Координати на частна детска кухня Лакомник-Варна?

• 13 716
  • 96
  •   1
Отговори
# 15
Запис. Намъквам се в темичката ви, защото смятам да погостувам на варненци с детенцето си. Ако може да го запиша за седмица- две на кухнята ще е супер.

# 16
според мен 19 лв са си супер стига да предлагат качествена храна.. разнообразна и с подбрани продукти без сол и изкуствени подправки

# 17
много деца след 8-10 м вече не ядат готови пюрета
аз като сметна ако му готвя в къщи пак толкова ще ми дойде, и за да постигна това разнообразие трябва да си седим в къщи вместо по разходки
наистина всеки има различни представи за правилно хранене
аз чакам с нетърпение новата кухня да заработи , при положение че избора  беше само един - държавна все се надявам ,че каквото и да е ще е по - добро

# 18
Вижте далеч съм от мисълта да превръщам темата в спор до колко вкусна и полезна е храната от държавната кухня, колко струва и други подобни. Така или иначе никой не ми гарантира с какви суровини готвят и в частната. За пюретата и аз купувам Хип, но не става въпрос за това, защото много деца се изхранват с Ганчев за 3лв на ден и растат живи и здрави, говоря в общия случай.

Ще се радвам и ще съм благодарна ако някой сподели впечатления от вкуса, доставката и всичко около "Лакомник" от първа ръка.
Противоречив ти е поста,но това си е твоя работа.

# 19
  • Варна
В крайна сметка някой знае ли кога със сигурност ще заработи ?
Аз се навих да я пробвам  Grinning, надявам се да остана доволна .

# 20
У В края на иналата седмиц разговарях със собственичката и тя ми каза, че кухнята започва работа от 07.07.2008. За тази седмица не съм се зписала, защото вече си бях купила купони от общинската кухня. Когато взема храна от частната кунхя ще споделя впечатления.

# 21
Онзи ден говорих по телефона с жената, обясни ми че в понеделник т.е. днес трябва по закон да й дадат отговор дали започва работа или не. Беше много ядосана, защото според нея едва ли не искали да я откажат, но за моя радост тя е твърдо решена кухнята да заработи.  Grinning Представила им е всички необходими сертификати и обеща към края на седмицата да се обади на всички, които са се интересували, така че очаквам включване.  Praynig  Laughing

# 22
Запис да следя темата- мисля да я пробвам частната кухня да видим как ще е Hug

# 23
И аз се записвам да следя темата

# 24
# 25
Някой има ли информация отвори ли тази кухня и впечатления от храната там?

# 26
още не са започнали работа
със сигурност като всяко частно нещо ще се постараят и ще е в пъти по добра от държавната

# 27
  • Варна
И аз се записвам да изчакам отзиви. Засега готвя, но от октомври съм на работа и това може да ме улесни с готвенето поне за детето.

# 28
дано да е скоро, че аз се надявах ако е хубава храната да се включа вече, че в тази жега не ми се ходи по слънцето!

# 29
  • Варна
Браво на мадамата. След време и аз ще ползвам тая услуга с носенето до в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт