® E-bay - тема 11

• 31 075
  • 800
  •   1
Отговори
# 435
Мицубишито хич не е зле. Виж Селиката не ми хараса. Падам си по големите коли. Peace

# 436
Може ли за малко да Ви откъсна от Дюранго  Peaceнищо лично братле?
 На Алекс 1 да кажа, че след като купя нещо от Викторията, нямам проблеми с "даването"  Wink Не че през другото време имам. А ако трябва да Ви разваля семействата - някой спомена портмонета - има едни в магазина на Шопар в Сф, убиец са, но май ги видях в някой сайт. Само ме е страх, че в БГ ако ги надушат и няма да стигнат до мен!? newsm78
 Дюранго, гледам че продължаваш да атакуваш с щатски коли. Верно ли като дойдат тук трябва да минат вече технотест? А мой бивш роднина е шеф на М-Кар в Пловдив - исках да вкарам БМВ Х 6 и той просто се  Shocked срещу мен и каза че съм най-непросветения /за кой ли път/ - коли, правени за Щатите имали съвсем други настройки на компютъра и тук се държали много зле, ако не се пренастроят. Но вече в БМВ и Мерцедес не поемали никаква гаранция, ако е внос от там?  Дори трудно се регистрирали? Не знам какво да мисля, а се бях навил казах ти за какво?!?!

# 437
Какво ще купуваме тази вечер коли ли newsm78
Дуранго давай предложения и насам Laughing

# 438
Какво ще купуваме тази вечер коли ли newsm78
Дуранго давай предложения и насам Laughing

ето ви предложение
айде да видим коя ще се обле4е  с жакет4ето й  #Crazy

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220248632393

# 439
А и колко е евтино само 7100 долара #Crazy

# 440
не само че не поемат ами карат американските дилъри и клиенти да подписават декларации че няма да ги продават, правят проучване дали няма да изнесеш колата, щото в европа същеата ти я продават 2-3 пъти по скъпо. Масово колите в германия са от USA
Да регистрират се трудно, особенно новите трябва да ги разходиш до Германия за TUV, затова казах на долорес не онази тойота. Гаранцията на всички е невалидна извън USA. Това с пренастройването за пръв път го чувам.  Да минават през технотест и ти казват че фаровете не светят правилно, мигачите ти не са жълти (задните) а страничните не са бели.  Друго не могат да ти кажат

# 441
ако пусне прашки или гащи за бременни ще участвам !!!

# 442
Аз не и искам жакетчето, искам мъжленцето и. Ако го мернете някъде, свиркайте.
Чакам пратка от Англия от 24. Има ли някой получавал от около тази дата. Знам че е рано де, не ме бийте, но искам да разбера дали съм си улучила размера, за да поръчвам още и затова нямам търпение.

# 443
Ами казах ти - този на БМВ в Пловдив ми е бивш роднина, с когото запазихме, заради колите, добри отношения. Факт е примерно, че Мерцедес МЛ се прави в щатите, както и споменатото БМВ Х 6, но за Европа пристигат със съвсем други настройки по неговите думи. Правили са сверки на тестера на щатско и вропейско БМВ - просто се чудел тестера какво е това, което е от щатите?! За подбиването на цените вече не коментирам, защото ако влезете в аутотрейдър, ще видите, че цените доста са скочили /аз ги следя от 2 месеца/- поне 10-15%. Синът ми казва, че в момента румънци и поляци с извинение осират пазара, както едно време руснаците немския пазар- никакъв пазарлък. И ми каза, че ако колата е на повече от 2 години, просто да не се заглеждам - абсолютно паласпурска история. И засега спрях. Както в мобилето, така и в и-бей си мисля, че щом е втина колата, то нещо и има /в 90% от случаите / и пердпочитам око да види, ръка да пипне на место! Недоверчив съм!

# 444
  • някъде там
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1902310 … DME:X:RTQ:GB:1123
Айде кой искаше потмоне,2.75 са пощенските
Имам си в момента   Peace
Ако мякой го вземе да каже после ей  Flutter

# 445
Ей, хора, знам че и аз спамя, ама това с колите що не си го изяснявате на лични. Ние сме жени тук, половината от коли не разбират като моя милост, а другата половина предпочитат да коментирате гащи.

# 446
няма няма повече
и аз и аз и аз искам да коментирам гащите

# 447
ОК, вземам си забележка.
Хайде казвайте какво да купуваме. Днес цял ден съм в нета и нищо не съм купила още.

# 448
Само бикини без дъно не съм купил на скъпата - все не мога да набера смелост!  Embarassed Wink

# 449
Аз ровя за риза за младеж на 10-11 години. Мислих, мислих и само това се сетих, че няма. Ако ви попадне нещо интересно, давайте линк

Общи условия

Активация на акаунт