Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 14 ...

• 26 005
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета,влизам за да се запиша за рожденник,ако срещата е утре вечер и аз ще дойда.

# 136
  • По света и У нас
Срещата се променя за днес /сряда/ - 6ти август
Място: кафето на Краставицата /там където по принцип се събираме за тръгване към Средец/Бата/, отвън - нали има и малка детска площадка  Peace/ за тези, които ще са с дечица/
Час: 18 - 18:30 ч.

Който има възможност да намине, ще е супер  Peace - МЕРЕЛИН би искала да сподели някои неща с нас Peace

Velvet_s - това за Океана звучи  Heart Eyes, но си го запазваме за следващия път  Hug

# 137
ок , там съм    Peace

# 138
Аз  се чудя още Thinking.

# 139
не съм писала цяла вечност. макар и по-късно ще дойдем със стефан на краставицата. до тогава.

# 140
попи не се чуди много че ти забравих физиономията  Heart Eyes .
ама защо срещата се измества?то не пречи и днес и утре  Mr. Green .
аз съм там де.

# 141
Люси, много бързо тръгна и забравих да ти обърна внимание за СМС-те. Днес получих 4  Mr. Green, главозамаях се, че така настоятелно ме каниш  Crazy. Не за това дойдох де, просто ми беше на чалъм. А друг път получавам само по два. Не знам защо така се получава, но все пак парички струват. Wink
Сиси, май нама да имаме пряка видимост. Кооперацията по средата пречи. Sad

# 142
  • тъгата в мен
Някой има ли какво да сподели от срещата?
По всичко е видно,че не съм присъствала и то въпреки получения смс Embarassed

# 143
съжалявам, но пропуснах срещата, въпреки мерака. имах телефоните само на шеди и люси, те си бяха тръгнали вече, а часът вървеше към осем.

# 144
  • По света и У нас
Мда, във връзка с смс-ите, тела ми изглежда имаше друго мнение по въпроса и държеше да ги получите по няколко пъти  Mr. Green

Вчера успяхме да се съберем прилично количество /въпреки отпускарско-работния сезон  Mr. Green/
Ето какво пообсъдихме и какво решихме /само моля за корекции, тъй като рано-рано тръгнах - не успях да остана докрая  Embarassed/:

- ще се организира за 1ви път в Бургас КАМПАНИЯ по набиране на учебни пособия във връзка с началото на Новата Учебна Година  Grinning, под шапката на ДБМ /подобно на другите градове, където има клонове на ДБМ/.
В тази връзка МЕРЕЛИН ще потърси съдействие и поиска разрешение от ДБМ. Ще трябва да се пусне отново молба до Общината, т.е. ще имаме нужда от тяхното разрешение за мястото, където ще се проведе.
Относно мястото: спрягахме входа на Морската градина откъм Пантеона /поради улесненото спиране заради близкия паркинг/ - това ли остана последно  newsm78
Относно конкретния ден /предвидено е само в един ден да се направи/ се спрягаше 13ти септември /събота/
Като часове: 9-13 ч. /или на друг ваирант се спряхте  newsm78, бързо да си признавате  Mr. Green/
Събраните материали ще бъдат разпределени между: Помощното училище в Бургас, Дома в Средец, Дома в Бата, Комплекса за социални услуги в Бургас.  Peace
Разпространението на информацията да се направи: освен чрез медиите /Ели, май пак ще имаме нужда от твоето съдействие  Grinning/, също така и чрез плакати в близост или вътре в сградите на детски градини и училища. Тук ще имаме нужда от съдействието на Директорите. А също така да не забравяме и флаерите.

- Относно следващото ходене към Средец /какво се реши накрая, някаква дата определи ли се  Thinking/
Velvet_s има една идея относно монтажа на тентата, ще и трябва малко време да провери. Надявам се да се получи  Praynig

- Относно следващото тържество за РД в Средец:след 11ти ще се чуя с Директорката и ще пусна повече инфо  Peace

- Беше решено да подкрепим молбата на Комплекса за социални услуги в Бургас, относно индивидуални подаръци за дечицата /клиенти на Комплекса/, рожденници в определените месеца. От Комплекса към момента съдействие за тържество/почерпка не са търсили  Peace Днес ще се опитам да мина, да разбера нещо повече и по-късно отново ще пиша  Peace

- Относно майката с 4тирите дечица /от които 2 близначета/, на която Комплекса последно помага . Към момента ни помолиха нищо повече конкретно за тях да не носим, поне докато семейството не се пренесе в новото жилище /което Общината дава в МР/. Имаше идея да им се помогне с пренасянето, в случай че имат нужда  Thinking

GJK - днес най-накрая ще ти звънна  Blush да задействаме и закупуването на памперсите за Комплекса /Предварително   bouquet  bouquet  bouquet на твоите хора за транспорта/

Хъммм и да ме пооткоригирате  Whistling, в случай че нещо съм оплескала  Blush

# 145
  • Бургас
За ходене в Средец, се спрегна 16.08. /зругата събота/ - хайде казвайте, че на мен много ми се ходи вече!
Относно кампанията Люси е писала подробно, горе долу това се реши някой ако има предложения да казва.
А ОСНОВНОТО РЕШЕНИЕ Е ДОВЕЧЕРА КЪМ 19-20 ЧАСА ДА ПИЕМ БИРА НА ОКЕАНА НА ПИКАДИЛИ   Mr. Green за сега сме аз, Ками и Соня, Попи евен. + деца, Сиси ще се опита, всички са добре дошли нали знаете,  Hug вчера с това кафе че и с деца пак беше тиха лудост, друго си е човек да седне на спокоиствие с питие в ръка  Sunglasses

# 146
  • По света и У нас
Аз за довечера съм много навита, но за съжаление отпадам  Sad
Да пийнете едно и за мен  Mr. Green

# 147
сврачеееее,как се радвам да те ...прочета  newsm78 !

запазила съм маса за 20 часа за минимум 10 човека така че мислете му!

за сега нямам инфо за монтажа на тентата

# 148
И аз отпадам за довечера за съжаление. До последно чаках мъжа ми да го видя кога ще тръгне от Арбанаси, но сега се чухме, скоро няма да тръгне, а и през Варна ще минава.

# 149
  • Бургас
Такаааа много сте несериозни,  Crossing Arms, оставихте ни с Ками и Соня да се напиваме сами, не ви е срам, а масата беше огромна- сигурно са ни помислили за някакви луди. Добре че на Соня гаджето /бъдеш мъж/ дойде да стои при нас малко да нарасне кворума Crazy

Общи условия

Активация на акаунт