® E-bay - тема 11

• 31 031
  • 800
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде там
На мен не,сега се чудя дали да ескалирам-да не ме карат да ги връщам,че въобще не ми се занимава. Crossing Arms
Аз нали ви обяснявах(ама не от тоя китаец де),че един ми каза да му върна нещата.Питах кой ще ми поеме разходите от 22 долара за връщането(измислих сумата ),а той ми предложи тогава да ми върне 1/2 от сумата.Аз му отговорих,че съм платила сребро , а не съм получила такова и незнам защо трябва да търпя загуби.Казах му ,че това е измама. Той ми върна парите съответно  Crossing Arms

# 76
  • В сърцето на ММ
Като се ескалира диспут не отсъжда ли вече Пейпал? newsm78

# 77
Този господин beauty2008925 върна ли на някой парите? Има ли смисъл да пускам диспут...
Пак му погледнах фийдбека... що са толкова положителни не мога да разбера. По лъскави нещица не съм имала никога в живота си! ooooh!
Вчера получих този мейл от него ..i am sorry for hearing this,ok we refund money to you.sorry for any issue
 още си пишем , без диспут и без отрицателна оценка newsm78

# 78
По повод оригиналността,доста неща на Адидас съм поръчвала от американския ибей,на доста от тях е пишело Made in Виетнам,Индонезия,Филипини..... newsm78

В тая връзка и аз не виждам разлика ако е от магазин. От ЛаРедут съм взимата суичър Пума за мъжа ми правен в Камбоджа  Peace
wiwian, и три неща са хубави, но обувките са жестоки! Твоя продавач дали има други, подобни?

И един въпрос - предварително се извинявам, може би ще се стори глупав - в какво се състои "ескалирането" на диспута? Мъжа ми поръча нещо от китаец, който го няма вече 35 дни. Прати два и-мейла на 20-я и 30-я ден от покупката и получи два еднакви отговора да си провери адреса, който е дал за получаване дали е верен... е верен си беше, но накрая отвори диспут за неполучена стока и вече няколко дни няма отговор... та мисълта ми, че за първи път отваряме диспут и някои неща не са ни ясни...
Stefoni ето линка за сандалите
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=120269584249

# 79
  • Варна
Аз днес получих гривна и колие от него, платени на първи... Преди няколко дена го питах  де сами нещата и веднага отговори, че заради китайския ураган имали проблеми ама да изчакам. Ще му метна един мейл и аз сега...

Получих чорапогащниците от Англия, мерси на Алекс за линка/дано не греша/. И тимбърландските ми сандали, и един потник на Guees уж моя размер ама ми е голям. Tired

# 80
http://services.bgpost.bg/WebTracking/IPSWeb_item_events.asp?ite … amp;Submit=Submit

Това май означава да чакам мегафончето утре,вдругиден... Mr. Green

# 81
според мен е вече в Бургас. Утре или ще ти го докарат или ще ти донесат честитка

# 82

Има фантастични модели - точно по мой вкус! Страшно много ти благодаря!  Hug Hug Hug

# 83

Има фантастични модели - точно по мой вкус! Страшно много ти благодаря!  Hug Hug Hug
Аз също бях безкрайно изненадана,защото сандалът който днес дойде е лак и се притеснявах дали наистина така ще изглеждат на живо,както и на снимката,просто са перфектни Peace

# 84
нещо се изчерпахме от към идеи май
аз пък си чакам гоблените и новогишните чорапи и сядам да бродирам
Вивиян да си взема ли ръкоделието като дойда да гледам как копаш
 Joy

# 85
  smile3506
няма да се тормозим много,на сянка под лозите
 Joy

# 86
Вивиян да си взема ли ръкоделието като дойда да гледам как копаш
 Joy
Да не се засечем със смените, че имаше проблем нещо  newsm78
Това вместо запис, пишете ми 5 лв на сметката

# 87
ако се засечем, ще взема чорапи да поплетеш малко

# 88
ако се засечем, ще взема чорапи да поплетеш малко
Откога предлагам да се съберем на домашна ракийка Mr. Green
Дуранго ти ще ни даваш уроци по плетене на седянката
ние ще се наслаждаваме и ще съжаляваме защо не сме си поръчали и ние кафиори
 Joy
после ша опъним сергията и ша викаме с мегафона Битте шион,плийз уелкам на домашните изработки  bowuu
 Joy Joy Joy
на колко куки ще се плетат шушоните

# 89
  • Карлово
шушоните не бяха ли с коледна бродерйика newsm78

Общи условия

Активация на акаунт