Гоблени-26

• 87 843
  • 606
  •   1
Отговори
# 300
  • варненка от София
"Гейшичката" на Дименшън ли е?

Да, Japanese Maiden се казва

# 301
  • Бургас
О, знам го! Чудесен е гейшата е като жива. Много ми харесва и аз бих си го взела да го ушия, но според той изисква подходяща обстановка, където да се окачи за да грее в истинския си блясък. Ако се не лъжа в магазина го имаше изложен. Браво!

Ще очакваме снимки!   bouquet

# 302
  • варненка от София
О, знам го! Чудесен е гейшата е като жива. Много ми харесва и аз бих си го взела да го ушия, но според той изисква подходяща обстановка, където да се окачи за да грее в истинския си блясък. Ако се не лъжа в магазина го имаше изложен. Браво!

Ще очакваме снимки!   bouquet

Да, Гергана го е шила, беше във Варна изложен в магазина, сега явно е в Бургас. Много шие тази жена, това е истина, но не мога да й простя далаверите, както и отношението й към хората, особняк.

Иначе моята гейшичка я получих подарък от братчето ми в Америка.

И като говорим за нея, ето до къде съм я дотикала:

# 303
  • Бургас
БРАВО! Ама то му се вижда края вече. А като се нашият оггоре контурите и някакво пискюлче мисля, че видях...имаш чувството, че ще отвори устни и ще проговори. Наистина е много гразиозна и изразителна гейшата.  Praynig

# 304
Китенце - Честита дъщеричка !!!  bouquet

Да ви е жива и здрава и много да ви радва ! Много сте хубави всичките на снимките !

Марулка, честит малък мъж и на твоята кръстница!  bouquet  newsm32
Виждам, че продължават и твоите мъки с гейшичката, ама става разкошна  smile3521

ilinayor - балерината е страхотна !!! Поздравления за избора !

И мен ме заразиха в този форум с болеста Дименшънс, че сега ела да ме видиш как се потя с разните му там бодове...  sweating Уж му се вижда вече края на моя пък все няма свършване.  Whistling Ама обещах да го покажа вече готов та ще почакате още мъничко  Wink
Вече съм в размисъл кой да бъде следващия по ред ... Thinking

Лек ден и много усмивки на всички   bouquet

# 305
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте!
Честита рожба на Кита! Да е жива и здрава и мнаго да радва родителите си!
Имам един въпрос: каква е цената на гоблените на Димейшънс в Америка?
Имам леля там, която ще си идва и искам да й поръчам някакъв гоблен. Благодаря ви предварително!
Момичета, някоя от вас дали е шила "Турска сватба" или "забулването на булката " му казват още.  Не съм го виждала ушит, а само на каталог и ми харесва много. Преди около 4г беше и комплектовката струваше 80лв .

http://images05.snimka.bg/000540101.jpg

В каталога на Милена стил струва 42 лева с конци "Ариадна" и 98 лева с конци "DMC". Виждала съм го ушит и е страшно красив, но аз лично не се наемам с тази големина и с комбинацията от 1:4 с детайл 1:1!

# 306
Дуданка, и аз не се наемам, ама страшно ми се иска  Embarassed

сега съм си поставила за цел Мелницата на буше Embarassed  ама имам да довърша едно-де нешица още, и чак тогава живот и здраве

# 307
Момичета не знам кога успявате да ги ушиете тези красоти!?!?!?Аз се мъча с Rocky Point на Дименшънс от миналия октомври. EmbarassedНаистина са им страхотни гоблените.Много съм зле с РС-то иначе с удоволствие щях да се вкюча по -активно.И като ви гледам как си сваляте сами схемите направо ми иде да се запиша на курс по комп.грамотност newsm45Направо полудявам като ги гледам и Балерината и Гейшата.Ама пусто имам само две ръце и малко време HugОТ мен чао-страхотни сте!Отивам да шия!

# 308
Извинете ама забравих-честито на мамите  bouquetДано ви се паднат кротанчета,че да имате време за шиене smile3503

# 309
Ilina-балерината е страхотна.
Марулка-браво на теб,истински герой си ,аз не съм шила на тази фирма и не знам дали бих се справила.
Във Варна на тази фирма продават на ул.Дрин,незнам дали и там правят някакви шашми

# 310
Здавейте,
сега открих темата,та викажа за мойте 3 първи ипоследни гоблени които си отлежаха точно 20год. докато видят бял свят .Съпруга приятно ме изненада като ги рамкира най после .Такава красота !!! Не мога да си простя  защо не сме ги направили  по рано.

# 311
еее, значи имам време за рамките. Мойте се от около 7-8г. най-старите и още нямам нито 1 в рамка   Joy 

а твойте "отлежали" гоблени какви са?

# 312
  • варненка от София
Ilina-балерината е страхотна.
Марулка-браво на теб,истински герой си ,аз не съм шила на тази фирма и не знам дали бих се справила.
Във Варна на тази фирма продават на ул.Дрин,незнам дали и там правят някакви шашми

Точно там, точно там правят тези шашми, тя вносителката е една и фирвата се казва Герика, имат магазинче, барака по-точно във Варна на ул. Дрин и магазин в Бургас, в който продава майката на вносителката.

Дуданка цените в Америка може да видиш и на сайта на Дименшънс, иначе моят е купен за 30 долара, а Mother's joy, който ме очаква е купен на разпродажба за 15 долара, така че напълно достъпни и реални са тези цени.

# 313
kita99, страхотно, това е най-хубавата новина, която може да се чуе.  newsm51 много се радвам за вас, пожелавам ви само хубави неща, да ти е много непослушна дъщерята ти пожелавам, щото така става по-калена и е по-интересно. е, ако не щеш, няма да те зоря де  Joy  bouquet каквото си пожелаеш, това да е...  bouquet  bouquet  bouquet и да е като камък корава и здрава!
да те питам, ти къде роди? когато аз раждах, не разрешаваха муха да прелети покрай мен и малката няколко дена, не разрешаваха даже на мъжа ми да влезне да я види... следващия път и аз при теб да дойда... (дано да е по-скоро)   Blush

и аз имам повод да почерпя, че днес дъщеря ми става на 3 години. само дето не мога да си я видя, още не съм си я прибрала от след бомбите. но това съвсем не ми пречи да ви почерпя и да си направим купон:

уф, извинявайте, ама аз докато си пусна отговора и то вече стана утре... рд-то е на 9-ти  Crazy

да не забравям и зета на марулка, честито ти, сега чакаме сватба  newsm44 smile3525  bigdance2 dance dazzler1

ilinayor, балерината е страхотна, вече нямам търпение да я видя ушита

тая турска сватба ми идва много подходящо, точно след 1 година ще имам такава тука на нашта бавачка - точно време да я ушия... ще търся и аз схемата  Flutter

марулке, айде щракай я тая гейша, откога я чакаме... опа, снимкала си я  smile3501 smile3501 smile3501 възторжено браво от мен, страхотно, мисля и аз някой ден да я подхвана.

# 314
Добро утро,

Намерих всичко на Heritage , това дето го търси Мимито и Светла пак го няма. Има и едни риби за Иваничка,но не знам дали са същите.

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 18:11 от ina221

Общи условия

Активация на акаунт