® E-bay - тема 11

• 31 018
  • 800
  •   1
Отговори
# 60
  bouquet  bouquet  bouquetЕкспресен и изчерпателен Wink-срещнах мненията ти по въпроса в други теми и затова те нарочих за отговор Hug

# 61
Е, не е точно така. Преди около 2 месеца поръчах от щатския ибей лаптоп, който тук струваше с около 1200-1300 лева повече.

# 62
mina
да това важи за разни модели като Sony Vaio и iBook, но разликата между моя Packard Bell и аналогичния дел е под $100

# 63
# 64
  • някъде там
teo_71,не е от твоята продавачка,снощи пуснах линк.
Ето пак http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … item=350071144898
Това е и чантата и не е объркана цената  Hug

# 65

Процесора му е супер слаб.

Лаптопа, който взехме е HP Pavilion и наистина разликата е огромна в цената.

# 66
core duo 1.83
на колко трябва да е
най много са на 2.4 за лаптопи
http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=532953
ето приблизителен аналог
в коя точно дейност ще се разбере разликата между 1.8 и 2.4

# 67
Мога да кажа, че разликата между 1.83 и 2.4 процесор се усеща много. Не че се заяждам де, казвам го с най-добри чувства.  Hug

# 68
Мина с аутокад 3D studio и т.н. - да
да гледа филми и да пише във форума - надали
предишния ми беше Packard Bell Core Duo 1.8, после Павилион 1.6 Celeron и разликата се усещаше на фотошопа, но селерона беше с по малко 1 ГБ по малко
между сегашния Core2 duo на 2 и предишния разлика не усештам а редовно бачкам с големи файлове
също не усещам разлика между pentium 2 2.8 отпреди 3 години, dual core -то от миналага година и лаптопите, а ежедневната ми работа е била винаги една и съща.
А да - говоря за XP, с вистата положението може и да е друго
далеч съм от мисълта за заяждане
може би имам професионално изкривяване, нагледал съм се на компютри и не ми правят никакво впечатление и от младежките години съм спрял да чета характеристикте, все ми е тая

# 69
Мда, прав си - за обикновено сърфиране не се усеща, ама за файлове по 200 МВ определено се усеща. И да, тъпата виста я махнахме на момента.

Сори за спама.

# 70
  • Варна
Този господин beauty2008925 върна ли на някой парите? Има ли смисъл да пускам диспут...
Пак му погледнах фийдбека... що са толкова положителни не мога да разбера. По лъскави нещица не съм имала никога в живота си! ooooh!

# 71
  • В сърцето на ММ
На мен не,сега се чудя дали да ескалирам-да не ме карат да ги връщам,че въобще не ми се занимава. Crossing Arms

# 72
  • Варна
Мда, избрали сме най-китайския китаец! Laughing

# 73
  • София-в сърцата на моите деца
 Joy

# 74
  • В сърцето на ММ
Ами как да върне пари-като знае колко българи са си купили.....Ами я си представете,че и Аукрото от него пазарува. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт