® E-bay - тема 11

• 31 036
  • 800
  •   1
Отговори
# 450
Някой, ако е поръчвал лаптоп от Щатите може ли да сподели малко опит  Praynig

TiredАми и аз това питах ама... Thinking

# 451
  • На черешатааа
Привет на всички ибей маняци. Изчетох 2те теми и много се навих за това пазаруване.Но аз да се оправя в ибей-абсурд.та да попитам няколко неща.Някой пазарувал ли е от това китайче,както ги наричате  Joy http://search.-spam108-/Bags-Handbags/c_1501.html к
С незнания открих ,че шипинга до Бг е 60-70 $ Shocked.Как поръчвате ?Може ли комбинирани доставки?Ох спирам да питам,че май много стана,но ще се радвам ако някой ми отговори и просветли Hug  bouquet
Самоцитирах се,но явно на новодошли и невежи не отговаряте Sad

# 452
ОК, вземам си забележка.
Хайде казвайте какво да купуваме. Днес цял ден съм в нета и нищо не съм купила още.
аз си мълча, че ще ме изхвърлят ... Joy

# 453
  • На черешатааа
Привет на всички ибей маняци. Изчетох 2те теми и много се навих за това пазаруване.Но аз да се оправя в ибей-абсурд.та да попитам няколко неща.Някой пазарувал ли е от това китайче,както ги наричате  Joy http://search.-spam108-/Bags-Handbags/c_1501.html к
С незнания открих ,че шипинга до Бг е 60-70 $ Shocked.Как поръчвате ?Може ли комбинирани доставки?Ох спирам да питам,че май много стана,но ще се радвам ако някой ми отговори и просветли Hug  bouquet

# 454
  • някъде там
Ей това си спечелих
Неуспях това и ме е яд

# 455
зависи какво искаш да купиш,не на всичко шипинга е 60-70 $,харесваш си нещо ,играеш го на търг или решаваш да го купиш веднага ,питаш дали го шипват до тук,ако БГ не излиза в листата и плащаш.Ако има някой да ти обясни по подробно,ако не порови се на 1 стр на темата ,там има доста  полезни неща Peace

# 456
gold laydi , темите не са две, а доста повече, виж на първата страница на тази има линкове към всички останали теми, освен това и към полезни статии и други такива. Ако ги изчетеш внимателно, ще си изясниш много неща. Линкът, който си дала ми се струва, че не е на ибей, а на някакъв друг сайт за онлайн пазаруване. Казваш, че е абсурд да се оправиш с ибей, е какво тогава очакваш от нас, чудо ли? И не поръчваме, в повечето случаи играем в търгове, които от време на време печелим и ни доставят нещата по пощата. А какво имаш впредвид под комбинирани доставки, така и не разбрах.

# 457
  • На черешатааа
зависи какво искаш да купиш,не на всичко шипинга е 60-70 $,харесваш си нещо ,играеш го на търг или решаваш да го купиш веднага ,питаш дали го шипват до тук,ако БГ не излиза в листата и плащаш.Ако има някой да ти обясни по подробно,ако не порови се на 1 стр на темата ,там има доста  полезни неща Peace
wiwian   bouquetИскам чанта,но на повето шипинга е 60-70 $Никой ли не е поръчвал от там.А някой да иска да си вземе Sad

# 458
za пазаруването от този сайт си има тема. Да, там транспортът е скъп, но имаше безплатен с китайските пощи. Попитай в темата за повече информация, там може да се организирате за комбиниран шипинг, но внимавайте със защитените марки по митниците.

# 459
  • някъде там
Ето тази черната чанта я спечелих за 1 лира и 4 доставка,а жълтата,която не спечелих за съжаление се продаде за 6 лири и 3,75 доставка  Peace

# 460
  • София
Добро утро! Coffee

Какво купихме вчера, какво да купим днес? Аз съм пас за сега, но може да поразгледам детските играчки.

# 461
Искам да пиша на едно китайче със сребрата да ми върне парите, т.к колието което купих стана изцяло жълто, падна му покритието отвсякъде.
Как става връщането на пари, ако съм с обикновен Пейпал акаунт и мога ли да повдигна диспут, след като вече съм поставила положителна оценка?

# 462
  • София
Мисля,че не можеш. Като поставиш оценка се смята за приключена сделката.

# 463
 TiredСнощи само аз ли съм имала проблем със сайта-по някое време започна да ми изписва,че ще има затруднение до сутринта,защотот се работело по него,та даже не можах и да ви изчета-ама 5 страници за един ден сте заформили ooooh!
Аз днес кротувам-само ще плащам-нещо ПП ми се бъгва пък сега-нямам хистори,"уж"нямам рег.карта а като река да я регистрирам наново ми изписва че има вече такава,а в акаунта-нищо-Уф Whistling Crazy Rolling Eyes

# 464
TiredСнощи само аз ли съм имала проблем със сайта...
Не, админите решиха да ни сложат рано да спим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт