10-ина дена или 2 седмици ще идват пак в София за да я раздвижват под надзора на лекаря който я е оперирал,за да няма гаф.
 Викито е един голям герой.Държи се мъжки,не мрънка....Занесох й разни момичешки нещица и тя като грейнаааа   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Дядо й и беше купил едно GSM-че и детето само си се занимаваше и му беше весело,разнообразно и само снима...вика"Искам да те снимам....Ааа,и то ва искам да снимам"... Joy Joy Joy Сладурче!Дано и по-нататък всичко да е наред...

После мислех да се прибирам към нас,ОБАЧЕ ми излязоха криви сметките  hahaha hahaha hahaha Мишето и татко й ме забраха към Драгалевци при Жабче и Краси  ooooh! Ми тя Жабчето кат сложила една софра,едни салати  Hug Hug Hug....Краси извади бирите и ракиите и......Сещате се .....Хапване и сладки приказки до късно....

Та така....Затова ме нямаше вчера...РАПОРТ ДАДЕН!!!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 104
  • София
     Добро утро момичета!
Гъбке,благодаря за кафенцето.Плодове за сега не ям,но кафенцето ще си го изпия с вас.
Габи,знаеш ли колко ще останете с гипса?Не ви е лесно!То ако позахладее малко ще ви е по-добре.
Радвам се за Вики!Герой е тя,ще се оправи!
    Мастерче и за теб се радвам,че си отишла у Жабчето и че добре сте си изкарали.
    Аз след малко ще излизам.Лек и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт