® E-bay - тема 11

• 30 979
  • 800
  •   1
Отговори
# 600
  • В сърцето на ММ
Да,пощенските за идване и тези обратно до Китай също.Тоест за мен ще останат някакви 3-4 лири,а аз ще съм назад още с 10. Thinking

# 601
че си забравила къде и какво поръчаш
Не съм . В това е проблема..

И в хисторито на картата ми не пише да са дърпани други пари освен за сенките които съм поръчала.. И в хисторито на ибей не ми пише 2 палитри в повече..

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 14:51 от Toppolinka

# 602
  • На черешата
Здравейте и от нас, ние малко се позагубихме, ама си имаме извинение  baby_neutral. Сега една софра да ви спретна и да ви почерпя. Казвайте какво ще купуваме днес.

Честито,вече си имаме малко ибейче. Mr. Green
 Да ви е живо и здраво бебчето. Hug
 Аз получих бележки и за двата чифта ботуши на щерката ,ама няма кой да се домъкне до пощата. ooooh!

# 603
  • виртуално
uk-ol-shop.Даже пича вече не е наличен. Crossing Arms
Искат да върна среброто.
Нещо не разбрах, кой иска да върнеш среброто?

# 604
  • В сърцето на ММ
Получих писмо от Пейпал.Той е ескалирал в claim и ще върне пари,само ако върна среброто.
Даже искат и тракинг номер ,доказателство че съм го пуснала обратно.

# 605
Юхууу ! Някой да помагааа  Cry

# 606
  • виртуално
Това е решението на PayPal  или какво той е писал като е ескалирал диспута.
Ако е второто - изчакай решението на PayPal - горе долу след 20 дни

# 607
  • В сърцето на ММ
Цитат
Once you have returned the merchandise, we'll make every effort to recover
the funds from the seller although we can't guarantee you will receive a
refund. For more information please review our Buyer Protection Policy in
the User Agreement.
Това беше в писмото от Пейпал.

# 608
  • виртуално
май това ще е първият китаец, дето не връща пари  Twisted Evil
освен да му пишеш, че разходите по връщането ще са по-големи от стойността на стоката и за собствено успокоение да му поставиш отрицателна оценка

# 609
  • София
Тополинка, може би са объркали нещо. Ако не те устройва им пиши-да се разберете какво ще връщаш и кой ще плаща пощенските. Ако пък те устройва или не ти се занимава -пишеш им една положителна оценка и си  свиркаш.  Peace А ако имаш проблем с излишни сенки може да ги подариш на някоя съфорумка.  Joy

Хора, казвайте нещо за пазаруване! От скука виснах във форум" Дом и семейство".  ooooh! Остава и в готварския да се преместя и съвсем ще откача!

# 610
aunt Ogg аз проверих в банката - пари за другите две не са теглени. Нямам против да ги изконсумирам  Mr. Green

# 611
  • Бургас
Topolinka, щом  не си ощетена в случая, значи няма проблем! А ако не ти трябват, ако остане някоя палитричка излишна, давай я насам!  Laughing

# 612
Мимита, проблема ми е , че чакам и едни минерални сенки с проф. четки. Та да не са объркали поръчките..

# 613
  • Бургас
Мимита, проблема ми е , че чакам и едни минерални сенки с проф. четки. Та да не са объркали поръчките..

Ааа, в такъв случай, възможно е и да има нещо объркано. Според мен, изчакай още няколко дни, и ако не получиш тези сенки и четки, им пиши.
А всичките неща по едно и също време ли са поръчани?

# 614
Аха. Но едните , което са объркани са на Хамелеон и са от Ягодка през и-бей. А трябва да са на Бюти Беър Козметикс, които нямат общо с Хамелеон или Ягода.. Не знам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт