® E-bay - тема 11

• 30 995
  • 800
  •   1
Отговори
# 615
  • София
А от един и същ продавач ли са? Защото ако са от един и същ най-вероятно нещо са объркали и е добре да им пишеш.

# 616
Момиченце е, даже вече има покупки от e-bay, накичена и нагласена е.

# 617
Жива и здрава да ти е ,голяма е бузана и сладурана  Heart Eyes ! А как се казва?! Можем и ние да й се порадваме с ибейските дрешки,ако мама ни я покаже  Hug

# 618
  • Бургас
Момиченце е, даже вече има покупки от e-bay, накичена и нагласена е.

Сладуранка!!!  Heart Eyes
Да ти е жива и здрава, много да те радва и малко бели да прави!  Hug

П.П. Чакаме още снимки!  Party

# 619
  • Бургас
Я споделете какво купувате днес!

PartyАз току-що си спечелих едно чанте. Не че много ми е притрябвала, ама ей така за спорта...  Laughing

# 620
аз съм изпаднал в размисъл за къща

# 621
  • Бургас
аз съм изпаднал в размисъл за къща

Ооо, ти си на вълна сериозни въпроси!

Сега се изумих, харесала съм си един бански и го наблюдавам, търгът свършва след около 9 часа и някакъв/някаква си бидва от 0.50 до 10,72 долара, ама самостоятелно. Чак после се намеси още някой. Много странно!

# 622
мимита ами и къщите им са евтини на гадните американци а и шипинга няма да е чак толкоз

# 623
  • на пистата
мимита ами и къщите им са евтини на гадните американци а и шипинга няма да е чак толкоз
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 624
  • Бургас
Оххх, Durango, ще ме умориш!  Laughing

# 625
абе какво се смеете
$30 000 за над 250 квадрата къща с 2 гаража
проблема е, че няма къде да я глобна
иначе вече ми пратиха CD с плановете, демо филмче, инструкции и т.н.

# 626
А от един и същ продавач ли са? Защото ако са от един и същ най-вероятно нещо са объркали и е добре да им пишеш.
Мне, от различни продавачи са. Интересно е друго.. Питах и двамата, дали не са ми ги пратили без да искат, а те казаха, че не предлагат продукти на тази марка..

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 21:07 от Toppolinka

# 627
nameikata да имаш половин декар за продаване из балкана ... Вивиян явно работа няма да свърши

# 628
  • на пистата
nameikata да имаш половин декар за продаване из балкана ... Вивиян явно работа няма да свърши
имаме,но не в балкана,ние ако имахме там мислиш ли,че щях в града да стоя

# 629
  • Бургас
Мне, от различни продавачи са. Интересно е друго.. Питах и двамата, дали не са ми ги пратили без да искат, а те казаха, че не предлагат продукти на тази марка..

Хммм, това е много странно!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт