Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 14 ...

• 26 000
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, девойки!
Аз преди време бях питала дали няма да ви влезе в работа един акордеон, който имам. Сега си повдигам питанката. Казвайте, ако мислите, че ще свърши работа някъде, да се уговаряме и някой да идва да го взима, че само го местя от едно място на друго.

# 106
  • Бургас
Аз вече съм на линия- след прекаран гаден летен вирус, цялото семейство се натръшкахме, абе гадна работа  #2gunfire #Cussing out #2gunfire
Кампари може би в Средец ще искат ама като идем, ще питам, в този ред на мисли МОМИЧЕТА хайде сега сериозно да решим кога ще ходим, те децата се опържиха сигурно вече без тенда!!

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 11:52 от madlena

# 107
Разчитам на теб, Мадлена, да не забравиш. Grinning

# 108
  • По света и У нас
Аз за уикенда, може и да съм на линия  newsm78 /поне така предполагам  Grinning/
Повече обаче ме притеснява монтажа на тентата  ooooh! .... Някой някакви идеи има ли  newsm78 .... защото мъж ми се оказа ангажиран следващите няколко уикенда  .... а и май с подръчни инструменти няма да може да се справим  ooooh!

andji.84 - супер за хладилника  Peace, както и за пералнята ..... Ще ги имаме впредвид  Hug ... Току що говорих с Комплекса .... На майчето с 4тирите дечица им предстои в скоро време преместване /ще бъдат в МР/ ... Те се нуждаят от хладилник .... а също така и пералнята ще им свърши чудесна работа, тъй като тяхната е към настоящия момент развалена /дали може да се поправи не знам  newsm78/ ...
Това от което имат нужда /оказа се че понастоящем Червения Кръст вече не им помага, той на кой ли въобще помага  newsm78/ е най-вече от ХРАНА в срок на годност /по възможност дори малко по продължителен/, да не се нуждае от съхранение в хладилник  ooooh! .... и най-вече да е подходяща за консумация от близнаците /които напомням бяха на 1 г. и 2-3 м./, т.е. поне на първо време ще трябва да се изключат бобовите храни  ooooh! .... ориентираха ме към: сухо мляко, брашно, ориз, макарони/спагети, фиде, олио, сухари, овесени ядки, бисквити, вафли, захар, всякакви видове консерви /които да не са много големи като грамаж, т.е.е да са подходящи най-много за 1-2 хранения, за да нямат нужда от съхранение в хладилник/, може би някакъв бульон на кубчета, както и чай  newsm78, не знам дали и някакви подправки  Thinking .... и въобще всичко друго за което се сетите и ви се стори подходящо  Peace
Аз ще се постарая още утре да отнеса нещичко, след което ще пиша Peace .... ако някой друг има възможност да помогне ще е супер  Hug

Кампари - съвсем ми е излетял акордеона от главата  Mr. Green
Но сега като спомена, още утре ще звънна в Средец  Peace ... другият вариант е Помощното училище или Комплекса за социални услуги в Бургас  Peace

# 109
Люси,утре като ходиш може ли и аз да дойда ако е преди обяд или до 1 часа например?мога да занеса някои неща.

# 110
  • Бургас
Люси според теб какви инструменти трябват? Аз ще питам пак мъж ми, предния път беше навит, сега дано няма работа. Но по лесно е ако знаем поне горе долу какви инструменти ще трябват? Някакви предположения  Thinking
А на тази майка с 4 децата направо не може ли да й носим нещата, или трябва да мине през Комплекса?

# 111
Здрасти!
Ето ги моите предложения за банер:
http://img297.imageshack.us/img297/6761/baner6jp3.gif
http://img210.imageshack.us/img210/5342/baner2ir6.gif
http://img523.imageshack.us/img523/8485/baner12gf5.gif

ако смятате че нещо може да се добави ли махне от тях за да станат по-добри като изпълнение, казвайте си.

# 112
  • Бургас
Ася супер са, на мен ми харесват най много № 1 и № 2, но сякаш № 1 ми е фаворит   bouquet

# 113
АСЯ  Hug супер си  Heart Eyes

аз съм за №1

# 114
Ася, първи номер е наистина много добро!  bouquet
Ками, забелязах, че в бургаската тема линка за тази е с препратка към старата тема под № 13.  Peace

# 115
Ася, и на мен най ми хареса 1.
за тортите за рожден ден в Средец не знам как ги взимате,но този път не поръчвайте защото ще ги взема от Амадеус.само ме интересува колко големи трябва да са.и кога щеше да е рождения ден?помня че беше август,но кога по точно?

# 116
  • Бургас
И аз съм за #1  Peace

Ще се ходи ли тази седмица до Средец ? Мъж ми обеща и той да помогне за тентата Simple Smile

# 117
  • Бургас
Ако решите да се ходи, ми се обадете аз съм на линия

# 118
  • По света и У нас
Така ... съжалявам момичета, че по-рано не се отчетох или че вчера не звънна, но да си призная честно само вчера сутринта и днес сутринта бях влизала в нета  Rolling Eyes ... и за капак тази сутринт ми направи проблем при отговора  и сега още един ooooh!, така че грабвайте пуканките докато е време  Mr. Green

- Относно банерите, Ася чудесно си се справила   bouquet, както винаги   Wink
На мен лично ми допада повече 2рия ...  но все пак както прецените  Peace
По принцип, един вариант ли се ще ползва /този на който са се спряли повечето/  Thinking или напр.и 3те или повече варианта, в зависимост от предпочитанията .... все пак всеки от нас има различен вкус  Peace

- За Средец  Grinning
Относно монтажа на тентата, не са проблем бормашина или винтоверт, по скоро трябва да се пробият дупки в земята /там е плочки и отдолу е май пръст .... но дали е само пръст, мъжа към Дома не можа много да ми помогне откъм инфо/ .... та за това трябва по-скоро някаква машинка /нещо като канго или подобно .... ще се опитам да разпитам повече мъжо довечера/ ... Иначе говорих с Мерелин /малката пак й е болничка  Sad/ за нейния познат, който изработва метални конструкции - с него няма да стане  ooooh!, поради голяма натовареност .... Остава вариант или нашите мъже ... или евентуално някаква фирма от Средец, която може да се занимава с монтаж на подобни конструкции  newsm78, не че имам въобще идея дали наистина съществува такава  Thinking
Velvet_s - супер за тържеството за РД  Hug По-скоро ще се състои в края на Август, дата ще уточним допълнително с Директорката, след като тя се върне от отпуска, т.е. след 11ти  Peace Само едно уточнение .... тъй като сега сезона е доста топличък ... торта не носим  Stop, заради крема, а сладкиш .... най-вече заради яйцата /до колкото знам същото е положението и с рожденните дни в детските градини  Peace/ ... така че ако от Амадеус могат да осигурят някакъв сладкиш без крем ще е супер  Peace Трябва ни с около 30 стандартни парчета /тъй като обикновено стандартните са доста големички .... на децата дават обикновено половината, т.е. ако са 60 стандартни парчета, ще е доста  ooooh!/

- За Комплекса:
Velvet_s, andji.84 - съжалявам, че не се обадих, но твърде късно видях съобщенията ви  Sad
Аз занесох, една торба с продукти / 1 пакет брашно, 1 пк. ориз, 1 пк. макарони, 1 пк. спагети, 1 пк.юфка, 1 пк.царевичен грис, 1 бут. олио, 1 пак.захар, 1 буркан грах, 3 опаковки бульончета - пилешки, телешки и зеленчуков, 2 пак. бисквити Закуска от 330 гр., 1 опаковка билков чай, 3 пакетчета нишесте с мляко/. Тъй като купих продуктите от Била, сухото мляко ми се видя на безумна цена  ooooh! ... така че го оставих за по-нататък от Метро. Забравих обаче да взема някоя и друга каша  ooooh!
Социалните споделиха, че семейството много ще се зарадва. Продуктите ще ги опишат и ще ни ги включат в Свидетелство за дарение.
До колкото разбрах, социалните нямат постоянна връзка с майката, тъй като няма телефон. Имат уговорка да се видят всеки понеделник между 13 и 15 ч. Някоя друг от вас ако успее да отнесе още нещо като храна до обяд ще е супер ... това че няма хладилник е доста затрудняващо относно избора на храна  ooooh!, но дано скоро ги преместят  Grinning
Относно постоянната връзка /т.е. телефона/, питах дали нещо не може да се направи  newsm78, т.е. дали би било удачно ако успеем да осигурим апарат и напр. предплатена карта. Казаха, че би било супер, дори да успеем с апарат, от Комплекса ще поемат грижата за карта ....
madlena - за директната помощ, трябва 1во да се говори с Директорката на Комплекса - Таня Колева, след това се говори и със семейството, т.е. дали са съгласни на директен контакт с нас .... все пак разни хора  Wink ... за момента знам, че са настанени в Зорница, ще бъдат преместени скоро в Меден Рудник   Peace
От Комплекса ни помолиха  Praynig за памперси , парички имаме, казвайте, да действаме ли  newsm78
Освен това ме попитаха дали нямаме някаква възможност да помогнем с подаръци за децата-рожденници на Комплекса. Накратко всеки месец имат по някой друг рожденник /от децата на които помагат/, има месеци и без  Wink. Биха се радвали много ако имаме възможност да помогнем по някакъв начин относно подаръка /за почерпка не става на въпрос  Wink/. Предварително в началото на месеца могат да ни дадат информация относно пола и възрастта на децата-рожденници, както и евентуално някакъв ориентир относно подаръка. Тъй като им разказах как празнуваме РД в Средец, поздравиха ни .... страхотно сме се справяли  Heart Eyes ... по същия начин бихме могли да процедираме и тук  Wink .... стига разбира се да има и кандидати между нас  Simple Smile Така че ако сте навити може да действаме  Hug Условията са същите като за РД, подарък съобразен с конкретната възраст /дори ако ни дадат насоки още по-добре/, на стойност до 10лв., красиво опакован  Heart Eyes ... този път и картички може да добавим, особено за по-големите дечица може да е интересно  Wink ....

# 119
  • на правилното място, в точното време
Ася,  bouquet Чудесна работа!

Момичета, позволявам си да се включа с мнение , относно РД на децата от комплекса. Люси, помолете да ви дадат списък с РД на децата. Така можете от предния месец да планирате нещата. Не винаги могат да реагират своевременно. НИе от две години имаме такава практика с Децата с увреждания от центъра и тези, които ни подават като сигнали от ОЗД. Подават ни се като информация всички деца, така ние знаем кое дете кога има РД. Понякога може да пропуснат  да ви информират своевременно.  Люси, чакам да кажеш какви деца ще празнуват РД, зада се включа с подарък Peace

Общи условия

Активация на акаунт