Отговори
# 255
Здравейте,мами!
В сряда ходих при доки,но само ме претегли и ми измери корема.Досега съм качила 5 кг.На 16.07. пак ще ходим с тати с надежда да разберем цвета на гащичките.
Пуки,това ми прилича на "Кайсиева градина" или бъркам? newsm78
За успокоение и в Свищов като надуят музиката,ама точно от тези, които най-мразяяяя  #Cussing out,направо се чудя къде да си намеря място.

# 256
Пуканка, цял ден надничам тука и се кикотя на снимките от циганьорската сватба, дето си сложила... талант си ти, направо фотографски и репортерски.
А, зоопарка ви е страхотен, браво! Папагала говори ли?

Северинка, май питаше за бебешки крем против слънце- до 6 месечен моят син не го мажех с нищо по съвет на докторите, пазех го на сянка, колкото можех. Тука е Флорида и слънцето е ужасно. Бебешки слънцезащитни кремове има бол за не повече от $10 голяма бутилка за пръскане... наскоро дамите от ноември 2006 (другите ми отчетни) коментираха, кои от продаваните в БГ се разнасят по- лесно по кожата на малчовците, обаче забравих кои одобриха. Като разбера, ще ти кажа. Но не бързай със слънцезащитните е моя съвет.

# 257
Добро утро мами от мен! Mylili аз със съня нямам проблеми даже заспивам рано, е трудно се обръщам и винаги се пробуждам но за сега съня ми е наред. На нас ни предстои боядисванв събота и неделя и ще настане еднаааа, мале, леле ама се налага да поосвежим малко. Аз все оше на съм купувала нищо за бебка и мисля да започвам през септември живот и здраве. Изкам да  ви попитам мислили ли сте за креватчета / може и да е разисквана темата вече/, и какво е вашето мнение за тях. Лек ден на всички!

# 258
  • София
Добро утро! Ама къде сте всички!
Аз пак не можах да спя като хората, ококорих се рано рано, ще си наваксам с един хубав следобеден сън ако не ми мине котка път!
Сев, браво на твоята бебка, тя много пораснала!  Hug
Пуки, ти ме уби с тая циганска сватба!Ама още ли се правият такива циркове  newsm78 Искрено ти съчуствам!
Радкакака, познати са ми тези ядове и на мен с НОИ, януари ме мотаха цял месец докато ми изплатят 4 дни болничен, сега пак очаквам включване и пак сигурно ще се ядосвам  #Cussing out
Чудя се дали да си купувам Матерната, която ми изписаха вчера или да си купя някакви други витамини newsm78 Някоя от вас беше споменала, че и се гади от тях и повръща, а не искамда повръщам пак, беше ми достатъчно първите 4 месеца!

# 259
Добро утро и от мен!
Радвам се за прегледите, че са минали така добре!

За щитовидната жлеза, трябва да се следи изкъсо, особено когато сме бременни. Възможно е преди да се забременее да не е имало проблем с нея, а да се появи такъв по време на бременост или след раждане. Важно е хормоните да са в граница.

За съня, тази нощ направо не съм спала, егати жегата, егати чудото, и на всичкото отгоре преварения ми мозък започна да сънува разни щуротии по повод бебчо... то по-скоро бебка сънувах, как е напълнила гащите и нямаме памперси и някой ми подава един огромен памперс като за възрастен  ooooh!, викам че цялата ще я повия като в одеяло с нея  hahaha Ужас... имаше и още ама да не изпадам в подробности  Party

Лек и прохладен ден ви желая засега!

# 260
Леле не мога да ви изчета за 2- дни колко сте написали. Вчера бях преглед. С бебо всичко е наред, точно си отговаря ма седмиците - 23 г.с. Ориентирала се е с главата на долу, което за мен е много важно(предния път родих седалище). Доки каза че 89% е сигурна че ще момиче. Така че може да ми сложите розова поличка и име ВЕЛИМИРА. Аз ще полежа някой ден вкъщи и пак почвам нош-па 3х1. Жегите не ми се отразяват добре. Стискаите палци на 17.07. доки да потвърди че момиче.

# 261
Здравейте кукли!
Трикси аз пия през ден Пре Натал и се чувствам Ок, за Метрена незная и аз съм чувала, че не на всяка мама и допадат!
Радвам се че с бебчовците на Мими и Сев, всичко е ОК, то не сме и очаквали друго Hug, аз чакам моят преглед при Марков на 15 с нетърпение, колко ли ще е голям сладула ми?
Днес очакваме новини от Криси, дано се види цветът на гащите!
Пуки, голям панаир ще да е при вас. Аз имам детски спомени с подобни 3 дневни сватби в Хасково - голяма веселба Joy и току виж след танците и се посбили, даже се шегувахме, че тази седмица се женят, следващата е развода Simple Smile
За НОИ какво да кажа - дано имаме късмет и по-малко ни занимават с глупости и бюрокращина ooooh!
Хайде лек да е петъкът на работещите мами, а тези които са вкъщи да стоят на хладно и да се пазят Hug

# 262
ЗДРАВЕЙТЕ!!!  bouquet Hug
Ето ме и мен най накрая LaughingНаправо шях да умра без комп толкова време hahaha
Чистихме след ремонта и местихме мебели и т.н. и комп. ми беше разкачен Sad

# 263
Добро утро и от мен,дано днес е по-прохладно да живнем малко,че тия жеги направо ни изпиха силите.
ПуканкаZ ,тая сватба направо си е жива атракция ,ама незнам как се издържа няколко дни-циганска работа hahaha
Стринта гледах за тази жена дето родила в трамвая-тя е психично болна,клошарка и даваха дома и пълен с боклуци,абе страшна работа,да пази господ ама такива според мен трябва да ги кастрират!Знам че звучи крайно ,ама в крайна сметка това са деца и тя не носи никаква отговорност,даже не подписала декларация за осиновяване,дано са добре дечицата ,че като видях в какво живее майката направооо #Crazy

# 264
trixy, на мен последния път доки ми изписа О'МАМИ... да ти кажа пия ги от една седмица и съм доволна, в смисъл не ми се гади от тях, а има всички необходими елементи вътре.

gery_roz,ти нали не се включваш в това местене Naughty Да не се претовариш.

# 265
Добро утро момичета, днес сутринта докато се домъкна до работа щях да колабирам от тази жега, ужас не знам какво ще правим като стане 40 градуса #Crazy
Задъхавам се ужаснооооооооо, върти ми се главата ще откача Crazy
Лек и прохладен ден на всички  bouquet

# 266
Збравих да кажа да ме отпишете от срещата SadЩе се видим на следващата

# 267
  Добро утро и от мен!
trixy,аз първата бременност пиех Матерна,но непрекъснато ми беше лошо и ми се гадеше от нея.Сега си взех на Хип витамините за бременни,най-вече защото са изцяло натурални,а на вкус много ми допадат,че са досущ като плодово сокче.Да не говорим колко много плодове ям по принцип,но реших и витаминки да пия.
Пуки,страхотни са ти животинките,благородно ти завиждам.Аз не се осмелявам да си взема каквото и да било животно,защото си мисля,че няма да мога да се грижа за 2 деца и животинка.Иначе съм много навита на папагали,ама още не се решавам.

# 268
Гери чакаме снимки от сватбата Simple Smile
tanyaz Peace за прегледа

# 269
  • София
tanyaz, честито розово щъркелче!
Гери, липсваше ни и чакаме снимки!
Инче, sunny_77, всеки ден ли пие ли пиете вашите витамини или през ден като Сиси?
Крисси, чакаме новини и за вашите гащи!  Peace
Тези от вас който са имали гъби по време на бременността какво са пили като медикаменти  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт