Отговори
# 270
Ей ме на и мен!
Ей,тия цигани живот си живеят.Цяла зима ходят голи,болести не ги ловят,само за ядене и пиене мислят,цвъкат ги като тапи малките манго-джерита,и после пари правят като ги продадат.Абе живот!Когато ходих в спешното за бъбрека като ме болеше в третия месец,каква картина заварих:аз прегъната на две едва се влача,в отделението мангалките пуснали маанетата и нищо им няма-убиват време и ядат държавна храна.И докторката ми вика:оставаш за няколко дни да те лекуваме.Аз като чух и бъбрек ми мина,и всичко и беж да ме няма.Ужас!
Браво на мамите с добрите новини от прегледите!
Пуки,Сорбифера е 50бр. хапченца,бяха ми ги изписали по 2 на ден,но аз пия по 1,а понякога ги пропускам.Съдържат двувалентно желязо и аскорбинова киселина.В шишенце са.
Аз пия матерна ,но пак не редовно.Не ми се гади от нея,нямам оплаквания.Гледам,че има много неща в нея.То пък не е хубаво и да се прекалява.
Оф,лек последен работен ден на работещите мами!И после почивкаааа

# 271
trixy,те са две шишенца в една опаковка и всяко ми стига за една седмица,та една седмица ги пия една почивам и после пак така.
gery_roz,много жалко,че няма да можеш да дойдеш на срещата!Момичета хайде записвайте се да се съберем повече тумбачета,да обменим информация!
 Тая жега незнам как ще я издържим,особено работещите.Аз вчера щях да колабирам,получих сърцебиене и едни горещи вълни и мойта бебка се скъса да рита.Дали не се свари и то горкото незнам Sad.

# 272
trixy, аз също пиех като sunny_77 ХИППА едното шишенце една седмица, после една почивам, след това второто и пак почивка. Но на мен лично от ХИППА ми беше некомфортно, неми харесваше на вкус и го пиех като си затисках носа и  Sick. Даже сега като се сетя за вкуса и ми се повдига. Но виж на Съни не й дестват така, явно е до вкус, аз поне предпочитам лекарство ли е да е на хапче, пия и забравям.
За О'МАМИТО те са 30 таблетки в кутийка, та ги пия така 10 дена и после 10 почивам и така докато свършат.

# 273
Здравейте, мамчета!  Hug

Много съм щастлива, защото днес ми е последния работен ден и излизам отпуска, после чак на 18.07. съм на работа  newsm44 За съжаление няма да мога много да влизам във форума, защото известно време няма да съм в София, а после сядам здраво да чета за държавния изпит. По този повод забравих на време на честитя дипломирането на Еличка. Честито, Ели!

Северинка, май питаше за бебешки крем против слънце- до 6 месечен моят син не го мажех с нищо по съвет на докторите, пазех го на сянка, колкото можех. Тука е Флорида и слънцето е ужасно. Бебешки слънцезащитни кремове има бол за не повече от $10 голяма бутилка за пръскане... наскоро дамите от ноември 2006 (другите ми отчетни) коментираха, кои от продаваните в БГ се разнасят по- лесно по кожата на малчовците, обаче забравих кои одобриха. Като разбера, ще ти кажа. Но не бързай със слънцезащитните е моя съвет.

Софкобофко, точно обратното всъщост, чудех се за някакъв крем за лице без фактор, че всичко дето съм виждала е с фактор. Мисля, че само един на Bubchen съм виждала без фактор. Но така или иначе и тези с фактор ще са ни необходими от пролетта, така че ще се радвам и за тях да пишеш.

tanyaz
, Честита ти госпожица! Hug Мойта пък още не се е обърнала и доки каза, че се увеличават шансовете ми за секцио, това не ме притеснява де, ама по-добре да си се обърне.

# 274
Момичета, аз не пия никакви витамини. Ям само плодове до скъсване Crazy
Severinka много е рано да се говори за секцио при теб, една моя приятелка ми каза 4е нейното бебе е било до последно седалищно, но като тръгнала да ражда се обърнало с главата надолу. Така че споко Peace
tanyaz, Честита ти госпожица  bouquet

# 275
Леле, Пуканка, на това се вика ад под небето. В кой квартал и блок е това чудо? Животинките ти са прекрасни. Simple Smile

Още нещо щях да пиша, обаче тази сватба ме афектира. Simple Smile

Спокоен и прохладен ден ви желая!

# 276
Добро утро и от мен мами!  smile3525

И честит петък на работещите момичета! Пуканка, какво е туй чудо шарено пред вас!  Joy Леле тва циганите са опасно племе! Аз щех да издивея! Ама снимките си ги бива hahaha! За Матерна не мога да ви дам мнение, защото моята лекарка е много против. Смята, че повече плодове доставят достатачно витамини, но както знаете спорен въпрос. За мен днес денят е прекрасен, защото приготвям багажа за двудневен престой на палатки край морето! С такова нетърпение очаквам да тръгнем newsm44 . Миналия уикенд търсихме подходящо място за лагер в гората, ама какво приключение изживяхме... Ще пусна една две снимки:

ей в тая локва стояхме един час! Нямаше нито обхват, нито знаехме къде сме точно!

ей ме на и мене изфръцкана цялата в кал! Имаше адски много комари при тая локва!

ето го и героя на ситуацията, мъжа ми! Успя да ни измъкне!!!

# 277
Момичета, сега намерих информация за рамерите на бебето по седмици и по нея излиза, че сме много по-големи отколкото трябва  Shocked Развитие и размери на бебето по седмици

Та се чудя дали изобщо е точна, Еличка мама в моите седмици беше с почти същте размери, не вярвам и двете да сме извън сандартите.

# 278
shikimiki направо ме уби, егати приключението сте изкарали hahaha
Severinka хич не ги гледай тия мерки, те са малко как да кажа пунта мара Whistling
Важното е какво казва доктора Peace

# 279
  Момичета много си помислете как ще раждате.Секциото си е операция,могат да се получат сраствания,след години ще разберете минусите на това раждане,като почне да ви дърпа от всякъде.Не се натрапвам,просто изказвам мнение,аз бих се подложила на секцио само по медицински причини.Виждала съм и седалищни бебета да си се раждат нормално.Ама въпроса е,че на докторите им е най-лесно да те срежат и да им се махаш от главата.Ама възстановяването после е по-трудно.
 Още веднъж казвам,че не искам да натрапвам мнение Peace,просто много добре обмислете нещата!

# 280
Ами, Съни, моя доктор е много, много против секциото и ако каже, че трябва да ме реже значи наистина е така. Иначе и за двата видя раждане съм чела много позитивни и много отрицателни мнения, ама ако не си го изживял няма как да знаеш със сигурност кое е по-добрия вариант.

# 281
  • София
От 4 месец насам пия Матерна и се чувствам много добре. Разглеждах ги дълго всички витамини за бременни преди да си я избера. Единствено в нея има достатъчно количество йод за такива като мен с почти на 100 % не-функционираща щитовидна жлеза. Витамините сигурно можем да си ги набавим с плодове, но не съм сигурна, че е същото положението с минералите. На мен поне не ми се мисли какво и колко е нужно да ям за да си добавям нужното количество калии, желязо, йод, мед, цинк, манган, селен и незнам какво още.
Северинка, пак да кажа - стойностите от ехографа са много "изсмукани", хич не се притеснявай за размерите на беборанка. Като излезе - ще се разбере  Laughing. Особено, ако е с главичката нагоре, измерването е много неточно.
Пуки, страшен купон е при вас. Не се ядосвай, щракай с камерата и се забавлявай на сеира  Mr. Green
Мими, съчувствам ти мила за търчането по жегите всеки ден. Аз снощи излязох с мъжа ми на пазар и след 3 часа вече не си чувствах краката, коремът ме заболя, започна да придърпва ниско долу и като че се втвърди. Пих нош па за всеки случай и на бегом в леглото, но чак тази сутрин по някое време ме отпусна.
Мylili, спомена няколко пъти, че си с лап-топ в леглото...абе не те ли е шубе да го държиш близо до корема си  newsm78? Аз също имам този навик, но напоследък ме тресе параноята и гледам да избягвам подобен контакт.
Аз пак ще хващам гората този уикенд, надявам се да се поразхладим, че в София направо пламнахме. Сега търсим климатик.
Хубава и весела среща утре, момичета!

# 282
Sunny, честно да си призная постоянно съм с тази дилема... Как да раждам?! От една страна ми се иска всичко да протече нормално, малко съм наплашена обаче и от лекари, че съм с тесен таз и освен това доста дълго време съм се занимавала с езда, което много ще затрудни нормалното раждане, развиват се едни мускули, които много се стягат при раждане и не пускат бебето навън... От друга страна си ме е шубе  не по-малко от секциото... Била съм оперирана и друг път и изобщо не ме облекчава мисълта, че няма да усетя болка по време на раждането... Но все си казвам, че като му дойде времето ще взема правилно решение.

# 283
Здравейте, момичета Hug
Много се радвам за добрите новини от прегледите на всички мамета newsm10
tanyaz, честити  stork-girl
Лелееее Пуки, яко сте го закъсали с тази циганска "приказка". Така после ще можеш да ни открехнеш, какъв е аджеба, сватбеният ритуал при ромите Mr. Green Животинките са ти страхотни, а в кученцата съм направо влюбена, аххххххх  Crazy
shikimiki, егати приключението, дано сега да нямате подобни изцепки Peace
trixy,  на мен ми бяха изписали свещички за гъбичките / ginopaverin мисля, че се казваха/
sunny_77 и аз съм на същото мнение Peace
момичета, желая ви лек и прохладен ден Heart Eyes

# 284
Мylili, спомена няколко пъти, че си с лап-топ в леглото...абе не те ли е шубе да го държиш близо до корема си  newsm78? Аз също имам този навик, но напоследък ме тресе параноята и гледам да избягвам подобен контакт.
Не съм mylili, но от известно време се каня да пиша по въпроса и все забравям.
Lcd мониторите не излъчват никаква радиация за разлика от едновремешните crt-та. Всъщност те и сега продължават да се ползват масово де. Ако обаче сте с lcd монитор няма причина да се тревожите. Много по-вреден е телевизорът например. Така че, ползвайте си спокойно преносимите компютри.

Общи условия

Активация на акаунт