КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 30

• 22 364
  • 590
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!

Цяла нощ се въртях като пумпал  не спах и съм като тази бабка горе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Прегръщам ви всички и като се пооправя ще ви пиша.

МАСТЕРЧЕ...

# 451

Мастерче,на теб не ти ли се полага отпуска,все пак? Или да сизираме Комисията в Хелзинки за експлоатация на "детски" труд и нарушаване на човешките права!То бива частна школа бива,ама  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Айде няма нужда  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Абе при нас когато учениците се поразпръснат тогава и ние почиваме по около 10-ина дни...

# 452
Добро утро - ведър и спокоен ден!

Снощи нещо ми бягаше сънят/неспокойна, напрегната/,
та днес ми е криво някакво.

Мастерче, ми да ги разпръскаме вече учениците - лято е, стига са се учили!!!

За всички  Hug  Heart Eyes

# 453
Добро утро и от мен! Hug
Много хубава идеята за морска среща - чак ви завиждам морски момичета! Ще чакаме снимки и пълен отчет! newsm10
Мастерче, ама ти не можеш ли поне за събота и неделя да си отидеш? newsm78
Зиче, аз следващия месец и нещо няма да имам нет у дома  - нали почваме ремонта. То ние спим вече на земята щот и легло си нямаме , пък ти викаш нет! smile3532
Ама от работа следя нещата изкъсо!
Габи, как сте ? Още малко остана! Дръжте се! smile3525
Гъбката, мерси за сутрешното кафе!  bouquet А за вкусотията до нея давам всичко каквото си поискаш(онова с ягодките и сметанката и сладичкото, запеченкото ......... мммммммммммм!!!!!!!!!!!)
Зиче, що така бе, не можеш да се отпуснеш след напрежението сигурно. Дано бързичко се съвземеш.
Дидиа, вчера гледах корковите неща разни. Идеята ти за онова за стената - чудесна , ама нямат със жълто - само с червено, синьо, бяло и зелено. Ще си сложим сигурно натурално кафяво.
Момичета - приятен и ползотворен ден! smile3525

# 454

Мастерче, ама ти не можеш ли поне за събота и неделя да си отидеш? newsm78

Аааа,тия луди работи с "иди ми - дойди ми" ги правех в лудите си години....Сега не мога ,защото много път бе...  ooooh!  и после работната седмица не мога да я изкарам....

# 455
Абе така е , ама не може ли да си краднеш един ден ?   Praynig И тогава няма да е толкова безумно!

# 456
Здравейте! Днес съм хукнала от сутринта интернета да плащам. Като забравих, че се чудих тая сутрин какво става. Мислехме да не го плащаме после, заради няколко дена, ама добре, че отидох - пресрочили сме лимита за два дни и са ми начислили около 300 лв., така че платих таксата за месеца и всичко се оправи. Пък и се чудех какво щях да правя 4 дни без интернет. Нямаше да знам какво сте решили за срещата. Мастърче, много съжалявам, че няма да можеш да дойдеш сега Sad, но другия път не си извинена. Naughty Ама помисли си пак! Praynig И сега според мен остава - 12 юли /събота/ или 13 юли /неделя/. Съобразявам се с това, че баба Янка след 9 юли може. Танита, какво е твоето мнение?

Лек ден на всички!

# 457
Абе така е , ама не може ли да си краднеш един ден ?   Praynig И тогава няма да е толкова безумно!
Не става Марси....Само двама човека си я движим школата.Много ще е егоистично от моя страна да си хвана шапката и да кажа"Аз ще пътувам и ще се върна в средата на седмицата щото...." И цялата работа да легне на плещите на един човек.Много е работата за сам човек....Затова когато ще почиваме - ще почиваме и двамата.....И без това колегата винаги ме замества,когато нещо не ми е добре....Ето миналат седмица ме замести във вторник и аз отидох до Пирогов при Зиче ,Мише и Вики....

# 458
Така си е! Не е редно да го товариш без наистина основателна причина! Жалко! Thinking Дано скоро ви намалеят учениците - абе тия хора не са ли чували за море! Е , точно сега им е времето да се топнат и разхладят, че и вие след тях!!!! Hug Hug Hug

# 459
  • в малка спретната къщурка
Здравейте,изчетох всичко и минавам за поздрав.
Зиче,сега избива цялото напрежение,но и това ще отмине.
Танита,какви са тези пожелания безопасен трябва ли да е......
Яжка,доста си натоварена май ?
Марси,Дидиа ни зарази с корка и аз сериозно се замислям
да направя една обиколка и да разгледам коркови красоти.
Мастерче,ще си работим и ще си се успокояваме сами.Работата ми е такава,
че след 15 юни почивката за мен е мираж,но свикнала съм и вече не ми
прави впечатление.

На всички,успешен ден !

# 460
: Дано скоро ви намалеят учениците - абе тия хора не са ли чували за море! Е , точно сега им е времето да се топнат и разхладят, че и вие след тях!!!! Hug Hug Hug
Joy Joy Joy Joy Joy И аз на това се надявам де.....И аз на тая кълка съм седнала и само чакам  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Фурийке,ще си се подкрепяме тука взаимно.... Hug Hug Hug Hug

# 461
То и аз с тоя ремонт сигурно ще съм с вас. И миналата година не успяхме да отидем на почивка и определено ми липсваше!
Много си мечтая това лято поне за по 2-3 дни да успяваме да избягаме от Русе.
И аз много се зарибих за корка- даже довечера ще идва майстор , който поставя корк да види какви са ни подовете (стар и увреден паркет) и да каже калко ще ни струва да сложим в двете стаи на пода. Дано да можем да си го позволим!

# 462
         ДОБЪР ДЕН МИЛИЧКИ!

И аз до сега нямах нет! Скука!

Диди, аз съм "ЗА"! Когато и да е, оправям бабата, един душ и съм на автобуса за центъра на града. Срещата зависи от вас. Предлагам - без да се налагам, да е в събота, та Янчето да може да си пътува в неделя, ако няма отпуснати повече дни. Чакам обаждания.
         Фурия, аз пиша от един месец и ми се струва, че понякога тона е като на партийно събрание. Жабчето внася хумор и колорит, но сега по "технически причини" е възпрепятствана! Мъча се да раздвижа малко "микроклимата", но не поддавате бе! Как една не сподели, че и се е случило нещо "по-така"! Само за заплати и грижи разни. Не  включвам тревогите по здравето- особено на децата ни- то е най-важното и ценно нещо в този живот!
         За мен вече секса отдавна е безопасен, даже ако е с чужд мъж ще ми вдигне цената! Но мъжете бяха по мое време- сега са или обратни или бедни! Нали виждам дядо Стефчо- вестниците ги чете в интернет, че били по 1лв. на павилионите. Като излиза му казвам- взема ли си някой лев, може да срещнеш някоя бивша колежка или съученичка, да я почерпиш едно кафе или безалкохолно! А той- "Те са с кръвно и кафе не пият, а и газираното им пречи!" Ха,ха,ха!

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 13:02 от Танита60

# 463
  • Кубрат/ Пишурка
 Зиче,и аз тази нощ много се въртях - уж не е пълнолуние,пък и аз не съм от тях,как Сийке,ама...Хайде при теб е по-обяснимо :ще има да сънуваш болницата и всичко свързано с нея! Как е сега Вики?Още ли е с гипс?Колко време ще трябва да се възстановява?

Мастерче,съжале боку,макар че и аз още не съм съобщила на никого - чакам подходящ момент. Въпреки това съм съгласна за събота.То отпуската ми е до 1 септември,но да не вися много там,че...

Марси,къде се намира тази Коркова къща?

# 464
Янче, в Русе е близо до бившия младежки дом , зад операта
 ул. “Хан Аспарух” №33, тел. 082/87-70-17;

и е представителен магазин на тази фирма
http://www.cork-bg.com/read.php?name=37&lang=bg
Разгледай ако те интересува и теб
А като дойдеш в Русе може да те заведа! Hug

Общи условия

Активация на акаунт