® E-bay - тема 11

• 31 093
  • 800
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,момичета!
Имам сериозен проблем с pay pal-много моля за помощ!!!!
Регистрирах си кредитната карта и чаках да се появи кода в месечного ми извлечение,но......
То пристигна ,но помолих майка ми да ми издиктува 4-цифреният код,защото не бях в къщи,тя явно се обърка и ми издиктува не това ,което трябваше и така,след третият опит да вкарам верният код си блокирах картата.
This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using
това съобщение ми изписва и доколкото разбрах искат да изпратя копие от  лична карта и извлечението от банката на някакъв факс
моля,ако някой е имал подобен проблем да ми пише Hug

аз  Peaceпо абсолютно същия начин,вкарвах,вкарвах и накрая я блокирах
доколкото знам ПП няма да ти я приеме вече,така че аз отидох в банката и си поръчах нова,изчаках още 7 дни и така...регистрирах новата Peace

# 316
  • в баира
Здравейте,
Скоро някоя от вас купувала ли си е обевки от Ami Store? Гледам имат нови модели - примерно: http://cgi.ebay.co.uk/JCKIE4-Yellow-85-Croc-Platform-Slingback-H … ksid=p3286.c0.m14

Аз си нося моите 3 чифта и съм много доволна, без забележки. Ще си купя пак.

# 317
Въпрос!
При ново плащане нали мога да си сменя адреса за доставка в ПейПал временно? Иначе кой знае кога ще си взема нещата...

# 318
# 319
Здравейте,
Скоро някоя от вас купувала ли си е обевки от Ami Store? Гледам имат нови модели - примерно: http://cgi.ebay.co.uk/JCKIE4-Yellow-85-Croc-Platform-Slingback-H … ksid=p3286.c0.m14

Аз си нося моите 3 чифта и съм много доволна, без забележки. Ще си купя пак.

PeaceСега чакам едни сандали платформи а имам заиграни Laughingоще 3 чифта-значи си доволна,а номерата отговарят ли си-ей много хубаво че се включи някой пазарувал от тях Crazy

# 320
  • някъде там
16.5lbs - 20.5lbs, какво означават тея мерки  newsm78

# 321
Илонитка
7.5 - 9.3 кг
това новородено или количка си купуваш ?

# 322
  • някъде там
Durango, моето новородено е на 8 м.,но е 7150 Laughing
Гледах едни бодита ,ама се отказах,само се чудя за какво да харча  Blush

# 323
Някой беше питал в темата, ама да питам и аз- може ли да се откажа от бид?
Не, нали? Tired

# 324
  • Варна
Случвало ли ви се е да платите, получите мейл от paypal че е платено а статуса на транзакцията да стои дълго Unclaimed/в случая 24 часа вече/ вместо Completed? Rolling Eyes
Що така се чудя...

# 325
  • Варна
The same myself, да случвало ми се е. Има такава опция за отказване от бид.

# 326
# 327
при това наисина е рисковано, защото не се знае колко часа/дни/ ще издържи покритието.
Има и много хора с алергия  към позлата,че и от злато/  дъщеря ми е такава-от 18 и надолу карати се обрива/ и зълва ми е така/.

# 328
Durango,що така ме набеждаваш  Flutter
Аз до помогна,ако някой иска бижута без пари...  hahaha hahaha hahaha
То е ясно,че няма как за тея пари да е злато  Whistling
ама този път няма да е бе пари, зашото си пише,че е златно покритие.

# 329
Monda онези са обработени и са доста скъпички

Общи условия

Активация на акаунт