Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 14 ...

• 25 999
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Velvet_s ти сега като си безработна, гледаш да заработваш като подстрекател, а?  Twisted Evil
Аз съм ЗА- когато кажете  Whistling

# 91
  • По света и У нас
Относно въпросната кампания, аз съм по навита да направим някаква във връзка с 1вия учебен ден .... не знам защо, но ми се струва, че хората повече биха откликнали на идеята /тогава може да се съберем както учебни материали, така и дрешки и обувки/  Grinning .... В тази връзка е добре да обсъдим първо нещата и с Мерелин ... като цяло не мисля, че би било чак толкова трудно за осъществяване, само желаещи да има  Wink /поне аз си го представям по лесно за реализация в сравнение с последния Великденски базар например  Peace/
Нооо като се посъберем може да пообсъдим нещата  Thinking
В тази връзка относно събиранката, по сериозните за по  cheers да не се крият, а бързо да си признават   nnnuu и запазват маси някъде .... а аз ще гледам да се вместя в Програмата  Mr. Green

# 92
момичета-извинявам се 4е потънах така,но след НИЯ и аз се тръшнах болна и няколко дни хи4 не съм допарвала до нета Embarassed

# 93
  • Бургас
Изгоряхте на тоз плаж, еййййййййй!  Twisted Evil
Кога ще се ходи в Средец?

# 94
madlena , какъв плаж ? Той за гостите .... ние бачкаторите, с други дейности се занимаваме

Аз за тази събота не мога да се включа, утре Иван заминава в Сф за Металика и ще се върне в събота вечер. Евентуално ако е неделя, ще мога да се включа най-вероятно.

# 95
  • По света и У нас
Аз за съжаление  Rolling Eyes за този уикенд също съм пас  ooooh!
Все пак в случай, че успеете да се организирате няколко майчета да отидете ..... моля да звъннете да ги предупредите за деня и времето, когато ще минете ... телефона е 05551 3417 - търсете мед.сестрата Таня ... а в крайна сметка който вдигне  Wink .... Да не се очудите, подготвили са Свидетелството за дарение на тентата, така че в случай че през уикенда сте на линия, ще го дадат на някоя от вас  Peace
Относно монтажа на тентата, мъж ми сподели че не би се справил с подръчните си инструменти, а той доста има  Mr. Green .... нямам представа и какво трябва като инструменти  newsm78
МЕРЕЛИН - твоя човек с конструкциите, не би ли имал възможност да помогне поне с монтажа на тентата  newsm78

А за събиранка  Mr. Green, предлагам сряда /30ти юли/ или четвъртък /31 юли/   Peace Може отново в Мърфито  newsm78 или в Джърси  newsm78, а защо не и в Морската /напр.Гролша  newsm7
8/ Вие сте на ход  Hug

На тези на които имам мейлите, пускнах документите които получих от МЕРЕЛИН .... така че някой ако не получи да не се сърди  Naughty ... а бързо да ми прати мейла си на ЛС или по Скайпа  Wink

# 96
здравейте мацки Simple Smile .за събота съм на разположение,предполагам че другата седмица също ще мога.ако има желаещи да казват да се организираме.
Иван на Камелия как не го е срам да ходи на Металика и да не забере форума  Crossing Arms !
за излизането-когато кажете.

# 97
Само да се запиша че съм получила мейла. За съжаление нямам почти никаква възможност да припаря до нета.  Rolling Eyes

# 98
виждам че няма желаещи за утре така че остава за другата седмица.

# 99
  • на правилното място, в точното време
Момичета, другата седмица ще имам път към Нова загора. Някой има ли възможност да ме пресрещне newsm78 Може и до Сливен. Евентуално след сряда  newsm78

# 100
може и да мога,но не знам как ще се оправя в самия град.

# 101
може и да мога,но не знам как ще се оправя в самия град.
Казваш в кой град-Сливен или Н.З. и те чакам някъде накрая на града, по пътя от Бургас! Peace Ако има време, може да влезнем да пием по кафе или  cheers beer2 Hug

# 102
четвъртък или петък май ме устройва.абе като стигна до Сливен ще се разберем.

девойки,за Средец отпадам защото се оказа че ще ходим на палатка в петък и ще се върнем в неделя .

# 103
Сонче, дай ми тел на лични. Ще ти звънна, за да кажа дали ще стане за четвъртък или остава за другата седмица.! Peace

# 104
здравейте отново за хладилник мога да осигуря имам на разположение проблема е че не е в града а е в елхово и няма как да го пренеса на сам а и сега синът ми е болен ако им е необходим и някой има идея как да го докараме да казва ще измислим нещо малък е но ще им свърши работа както и пералня сравнително нова е (електролукс) и така ръждясва в мазето ни ако трябва с удоволствие ще я дам на някой който има нужда тя е в Бургас

Общи условия

Активация на акаунт