® E-bay - тема 11

• 30 975
  • 800
  •   1
Отговори
# 585
  • into the blue
Сигурно има някаква цака,да не би да трябва едновременно да се натиснат,това продавача ли ти го е написал или от инструкцията е  newsm78 ?

# 586
Сигурно има някаква цака,да не би да трябва едновременно да се натиснат,това продавача ли ти го е написал или от инструкцията е  newsm78 ?
снощи го попитах и това е отговора му,и аз си мисля че има някаква цака ама... newsm78

# 587
  • на пистата
не си намирам място от яд,ще се изям #Cussing out,бях заложила мотора на снайп,но акаунта на който е регнат ми го блокираха,от къде да знам,че снайпа еработи с този акаунт вече ми е за урок.изтървах мотора без пари сега купиме друг с 500лв по-скъп моя  каза,че 1 месец няма да пазаря та да си избия парите Joy

# 588
Здравейте и от нас, ние малко се позагубихме, ама си имаме извинение  baby_neutral. Сега една софра да ви спретна и да ви почерпя. Казвайте какво ще купуваме днес.

# 589
Здравейте и от нас, ние малко се позагубихме, ама си имаме извинение  baby_neutral. Сега една софра да ви спретна и да ви почерпя. Казвайте какво ще купуваме днес.
Да не би да си родила  Heart Eyes

Намейка,похвали се какво взехте! Crazy

# 590
  • В сърцето на ММ
Привет.Пуснах диспут за китайско сребро и вижте какво получавам.
Цитат
Your seller has chosen to escalate this dispute to a PayPal claim. By
ending communication with you and escalating to a claim, the seller is
asking PayPal to investigate the case and decide the outcome. As part of
our investigation, PayPal will review any communication you may have had in
the Resolution Center.

Случвало ли ви се е и какво да очаквам сега? newsm78

# 591
  • виртуално
случвало ми се е, но за неполучена стока - сега чакам решението на PayPal.
Кое е китайчето, да не пазаруваме от него ?

# 592
  • В сърцето на ММ
uk-ol-shop.Даже пича вече не е наличен. Crossing Arms
Искат да върна среброто.

# 593
  • на пистата

Намейка,похвали се какво взехте! Crazy [/b][/b]
ей тва взехме сега http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=160253755443

# 594
uk-ol-shop.Даже пича вече не е наличен. Crossing Arms
Искат да върна среброто.
Shocked
И аз чакам от него сребро  Confused
Видях,че не е наличен и му писах мейл.Той ми отговори,че е пуснато и да имам търпение още няколко дни.... Confused Дали ме е излъгал,че е пуснато изобщо ?  Close

# 595
  • В сърцето на ММ
Не виждам къде мога да пиша,когато е ескалиран диспута.Или не мога вече да отговарям. newsm78
Groznoto_pate,ще го получиш,но не е сребро.

# 596
Ebay-ковци, помагайте ! На 19.06 поръчах една палитра сенки и друг комплект сенки в кутийки на прах. Днес получавам 2 броя палитри от тези , които поръчах и една друга, която не съм поръчвала. Двете са заедно в един пакет, а другата е отделна и с фактура от ягодата.. Какво значи това ?

# 597
че си забравила къде и какво поръчаш

# 598
Не виждам къде мога да пиша,когато е ескалиран диспута.Или не мога вече да отговарям. newsm78
Groznoto_pate,ще го получиш,но не е сребро.

Аз и не очаквах да е сребро за тези пари,но толкова ли е зле?И ако тръгнеш да го връщаш пощ.разходи ще са си за твоя сметка,предполага.Май по-добре да си нося фалшивото сребро,отколкото да се занимавам с този.  Crossing Arms

# 599
Здравейте и от нас, ние малко се позагубихме, ама си имаме извинение  baby_neutral. Сега една софра да ви спретна и да ви почерпя. Казвайте какво ще купуваме днес.
Честито, видях снимката в подписа,момченце ли е, пу-пу Hug

Общи условия

Активация на акаунт