Гоблени-26

• 87 772
  • 606
  •   1
Отговори
# 345
в сайта от Прасчо,но е РМ

http://old.homyakov.net/index.php?name=Files&op=view_file&lid=200

спинки,не го казах за този коментар,а за другия-да не ви черпя повече.

# 346
Момичета да ви питам-като шиете Диненшъните отзад как ви изглеждат гоблените?Моя е направо мазало.С предишните където е вилеров бод се справям добре ,ама тук хич не ме бива.Ших и 2 миниатюри на Ланарте  и там същото мазало и тва е!Не мога да се ориентирам как да ги шия за да стане чистичко,а пък ми се ще.Подскажете!!!

# 347

Това трябва да е моя фар сниман е с телефон ,така че не очаквайте много.

# 348
  • София /Абсурдистан
Някой има ли схемите и ключа на триптих Тоскана

# 349
  • гр.Добрич
Лейди, при мен нищо не се вижда.

Весито75, много добре изглежда гоблена, но наистина от телефона контраста е съвсем друг и се губи истинската представа за гоблена.

# 350
Здравейте мили дами,
големи красоти  показвате пак..браво!
Кита,честита бебка...да расте здрава,да слуша и папка!
на мен нещо не ми спори шиенето в последно време,от топлото ли..не знам,уж имам мерак,но като седна и като започнат да ми се потят ръцете,се изнервям и се отказвам...
имам една молбичка,обаче някой може ли да ми помогне с парола за тук:

http://shalee.narod.ru/dim/dimensions.html

# 351
# 352
  • София
http://gavrosh.com/bg/products/items/106285/
Нека Ви почерпя момичета моите каки днес стават на 10г.Тържеството свърши и аз не мога да не мина

# 353
Честито на твоите каки!  Gift  Да са ти много весели ,послушни,здрави и ученолюбиви....и да получат многоооо подаръци!!!! Joy surpriseuu  .... Two Hearts newsm76

# 354
  • Стара Загора

имам една молбичка,обаче някой може ли да ми помогне с парола за тук:

http://shalee.narod.ru/dim/dimensions.html

Аз преди време съвсем случайно открих, че мога да сваля всичко от сайта на Шалее без парола. ОБАЧЕ използвам браузър Опера! С Интернет Експлорър не става. С Операта, когато цъкнеш върху името на файла, се отваря прозорчето за паролата, двам му Cancel, следващото прозорче е инфо, че паролата е грешна, натискам ОК и след това за секунда се зарежда прозорецът със списък на файловете за сваляне (без картинките) и веднага след това прозорец с текст

"Извините!!! Ваш пароль неверен.
Просмотр данной страницы невозможен.

Повторить"

Следващата стъпка е да върна назад с Back и отново съм на страницата със списъка с файловете. Само че Операта, поне версията, с която съм аз - 7.50, когато връщаш назад не презарежда страницата, за разлика от Интернет Експлоръра и затова е възможно. Пробвах и с ИЕксплорър - там, когато върнеш назад, отново попадаш на страницата с паролата, просто прозорецът с файловете изобщо не се вижда.

Малко объркано обясних, дано ме разбрахте Simple Smile

# 355
         Аз съм с Мозила,но пак не става. Иска си паролата и това си е. Да съм знаела преди време (сякаш не искаше парола) ,защото си бях смъкнала това - онова!

# 356
  • Стара Загора
Сигурно и Мозилата презарежда страниците. А Операта, като те върне на предния прозорец, той е в същия вид. Защото някои страници, като се презаредят си губят предишната информация.

# 357
  • гр.Добрич
Лилия Проданова, честити ти пораснали момичета.  bouquet

Астера, а сега можеш ли да сваляш от Шале или само преди?

# 358
  • Стара Загора
Да, мога, нищо не се е променило. А и сайта май отдавна не е обновяван, за съжаление.

# 359
ilinayor – Балерините стават страхотни и двете! Направо се чудя дали да не я подхвана и аз – такова изкушение е, но ще видим...  Честит ти прием за дъщеричката !  smile3525

Vessito75 – моите гоблени на Дим. отзад стават такова мазало.... Embarassed че не е за гледане, ама отпред са си доста прилични  Wink
“Rocky Point” също много ми харесва. Имам схемите на 8 фара на Дименшънс, но този най-много ми допада и също ме изкушава да го започна...

tarzanka – много бързо напредваш с обувчиците и стават суперски !

Лилия Проданова - честито на каките ! Да са живи и здрави и много да те слушкат !    bouquet  newsm59  ura

Unknown lady – тези криви къщички са толкова свежи и има някъкав особен чар в цялата серия ! Браво – чудесно си се справила !  smile3501

А този триптих на Тоскана нещо не го виждам... ако са от кривите виж дали не е този - иди на страница 14 : http://cafe-noir.gallery.ru/watch?a=eI3-2wk

А ето от  Тук! можеш да си свалиш  “Rocky Point” – надявам се тази схема да е по-добра ! Само схеми на Дименшънс да искаш....имам толкова много и продължавам да свалям... а те правят нови все по-хубави и по-хубави, че накрая не мога да реша кой по-напред да ушия... Whistling  ooooh!

И да ви се похваля – остана ми само контурния бод , а това значи, че скоро ще показвам Майчината радост  newsm44   

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 14:41 от vvvitality

Общи условия

Активация на акаунт