Гоблени-26

• 87 788
  • 606
  •   1
Отговори
# 330
ха такаааа...
хмммм
според мен дясната е оригиналната балерина. познах ли?   Flutter

аз повече шия отколкото да чета тука, но гледам да не губя тренинг и веднага показвам:

и аз почувствах пяната на водата, все едно съм на скалите... наистина е много хубаво

аз качвам в multiply

Unknown lady, къде срещаш затруднение?

# 331
лейди,
аз като съм регистрирана и сега автоматично си влизам в албума ,не мога да се сетя,но беше лесно,хем съм зле с компютрите.

Тарзанка ,обувките много сладки, а и розовките и те,ще ги шиеш ли и тях?

# 332
  • София /Абсурдистан
Отказвам се от Пикаса-та, спуках си нервите и нищо не направих.

# 333
Балерината наистина е страхотна,но и морският фар е много красив.След като правят такива шашми то май наистина ще е по добре сам да си го комплектоваш,особено като видях,че няма разлика в двата гоблена.
Относно качването на снимки  на мен ми е най-лесно във Радикал-Фото там не е нужна регистрация.
Вече повече от седмица откакто не съм шила,но след като се прибрах от почивката ме очакваше много пране и гладене,от утре се надявам вече да ми остане свободно време за шиене

# 334
  • София /Абсурдистан
venipuh може ли да ми дадеш линк моля.

# 335
  • София /Абсурдистан
Я да пробвам пак

Не мога да го увелича.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 17:51 от Unknown_lady

# 336
  • София /Абсурдистан
Май успях

# 337
 smile3501

Много е хубаво

# 338
  • Бургас
И аз имах затруднения с качването на снимките, дори започнах да се коплексирам, защото по 8 часа всеки ден години наред съм на компютър и тук ми се стори излишно сложно, но...

Аз също качвам чрез Радикал-Фото и вече му хванах цаката.
Оригиналът е отляво - по едрата. Разбире се на живо нещата изглеждат доста по-различно, но съвсем приемливо. Както споменах преди няколко дни, панамата, която използва приятелката ми е по-ситна, макар, че не видимо и от там образа се смалява автоматично. Това от своя страна и пречи да го шие по инструкциите и най-вече се наложи да го шие само с гобленов бод. Но това са дребни кусури, а отстрани погледнат си е много хубав гоблена.  smile3511

# 339
Лейди чудесни къщурки- браво     bouquet

# 340
Значи дименшъните и 1:1 си са хубави. Или е 1:4 шито?

Аз също харесвах един,но тъй като нямам такава панама, кръстчетата ме изнервят-щото е двойна работата , се отказах.

Всъщност и тук във форума ми обясниха ,че ефектът няма да е същия.

# 341
ина221, розовите засега не ми трябват - тези ги шия за братовчеда, който се роди наскоро, но още не сме го виждали - ще пристигнат към края на август и за тогава ми е.

лейди, къщичките са супер, много ми харесват....  bouquet

# 342
  • гр.Добрич
Лейди, много са хубави къщичките. Аз съм харесала Гръцкия прозорец и някой ден ще му дойде реда.

Ина221, тук всички се шегуваме и така си говорим. Направих коментар, защото днес никой не е писал. Не съм цял ден във форума, но компютъра ми е цял ден включен. Нямам много материал за показване, но ако искаш може дапогледнеш във профила ми албумчето.

# 343
  • София /Абсурдистан
Преборих се накрая с качването  Simple Smile Радвам се, че къщичките са ви харесали Simple Smile Падам си по тези криви картинки. По някое време, като и дойде времето, ще ви покажа и крива мелница.
Който иска да качва снимки, много лесно и без регистрация става тук http://www.radikal.ru/

# 344
  • София /Абсурдистан
vessito75 -

Много е красив!!!  newsm03Като го гледаш на живо имаш чувството, че морската пяна се разлива в краката ти, докато седиш на скалите.  smile3521

Наистина е много красив, само че схемата и ключа като се увеличат стават много нечетливи. Има ли я някой по-ясна? Или пък дали може да се свали от някъде, където е по-четлива?

Общи условия

Активация на акаунт