Отговори
# 195
  • Велико Търново
Аз да попитам за срещата на 29.06 - къде точно ще се чакаме, на фонтана ли или не?

Мисля и аз да си взема сутиена на Данет. Само се притеснявам да не ми е голям, защото пише, че има само с подградна 80 и 85, а моята е по-малка...

# 196
Хей Пуки ,мноого инфо си ни приготвила!Мога само да предположа колко ти самата си изчела!Браво!
 За  ФЛУОРОЗАТА - има написани много мнения във форума,аз също съм споделила моето.Всеки има право на личен избор и сам да поеме отговорността за здравето на децата си ,за това никого няма да агитирам.В дисциплината Детска стоматология, по която четох за конкурсен изпит за специалност- флуорната профилактика е основен момент.Аз съм  "за",но контролирано ,в подходящата доза и със знанието за ползата и за вредата при предозиране на флуора. С първата си бременност пих таблетки ,сега пак започнах ,не редовно ,но на няколко дни ( заради приема на мин .вода).Ако някой иска да научи за ползата от приема  мога да разказвам много!
mam 79, неизбежно е кървенето при някой бременни ,заради хормоналното ниво.Скоро ли ти е чистен зъбния камък?
Момичета ще продължа довечера ,сега трябва да тръгвам ,лек ден ! Hug

# 197
Аз минавам да кажа само здрасти и да питам мамите които днес са били на лекцията на 9 месеца как беше?
Май беше нещо за чувствата на бебето, аз много исках да дойда, но пуста му работа няма измъкване  #Crazy
Приятен ден от мен и като имам време ще пиша повече!

# 198
Nikozi, сподели моля те точно какво и колко пиеш  Simple Smile както и плюсовете от профилактиката! Аз лично много се интересувам Simple Smile
mylili и аз пощръклявам с тази лентичка  Joy тръпна на всяко преместваме Simple Smile
След малко отиваме с мимисофия при Томова стискайте палци Simple Smile 

# 199
Аз заминавам на преглед при доцент Томова. Като се върна ще докладвам. И пак да помрънкам жегааааааа  #Cussing out Завиждам на мамите дето са на морето. Аз да лежа на плажа хич не обичам ама водата обожавам. Мога да кисна с часове в морето, а как ми се плува   sport027

# 200
  • София
JANITA75, много неприятно е че шииката ти е къса, трябва много да се пазиш, че шега не бива! добре дошла в отбора и се поглези, сега ти е паднало!  Hug
Elichka_mama, аз днес не ходих за съжаление на училище, защото ми е много зле кръвното и не трябва да се показвам много много по жегите!
Nadejda:))), на фонтана ще е срещата!
Енигма, благодаря ти, мила! Радвам се, че бебо е добре! Hug
bebo4ka и аз съм от тези гарги, не знам вече какво да правя, по цялден съм у дома на дивана, а вечер милото ме води на разходка по хладно като куче на кайшка! Wink
А за инфекциите, има ги навсякъде, чак тръпки мепобиват като си помисля! Господ да ни пази децата!  Praynig

# 201
  • Варна
Никози, не ми е удобно да те използвам от тука, така че ако искаш не ми отговаряй, но ще ти задам два въпроса. Аз пия по 4 литра минерална вода на ден. Според тебе тя дава ли ми необходимото количество флуор. Освен това дъщеря ми е на 13 и няма нито един развален зъб и не е имала досега, а като бях бременна с нея даже минерална вода не съм пила, да не говорим за витамини и някакъв контрол на храненето.Бях на 19 все пак тогава. На какво според тебе се дължи тази здравина на зъбките й тогава?

Другия ми въпрос ако е удобно е за мене. Сега съм решила да не ходя по зъболекари, а чак като родя.Е, освен ако не е нещо болезнено де. Та проблема ми е че някак си венците ми се отлепиха и повдигнаха от зъбите, тоест има оголване, но няма болка или кървене. Оголените места обаче почерняха много. Дали в бъдеще има решение на този проблем и какво е това всъщност? Преди имах чуствителни зъби, но с ползване на определени пасти, това се оправи.

Мимисофия , успех на прегледа. Пък за морето не ни завиждай, щото с тия фигури не ходим до него. Mr. GreenИли поне аз не ходя.Трикси, ти в колко часа си на преглед?

# 202
  • София
Пуки - благодарско за линковете!
Енигма - и аз не помня защо не трябва по гръб, обаче постоянно
така се бъдя и много се стресирам от това.
Сев - аз също съм зверски нервна и много се карам с разни хора,
ужас просто, ама си мислех, че ми е от хормоните.
Мими - стискам палци за прегледа. Аз съм чак другата седмица и
вече нямам търпение  Mr. Green
Поздравления на миналите прегледи и успех, на тези които тепърва ще ходят.
Аз днес изпаднах в драма, защото прочетох, че ще е такава жега чак до 20-ти август.
Аз ще полудея!!!
Това за Тина Киркова много гадно..

# 203
Здравейте, мамчета Hug
На всички, които са на преглед пожелавам приятни моменти с бебчовците Peace
Еличка мама, на мен личен лекар ми е съпругът на д-р Галева Grinning ти от Младост ли си?
Направо сте описали моето състояние със спането, така че коментара е излишен Rolling Eyes
Лек и прохладен ден  Hug

# 204
  • Варна
Ох, за нерви като се разприказвахте, аз се дразня и паля много често от нищо направо. Оня ден така се ядосах на дъщеря ни и мъжа ми, че както стоях привидно кротка, изведнъж скочих , хвърлих един чаршаф дето дъщеря ми се правеше че не може да си го сложи на леглото, ритнах един сак тежащ около 20 кила с пълна сила  #Crazy, тръшнах една врата с такава сила, че се чудя как не продъних гипскартона в стаята около вратата  #Crazy и накрая седнах и ревах възмущавайки се на истерията си.

Искам да ви питам, тука кой още освен мене пие желязо и има ли резултат? Защото аз пих повече от месец Малтофер, обаче хемоглобина ми падаше още, въпреки че го пия. Сега от две седмици пия Тотема и хемоглобина ми се качи. защо така се получава, че като пием едно няма полза, а от друг продукт има? newsm78 И в други теми четох че от Малтофера нямат полза.Защо тогава се продава този боклук? Close

Преди малко да ви се оплача, кучето ми изяде едни нови чехли. Cry Никога не е гризала, а сега какво я прихвана, незнам. Та стоя наказана милата един час, ама накрая ми скъса сърцето и ми стана кофти че съм много жестока.

Чакайте да ви покажа домашните си любимци. Laughing

Това е папагала ни Пънки, още като бебе. Ставах денонощно през 2 часа да го храня със спринцовка и каша, точно като бебе. Сега вече е на година.

Това са Бети и Морти. Йоркширските ми териерчета.

Това е Артур, голдън ретривъра ни. Сега е на около година, а на снимката е бебе на два месеца.

А това е Коко, 8 годишната ни папагалка, дето цял ден ръси само глупости. Embarassed

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 14:45 от ПуканкаZ

# 205
Сев, аз на моите сутиени махнах банелите. Позамислих се предварително да не се обезформят, но за щастие не се случи, и сега вече се чувствам комфортно. Ползвам в момента 3 бр. само специално закупени за новата ми гръдна обиколка, доста е по-голямшка от преди  Laughing. Знам, че после ще ги изхвърля, но предпочитам сега да се чувствам добре. А този сутиен на Данет кърмаческия и аз съм си го харесала, по-нататък ще си го купя. Засега предпочитам дантелените красоти, нали е лято и блузките прозират  Wink
Муци, докладвай после за изследванията.  Hug
Снощи и аз не можах да спя. Едно, че вече наникъде не ми е удобно, въртя се и пръхтя като кон, а съпружието все пита:" Защо пъшкаш, нещо боли ли те ?"  hahaha (на чужд гръб нали знаете....) и второ от жегите. Вечер спирам климатика, бъзе ме е да не настина пак, а е близо до главите ни и следва целонощно отвиване и завиване  #Crazy
Янита, спокойствие и почивка, банално, но в момента това е   bouquet

# 206
  • София
Пуки, аз си мисля, че с лекартсвата е индивидулано,
както и с козметиката. Явно повече ти понася новото.
Важното е, че си по-добре, така че да не ти пука за другото.
Аз се сетих, че исках да кажа за крема за крака на Мустела -
на мен никак не ми действа, този на Чико също, така, че ако
имате възможност за тестери това е правилният вариант.

# 207
Пуки, аз пия желязо нон стоп от началото, само че най-обикновен Фероградумет и хемоглобина ми си дреме редовно нисък. Лекарката всеки път след изследвания ми обяснява, че по някаква си причина организма ми не го усвоявал, ама аз да продължавам. Като лудите преливаме от пусто в празно мен ако пита. Дали да не взема да я подпитам за тази Тотема, да не ми се обиди пък, много е тънкообидна  . Ако знаете как се разгневи като разбра, че съм ходила на 4D в Пловдив, майка ми да вземе да ме издъни (много щастлива, че ще има внучка и не могла да се сдържи ) #Cussing out. Голямо правене на мили очи беше после, все пак много й дължа на док, от 13 год. ходя при нея, много пъти ми е помагала Whistling
Фийл, дай някоя смешна случка от плажа, да ни поразсмееш малко както ти си можеш  Hug
Успех на прегледите!

# 208
  • София
АААААААААа Пуки!
Ти ме уби с количеството любимци!!!
Аз съм само с една дакелка на 8 месеца, която подарих на майка ми
и сега си я гледам, щот мама ми е на море. Та то ме подлудява, голяма е майнуна
и ходи по мен и ме хапе.. Не знам в момента как бих се оправила с повече от един добитък!
Ама ти завидях..  Embarassed

# 209
Пуки,как се справяш с тази зоологическа градина бе?А сега и с още едно дете.Аз се чудя с едно бебе как ще се справя,ти си имаш няколко.Сигурно е голяма веселба у вас.
Искам да ви кажа за желязото от личен опит.Пих ги тези ампулки Тотема,резултат нулев.Доки каза ,че били много слаби и ми изписа Сорбифер Дурулес.Такава сила ми дойде от тях,чесе чуствах по-добре отпреди да забременея.А като имаш предвид,че хемоглобина ми беше 97-98 при минимум 120.Препоръчах ги на една приятелка,и тя е много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт