Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 14 ...

• 26 002
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм ЗА закупуване на памперси и ЗА рожденните дни.
Надявам се в деня на монтажа на тентата мъжът ми да не е ангажиран с работа и да успее да се включи.Има желание.

И момичета, радвам се че ви допаднаха банерите.

# 121
Здравейте мамета  Hug
Одавна не съм се записвала в темата, защото много дълго време боледувахме и дори стигнахме до болница! Изписаха ни преди няколко дена и слава Богу вече сме добре!

Асе много ми харесаха банерите - страхотно си се справила smile3525 Моят фаворит определено е номер 1! Но съм съгласна с Люси - да се ползват и трите, т.е. на който каквото му хареса Peace

За рожденните дни на децата от Комплекса аз съм навита - само кажете кога ще има рожденници, за да можем да се подготвим!
Ще е много добре ако можем да зарадваме и тези дечица Peace

Люси от сега си заплювам рожденник от Средец - щом ще е към края на месеца, аз ще съм се върнала до тогава!

Тук в КК се свързах се едно ТПК, което шие на ишлеме! Имат останали доста ризи или блузи ( незнам как точно да ги опиша), но са само женски! Те са готови да дарятна някой дом! Мисълта ми е, който държи връзка с домът в Бата да попита колко момичета има там и аз като се прибирам към Бургас ще взама от тези блузки да им занесем, но трябва да знам колко горе-долу да взема ( а не е проблем да взема и по 2 на момиче )! Така че ще чакам да ми кажете колко бройки да взема Peace

# 122
Нали няма да ме забравите за подарък???? искам 1 детенце:) Имам нови черни мокасини №38 от естествена кожа, искате ли ги?

# 123
  • Бургас
Съгласна съм за и за памперсите и за рожденните дни  Peace
Ще говоря със сестра ми, относно транспорт от София.

# 124
и аз съм съгласна и за памперсите и за рд-тата

обаче въпроса е че и да искам да ида в комплекса не знам къде се намира  Confused и за това исках да ида с някой.
ако ще ходим в Средец утре,казвайте.ние преди малко се прибрахме от силистар и за утре съм свободна.

А среща кога ще има?!крайно несериозни сте!не сте ли поне малко жадни?за по една бира поне  Crossing Arms

# 125
Здравейте момичета,за хладилника вече не е проблем заминавам за елхово за две седмици и ще го докарам.Споменах на lucy че имам и от тези родопските одеяла доста а ние не ги ползваме нови са,но възниква един проблем те са в къщата в елхово а смятаме да я ремонтираме и ще трябва да я изпразня ще мога да ги докарам насам но няма да имам къде да ги складирам,опитах се да се свържа с комплекса да питам дали имат нужда но не ми вдигна никой телефона,ако някой има идея дали ще влязат в употреба на някой да казва че смятах да ги хвърлям а са доста.също така имам и порцеланови прибори чиний,купи,чаши за кафе някой с кутиите ако мислите че ще трябват казвайте да ги донеса и тях насам,има и мебели но са много стари като казвам стари имам пред вит от времето на баба ми но  и тях мога да домъкна ако са нужни но са много стари както казах и едва ли ще потрябват.имам срок от мадами за две седмици да изпразня къщата че ще хвърли всичко а на мен ми се свидят като знам че много хора нямат а аз чак да хвърлям.приготвила съм и един голям кашон с дрешки за деца от1месец до 2 годинки ако не е спешно за сега мога чак след като се върна да ви ги предоставя.

# 126
  • По света и У нас
RAVIA - олекнами като си смени ника  Mr. Green
И без да го предложе за списъка, от Комплекса вече го бяха предвидили /те дори още като отправиха молбата/ ми обясниха че в началото на всеки месец ще имат готовност и ще предоставят списък с рожденниците за месеца  Peace и на тях им е напълно ясно, че организацията ще отнеме време  Wink

Относно Бата и блузките, които предлага zajka   bouquet , Ками - ти или бубичко, може ли да проверите какво е положението  newsm78

Dencho - споко, ще предвидим един РД, колко му е  Wink

GJK - ще ти звънна /за по-лесно/ да се разберем относно памперсите: поръчка, парички, транспорт и т.н.

Velvet_s - днес мисля да отскоча до Комплекса някъде след 12:30 ч. .... освен ако си на линия, да ти прозвъня  Thinking
Относно срещата, бях предложила ден още миналата седмица, но нещо се скътахте  Whistling, твоя милост също  Mr. Green

andji.84 - супер за хладилника   bouquet Сега остава и многодетното майче скоро да го настанят в новото жилище  Peace Относно останалите неща, които имаш под ръка .... освен ще питам в Комплекса и ще те държа в течение  Peace
Относно дрешките, ако все още си в Бургас  Wink, и между тях има летни - дай ги насам  Hug Пускам ти на ЛС мобилния за по-лесна връзка  Peace

# 127
lucyl30  чакам да се обадиш.

# 128
здравейте Simple Smile

ходих до комлекса-намерих го лесно Simple Smile .занесох 3 каши  9 нишестета ( така се е паднало  Embarassed ) 6 пудинга 1 картофено пюре ( не знам дали става ) 2 пакета спагети 3 пакета макарони 1 фикс за спагети ( и той не знам дали ще им свърши работа ) 1 кг ориз 2 пастета (уж детски ) 1 консерва халва...май тва беше.
казаха че ще ги впишат към другите работи.също помолиха на този етап да не носим нищо докато се преместят,защото много неща се били натрупали.

относно АМ - днес ги поразгледах на няколко места ( майко мила!).в складовете няма почти разлика,както за АМ така и за пюрета и за каши.на Пикадили има промоция на фризо 3 - 7.79лв.четох че не е лошо,ама не знам.проблема е че е до изчерпване на количеството.продават го и с точки-253 .ако искате да по накупим,особено ако имате точки за даване ще е добре.иначе нищо им няма,не знам защо са в акция.тази от складовете каза,че като цяло АМ от миналата седмица са вдигнати и за това ми стана интересно.

# 129
  • По света и У нас
Velvet_s - супер си се справила   bouquet Значи все пак го намери  Wink
Относно АМ, при ГАБИ*07 има 1 кутия .... само ще видя кога да измисля да мина да я взема .... Предполагам, че следващата среща на социалните със семейството ще е така или иначе следващия понеделник, а дотогава има още малко време да действаме  Wink Идеята за Фризо също никак не е лоша  Peace

# 130
  • Бургас
Предлагам среща в четвъртък 07.08. където кажете    bouquet че ми се струва вече доста неща има да се обсъждат

# 131
  • на правилното място, в точното време
RAVIA - олекнами като си смени ника  Mr. Green

Пък аз си мислех, че ми отива и си ме харесвате и простичка  Mr. Green Еееех, обичам си ви!  bouquet Бройте ме за рожденник!  Peace

# 132
Извинте ме, обърках темата  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 14:40 от Dencho

# 133
четвъртък ме устройва мен  Peace

Равия, ми не ти отива, чак ми беше неудобно да се обръщам към теб   Embarassed

# 134
и аз съм съгласна за четвъртък,само казвайте къде Simple Smile .мога да ви предложа на океана в Пикадили  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт