Гоблени-26

• 87 770
  • 606
  •   1
Отговори
# 360
  • София /Абсурдистан
vvvitality благодаря за схемата на фара, а от къде сваляш схеми на Дименшънс?
Аз съм смъкнала всичките налични схеми на Шалей, който иска, нека да напише какво иска и ще изпращам. Ама да напише в коя папка се намира и какво му е имато, също и под какъв № е на сайта. Трябва да поясня, че не всичко показано в сайта го има и в папките. Например папките на Дименшънс и на Heritage бяха празни. Имаше и още няколко картинки без схеми. На главната страница в дясно - Мои работы също са без качени схеми.

# 361
  • София /Абсурдистан
Въпрос към Astera - сега при теб вижда ли се нещо от папките на Дименшънс и Heritage, сложила ли е вътре схеми или още са празни?

# 362
И аз имам въпрос към виталити:понеже ти сега шиеш нещо тяхно и е много сполучливо.

С какви конци и с кой конвертор ги преобърна?На мен ми трябва нещо от дименшън към анкор,като му дойде времето.Мойта болест е да искам всичко и като го почна и ми минава.Продължавам да си свалям.

Много искам,ако някой го има е тва столче с китки-
http://shalee.narod.ru/dim/pict/DIM-35146.jpg

Честито на щерките на лилия! Да са живи и здрави и много успехи в училище.

# 363
Astera,благодаря ти много  bouquet
следвайки твоите инструкции успях да си сваля това което ми трябваше,аз по принцип ползвам Мозила,имам и Опера,но хич нямаше да сетя да пробвам с нея..
голямо благодаря още веднъж
Heart Eyes Hug

# 364
  • Стара Загора
Да, в тези папки има схеми. На Dimensions са 29, а на Heritage са 14. Ако някой си хаеса нещо, но не може да го свали, съм готова да помогна!

# 365
  • Стара Загора
Astera,благодаря ти много  bouquet
следвайки твоите инструкции успях да си сваля това което ми трябваше,аз по принцип ползвам Мозила,имам и Опера,но хич нямаше да сетя да пробвам с нея..
голямо благодаря още веднъж
Heart Eyes Hug

Hug Винаги се радвам, когато мога да помогна с нещо!

ina221, аз мога да го изтегля и да ти го пратя, само ми дай мейл!

# 366
Астера,благодаря много,адреса ми е : ina2211@abv.bg.

Не ми е хич спешно,когато имаш време.....

# 367
  • София /Абсурдистан
Астера, писах ти на лични   bouquet

# 368
Мисля да шия сега това

даже конците купих , ама нещо не мога да разбера , част от знаците пише половин кръстче , други - четвъртинка  newsm78 или или нещо бъркам...
Това му е обяснението ...
Pattern Name:   K5535 Lickle Birthday Wishes
Designed By:   Lickle Ted
Company:   DMC
Fabric:   Aida 16, White
   107w X 79h Stitches
Size(s):   16 Count,   16.99w X 12.54h cm
   14 Count,   19.41w X 14.33h cm
   11 Count,   24.71w X 18.24h cm

Floss Used for Full Stitches:
   Symbol   Strands   Type   Number   Color
                  2   DMC   543   Beige Brown-UL VY LT
                  2   DMC   842   Beige Brown-VY LT
                  2   DMC   3371   Black Brown
                  2   DMC   3862   Mocha Beige-DK
                  2   DMC   3863   Mocha Beige-MD
                  2   DMC   3864   Mocha Beige-LT
                  2   DMC   3865   Winter White
                  2   DMC   Ecru   Ecru

Floss Used for Half Stitches:

Floss Used for Quarter Stitches:
                   2   DMC   1   White
                   2   DMC   3371   Black Brown
                   2   DMC   3862   Mocha Beige-DK
                   2   DMC   3863   Mocha Beige-MD
                   2   DMC   3865   Winter White
                   2   DMC   Ecru   Ecru

Floss Used for Back Stitches:
                  1   DMC   3371   Black Brown

Help  Praynig
 п.п. знаците на конците не се копират, ако някой иска символите ето ги
Междувременно мога да покажа докъде съм стигнала с фрегатата , макар че още доста ми остава... Аз нея я шия отвреме навреме докато не шия друго  Embarassed

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 17:44 от Мимито & Светла

# 369
  • София /Абсурдистан
Понеже никой не можа да види този "триптих Тоскана", не знам защо,  давам линк към него http://www.goblenite.org/showthread.php?t=3716&page=2 намира се на 4-ти ред от горе на долу,
търся схемата и ключа.

# 370
  • варненка от София
Понеже никой не можа да види този "триптих Тоскана", не знам защо,  давам линк към него http://www.goblenite.org/showthread.php?t=3716&page=2 намира се на 4-ти ред от горе на долу,
търся схемата и ключа.

А защо не пишеш в другия форум на момичето, което ги е предложило тези гоблени на лични и да ти ги изпрати  newsm78. Също доста успешен начин за откриване не схемички е в темата за търсещи за съответния месец. Peace

# 371
търся схемата и ключа.
Аз това имам

Ама ти май онези трите над него търсиш...

# 372
Виталити,това е за теб-

http://foto.mail.ru/mail/maria_brooke/2/4.html

ти го търсеше,нали?

А това ,дето го търси лейдито ,не мога да го видя.

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 18:41 от ina221

# 373
  • София /Абсурдистан
търся схемата и ключа.

А защо не пишеш в другия форум на момичето, което ги е предложило тези гоблени на лични и да ти ги изпрати  newsm78. Също доста успешен начин за откриване не схемички е в темата за търсещи за съответния месец. Peace

Писах, ама нямам отговор.
Мимито & Светла този го имам, търся трите над него, които са като комплект.

# 374
vvvitality благодаря за схемата на фара, а от къде сваляш схеми на Дименшънс?
Свалям от където ми падне - когато някой даде линк към някоя схема аз освен нея разглеждам и целия останал албум и като видя нещо, което ми хареса - хоп свалям си и него, а Дименшънс не пропускам !!!  Wink Тези от сайта на Шалее ги имам почти всичките. Преди време бях дала един линк за всички фенове  - можеш да го разгледаш и да си свалиш каквото ти хареса, а ако търсиш нещо конкретно казвай - ще помагаме с каквото можем  Hug Сайта е Тук!

Триптиха Тоскана можеш да си свалиш от Тук!

И аз имам въпрос към виталити:понеже ти сега шиеш нещо тяхно и е много сполучливо.
С какви конци и с кой конвертор ги преобърна?На мен ми трябва нещо от дименшън към анкор,като му дойде времето.Мойта болест е да искам всичко и като го почна и ми минава.Продължавам да си свалям.
Много искам,ако някой го има е тва столче с китки-
http://shalee.narod.ru/dim/pict/DIM-35146.jpg

ina221 - конците ги обръщам  с един конвертор, който съм си направила в екселска таблица, ама вече не помня от къде  гледах - беше мнооого отдавна...   Thinking Хипатия също беше дала един конвертор руски също в екселска таблица, ама не ми е останало време да ги сравня двата.  Сега си разгледах сайтовете с конвертори и се оказа, че само този е активен :
http://www.cyberstitchers.com/StitchingTools/FlossConversionCalc … asp?processForm=0   Там можеш да си избереш в какъв вид конци да ти ги конвертира .  Можеш да разгледаш и тези , които е дала Кетри на първа страница на темата. Аз шия моите гоблени с ДМЦ и според мен се получават добре.  Ако marulka s се навие да ушие Майчината радост, която и отлежава отдавна  в оригинал ще разберем дали наистина е така като ги сравним в готов вид   Wink

Ако някой изяви желание мога да му пратя екселските таблици по имейла или някой ако знае къде мога да ги кача, за да могат и други да си ги свалят да казва, че аз не знам как да стане този номер Sad

А този гоблен с мъжа и жената търся да видя нещо ушито от тази серия, че тогава ще го почвам... не ми се рискува засега  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт